Депутат от ГЕРБ: Ще довършим мандата си!

Александър Иванов заяви, че бедността у нас намалява
9 май 2019 22:34, Екип на Bulgaria On Air
36

"Работата на българския парламент продължава, ще довършим мандата си, какъвто и да бъде резултатът от изборите. Поели сме ангажименти към българските граждани и ще ги изпълним. До момента се вижда, че вървим ясно и устойчиво към това", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Той отбеляза, че безспорно страната ни има много да догонва Европа както по отношение на доходите, така и по добавена стойност на икономиката.

"Добавената стойност е това, което всъщност интересува българските граждани. Колкото по-висока е добавената стойност, толкова по-високи са заплатите в една държава. От две години насам разходите за социлната сфера в България са се повишили с 660 млн. лева", допълни още Иванов.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ подчерта, че статистиката сочи, че през последните години броят на хората, живеещи в бедност у нас, е намалял.

"Силно се надявам тази тенденция да бъде устойчива. Хората, които имат желание за развитие, имат образование и искат да се трудят, нямат проблем за реализация на пазара на труда", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Стою преди 4 години
Кого заблуждават -себе си или народа, защото за народа настоящето е до болка ясно, бедността НЕ намалява , а напротивИ...., ако народът не те иска , къде ти е морала и съвестта да оставаш във властта ?Няма политика на геноцид спрямо народа без възмездие, г- да от ГЕРБ
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедноста намалявала за апартаментчиците от ГЕРБ и за политическата върхушка от ГЕРБ .
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добавената стойност е това, което всъщност интересува българските граждани".Хващам се на бас, че този ако го попитат какво е добавена стойност не знае. Нещо е чул, чел, но явно не разбрал. Но нали няма журналистика, плещят си каквото им дойде.
26
1
 
12
 
! Отговори
Тома Биков преди 4 години
Новата мантра на Баце: ЩЕ СИ ДОВЪРША МАНДАТА! Щом опряха до заклинания, работата им хич не е наред.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как дупетат от управляващата шайка да каже, че няма намерение да си довърши мандата. Но в историчеаки план Борисов мандат не е довършвал. Даже бая шутове изяде. Сега не е по-различно, защото всичко е по-скъпо, а хората не взимат повече пари. Герб смазаха средната класа. Всички са бедни сега! Пак ще има тояги. Особено като гледам как казва че не бил *** ... така бб се определя
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водещата без толкова силен грим е много по-хубава. Сутрин в метрото е много яка!
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26"ЕДИН ОТ НАЙ-НЕЗНАЧИТЕЛНИТЕ ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ"А кой от тях е значителен? Всички са на принципа:"К`от каже бат Бойко!"
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩЕ ДОВЪРШИМ СТРАНАТА ......
21
1
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
-Ако сега заспя -и се събудя след 30 г ще видя пак този същият Иванов в някоя медии- само че побелял и ще говори същите приказки- догонване -доходи-желание за развитие образование КАКТО КАЗВАТ СЕЛСКИТЕ ХОРА--ПРИКАЗКИ НА МЕГДАН -ТИНТИРИ МИНТИРИ -БЛА БЛА БЛА В БГ бъдещето на младите е ОТКРАДНАТО- от богати диви алчни политици и бизнесмени- младите трябва да се махат- Ние старите ще ги оправим Капиталистите- ще ни се молят да ходим на работа!
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕДИН ОТ НАЙ-НЕЗНАЧИТЕЛНИТЕ ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ
19
4
 
30
 
! Отговори
Мое мнение преди 4 години
Вие си мислите,че ще довършите, но българите смятат да ви вкарат всички герберски хрантутници по затворите и да върнете един милиард. Народът не ви иска и ви мрази и ще ви го покаже. Защо няма един човек в партията ви, който да има смелост и каже на лидера ви,че е един психически болен индивид шизофреник?
18
5
 
28
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 4 години
ГРОБ е сборище на смешници.
17
3
 
27
 
! Отговори
Многуми Сейбе преди 4 години
Много сложни думи ве , ,, добавена стойност " , дали е чел Маркс , едва ли
16
4
 
10
 
! Отговори
Догап Амедов преди 4 години
Идваме !
15
2
 
27
 
! Отговори
гашо преди 4 години
ще ви се но народа нема да ви остави да довършите ограбването бидоня ще свърши като чаушеско па и вие дето сте покрай него ще ви ядат гащите баница
14
2
 
40
 
! Отговори
gogo преди 4 години
"Депутат от ГЕРБ: Ще довършим България!"
13
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си довършите жалките крадливи животчета, намазани с катран, оваляни в перушина и набити на кол от разгневения обран народ!
12
2
 
39
 
! Отговори
Лисан преди 4 години
Ще го довършите, ама в къща за гости на остров Белене.
11
1
 
26
 
! Отговори
Инджиктипляктор преди 4 години
А даноаманадали...
10
2
 
35
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Ама как,бе !!! Има още толкова много за крадене...