Каракачанов за думите на Улусой: "Не ви щем ни меда, ни жилото!"

Вицепремиерът с пост в социалните мрежи
11 май 2019 19:02, Петя Славова
141
Каракачанов за думите на Улусой: "Не ви щем ни меда, ни жилото!"
Снимка: БТА

"По повод провокативното изказване на турския посланик у нас Хасан Улусой, че трябва да се учи "по-засилено" турски език за целите на икономическото развитие на страната, ще кажа само това: Ако цената на турските инвестиции у нас е утвърждаване на национални малцинства, промяна на конституцията ни, разбутване на етнически мир и пр., ще кажем на Турция - "Благодаря!".

Още по темата

Това е написал във Facebook председателят на ВМРО-БНД, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

"И аз, подобно на видния български държавник Драган Цанков, който каза на Русия, която се опитваше в края на 19 в. да налага агресивно своята политика в България, ще кажа ясно: "Не ви щем ни меда, ни жилото!", е написал още Каракачанов в социалната мрежа, допълват от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
Боже! преди 4 години
До Кртова не е вярно,потурчени българи ,да,но турци...забравете..изследвайте си ДНК-то и ще разберете,като не четете дори и турските документи и кореспонденции,не може ли да сте по-интелигентни,какво е това мракобесие в съзнанието
96
13
 
5
 
! Отговори
Кр преди 4 години
Каракачан в бг има турци да искате или да не искате да го признаете говори се на турски това е истината за 500 години турско владение не може ли да са останали турци в тези земи и както в турция има българи колкото и да манипулирате това е истината
95
12
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Плюенето е Национален спорт за българите....да не говорим за краденето ,лъжите,далаверите,мушенгиите и т. н.Да се радваме,че все още се намират бизнесмени които да имат желание да инвестират в България.Такива селски тарикати като ВМРО нямат място изобщо в българската политика.Това са ченгета -професионални крадци.Окрадоха всички Македонски домове в България,препраха парите,без никога да са имали нещо общо с македонците които сабираха собствени средства за да изградят домовете ..и т. н
94
4
 
15
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
А какво каза Шкембе войводата за апартамента от 400 квадрата в центъра на София?От паспортите ли са парите , или от комисионните за старите Ф-16 ,модел 1974г ,които ще платим ние на тройна цена?Последния такъв летящ ковчег е произведен 2005г.Този нагъл и дебел крадец отдавна трябваше да е в затвора.Ако на Иванчева дадоха 20 години ,русенския македонец?! трябва да лежи мининум 200 години.
93
5
 
2
 
! Отговори
Дарвин философ преди 4 години
Повечето турски фирми, които инвестират в България са собственост на европейски и американски фирми.Просто европейците не могат да работят с българи в България...Бюрокрация,комисионни,мутри,такси ,адвокати,разрешителни и прочие.А заплатите на турските мениджъри са по ниски от американските.Американски топ мениджър няма да дойде в Бг за под 70 000 Евро на месец,турския се навива за 7 000.....Затова инвестират в България през турските си фирми....
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия ни освободи от турското ,,присъствие'',продължило пет века.Но сега благодарение на русофобската политика ще поправат грешката си.
91
5
 
6
 
! Отговори
ЩО НЕ преди 4 години
Нашите Политици са глупави - Искайте от Турция няколко Милиарда Евра за Програма за изучаване на турски език в България , и ще го научим ?
90
2
 
5
 
! Отговори
Хамстер преди 4 години
В Русия турските инвестиции са за над 50 милярда долара...
89
3
 
1
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Факт "Патриотът" Цанков се продава за руски рубли (документиран факт) и става най-отявлен русофил.
88
3
 
8
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ Невежи, шовинисте, вземи попрочети историята си, ама не само тази от учебника. Българите падат под турско "робство" поради собственото си късогледство и глупост. Българите дори сключват договори с турците и воюват срещу Византия. Голяма част от българските "велможи" приемат исляма, за да запазят владенията си. На това какво му казваш?
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Шкембе Воевода.Късно е либе за китка.През така наречения преход ние одавна вдигнахме бялото знаме.Обран бостан сме.Така че не не вдигай много гарда.
86
2
 
6
 
! Отговори
до Loyko преди 4 години
Съгласен съм с теб на 100%. Турците масово имате грешна представа за света и вашата държава. Наистина че с избиване на кoмплекси не става. Учете чужди езици, защо не и български. Всеки език е богатство.
85
2
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Когато човек не познава света,никога няма да разбере той кой е и как се вписва в този свят.Масово имаме грешна представа за нас и нашата държава.Това само ни вреди да прогледнем и тръгнем напред....С избиване на компекси не става.
84
2
 
7
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Измислени скандали с предизборна цел! Патриоти, гербаджии, бесепари, депесари, славитрофоновци и воляджии...и всичката останала политическа п.лач да кажат какво реално ще направят пенсионерите да не гладуват със 75 евро пенсии, в страната да се създадат условия за реален и конкурентен бизнес, за да има заетост и да се спре миграцията, да се спре войната по пътищата и битовата престъпност, както и да се спре маргинализацията на обществото...другото е пунта мара и мижи да те лажем...аман!!!!
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли някъде по света има подобно недоразумение - най-некадърното племе от кpивoглави пpuмaти да завладее най-развитата държава за времето си. Това си е за холивудски филм. Ето затова оттогава целия свят е разбъркан, защото никой не е на мястото си. Ние все още не сме в поза хищник, а още сме в поза партер, добре айде вече в полу-пapтер, но докато не си върнем величието нищо няма да се нареди!
82
3
 
2
 
! Отговори
Изаура преди 4 години
А между другото, Цанков е учил в Киев и Виена, което не му пречи да е роб :)... само дето прангите му били по свободни :) и много се е гордеел, че е роб...
81
2
 
6
 
! Отговори
аа преди 4 години
Не разбирам какво лошо има в това да се учат чужди езици...
80
0
 
11
 
! Отговори
до Loyko преди 4 години
"И какво лошо има в това да се изучават чужди езици."Нищо лошо няма. Турците да започнат да изучават български език. Всеки език е богатство.
79
3
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
И какво лошо има в това да се изучават чужди езици. Защо този *** мълчеше когато в цяла България трябваше да се изучава руски език и то задължително.Няма нищо лошо в това да има всеки възможност да изучава език които тои си иска,пък било той и китайски...
78
5
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ преди 4 години
Цяла турция трябва да научи български, турците оттук нататък трябва да ги мачкаме докато го има света, не знам за вас но аз лично няма да им простя недоразумението през 1396г. когато нашите ги подцениха, а подцениш ли турчин виждаме какво става после ти се качва на главата и 500 години е като няква пиявица, кoмплeксаp с власт е нещо страшно! И с гърците сме си разменяли периоди на владение - ние тях и те нас, ама за по 50-100 години, а пък и сме една религия и еднакъв манталитет