Борисов: Правим ударно Хемус. След 2 г. сме до Търново

Инвестиции има при стабилност и умни хора, обясни той
Обновена: 11 май 2019 18:47 | 11 май 2019 17:41, Петя Славова
327
Борисов: Правим ударно Хемус. След 2 г. сме до Търново
Снимка: БТА

"Хемус го правим ударно. Каквото съм обещал, ще го изпълня.", това заяви премиерът Бойко Борисов по време на среща с германски бизнесмени в Русе.

По думите му, в момента той полага огромни усилия за да има втори мост в Русе. "Може до края на този месец да обявим подобно решение, но обичам да говоря, когато е станало", каза той и се заяде с опозицията: "В мечтите на БСП това се нарича индустриализация. Някога щели да направят това, което правим ние днес".

Борисов коментира, че е открит голям завод в Кърджали за автомобилни гуми. " Той е пети подред. Ще открием и шести във Враца, допълни още той.

"Работим с Тесла и BMV. Радвам се да ви поздравя, че сте тук. В днешно време трудно се взимат решения за инвестиции в света, а в България правим по два завода на ден", заяви още той. Борисов заяви, че скоро ще започне и ремонта на пътя Русе-Бяла.

Премиерът коментира, че е с чудесни впечатления от завода в Русе. "От 10 години няма никакви проблеми. Нито една забележка, от която и да е администрация. На 2 милиона продукти един е само дефектен. Имаме по-добри показатели от заводите в Европа. Когато се мести завода тук от Чехия, българите дават 20% по-добри резултати. Не случайно германските инвеститори се насочват към нас, защото почти всички части за колите вече се произвеждат тук", обяви премиерът, цитиран от "24 часа".

По думите му, инвестиции се правят, ако има стабилност и умни хора на всяко едно работно място и подчерта заслугите на българските работници.

На въпрос за идеята на БСП да подаде оставка, Борисов отговори: "Тях ги мързи. Не идват на работа, а аз откривам в събота два завода. Не се занимавайте с БСП. Разбирам кое ги дразни. Защо да подам оставка? Да ги оставя да съсипят пак държавата? Да сте ме чули да казвам една дума за предизборна агитация? Аз само показвам. Те само знаят да говорят и да обещават.

Премиерът още веднъж подчерта, че очаква до 2 години да се стигне до Търново с АМ "Хемус". "После започваме пътищата в Северна България. Дончев и Горанов не съм ги взел с мен да се повозят, записват си вектори в тефтерите", каза още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Бойко Борисовремонти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКОООО,НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ПОДСКАЧАШ И СЕ ТРЕСЕШ КАТО В ДИСНИЛЕНД КЪДЕ СА ТИ САНКЦИИТЕ ЗА СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ ИЗПЪЛНИЛИ ПОРЪЧКАТА,АСФАЛТА Е НАЦЕПЕН А Е САМО НА ГОДИНА ДВЕ.НЕ КАЗВАЙ,ЧЕ СЪЩАТА СТРОИТЕЛНА ФИРМА ПОЛАГА АСФАЛТА И НА ХЕМУС.КОНТРОЛ БАТЕ,КОНТРОЛ!!!!!!!
263
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този наглец ограби десетки хиляди милиони живи пари от народа за ненужни заразни канцерогенни обекти по тн "Околна среда"Сега тези обекти ни носят загуби милиарди живи лева годишно.Ние сме единствената страна в света където с хиляди ограбени от народа живи милиони се изградиха десетки хиляди нагло корупционни обекти за спонсори на ДПС и други престъпни групировки ../вижте лихвите /по публикации над 12% годишно/ модерни дворци или палати и сараи изградени с народни пари и ЯХТИ и джипове
262
1
 
1
 
! Отговори
Пратете го на луната преди 4 години
Наглия престъпник БОйко Борисов се превръща в ликвидатор на БЪлгарската нация..Поен е със спец наркотици за обезпечаване десетки милиарди з а ограбване от народа и препиране през партиини фирмички .Сто милиона години затвор ще му сложим подава помощник на Архангел Уриел следящ с тревога отравянето на милиони БЪлгари и блокирането на раждаемоста у малкото осатанали годни за раждане на деца БЪлгарчета жени и девойки.Най ниски заплати и пенсии в света .Най много убииства с рак инсулт и инфаркти
261
0
 
3
 
! Отговори
Нема те!!!!!! преди 4 години
Нема те тогава!!!!!
260
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударно ги прави, после още по-ударно ще има ремонт на направеното, после ремонт на ремонта... И така до края на света!
259
2
 
3
 
! Отговори
до Избирател 274 преди 4 години
Когато видиш, че вземат място, замисли се на следващите избори дали щели да ти загубят гласа. Точно това е целта на големите партии - да внушат, че борбата е само между тях. Така българите нямаме никакъв, ама никакъв шанс за промяна. Гледай резултатите и сам ще се убедиш. Успешен ден!
258
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простия е този,който нареди всички държавни предприятия да си вкарат парите в КТБ...А простия се казва Боко тиквата
257
0
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Ще видим ,но не ми се вярва да вземат място
256
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов с чужда пита помен прави! Все едно той лично или държавата са инвестирали в тези заводи!! Частниците инвестирали в откриването на заводите нямат никакаква заслуга, всичко се дължи на Бойко Борисов!
255
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те ГРОБ толкова добре но управляват,че за 10 години години нито един българин не е напуснал България и нито един не е умрял..това само Борисов го може...
254
1
 
4
 
! Отговори
до 265 преди 4 години
Демократична България ще спечели поне 1 място, просто социологическите агенции са поръчкови и свеждат нещата винаги до партиите, които им плащат заплатите - ГЕРБ, БСП. Шансът за някаква промяна е Демокр. Б-ия-колко освен тях са се махали сами от властта понеже отказват да са съучастници в корупция и отказът от реформи. Хора като теб избират да гласуват за ГЕРБ или БСП, за да не им се загубел гласа, ама им се губи бъдещето. Ще видиш, че Демократична България ще са вътре с поне 1 евродепутат.
253
0
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Ти тези които крали и сложили пари в банките не ги мисли защото ,ако фалират банките те пак ще са добре ти ще стоиш гладен а като гледам и ***
252
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастите ги е страх пак да не фалират банките,че всичко що са крали са го сложили там,като в КТБ,която фалира при тях и заради тях...
251
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Евростат Това, което си написал е лъжа, в България магистралите са най евтините в Европа.
250
2
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
През годините които управляваха толкова даваха на бедните ,че чак милиони избягаха от България!За всяка партия бих приел да се гласува ,но за БСП,ДПС и Атака там вече е свързано простотията на хората
249
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А като дойде БСП на власт колко банки ще фалира?
248
1
 
3
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
аз пък за демократична българия не бих гласувал още повече ,че прага за влизане е 6% за ЕП така шанса да ми се загуби гласа е много голям
247
1
 
6
 
! Отговори
Dstv преди 4 години
Коги Боко разпне своето дете (Цецо),да конфискува всичките имоти и го тикни у пандиза да се гушка с бай Ставри...тогиз , ще му верва ме.
246
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОКО къде ги вижда тези 2 години...Той още има няма 2 седмици на власт...
245
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре БСП на власт...поне ще дадат някой лев на бедните...А ГРОБ са прекалено алчни и грабят всичко за себе си...