Борисов чакал новия главен прокурор, искал да е безнаказан

Нинова го обвини, че обещавал пари предизборно
129
Борисов чакал новия главен прокурор, искал да е безнаказан
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова отново нападна премиера Бойко Борисов като тоз път повод за това стана изборът на нов главен прокурор.

Още по темата
"Единствената цел на г-н Борисов е да остане до избирането на следващия главен прокурор, за да може да си гарантира безнаказаност след това“, коментира тя в предаването "Гласове" по БСТВ.

Според нея премиерът Бойко Борисов обикаля предизборно страната и обещава пари.

"Така не се управлява държавен и публичен ресурс. Това са парите, събрани от всички българи, и законът казва, че се преразпределят през парламента и там има контрол. Тук всичко е безконтролно и еднолично и с една цел - лично политическо оцеляване. Не е целта, която си поставя един държавник, когато управлява финанси", уточни още Нинова.

На въпрос как ще предизвика БСП предсрочни избори при положение, че премиерът Бойко Борисов е казал, че няма да подава оставка, ако загуби евровота, Нинова заяви: "Предсрочни избори могат да предизвикат избирателите. Аз ги призовавам - излезте и гласувайте. Това е суверенът, който може да предизвика предсрочни избори. Ако ГЕРБ загубят тези избори, вече нямат легитимност. Разбирам, че не искат да напускат властта със всички сили и средства. Това не е, за да дадат перспектива на страната или да увеличават доходите. Единствената цел на г-н Борисов е да остане до избирането на следващия главен прокурор, за да може да си гарантира безнаказаност след това. Така не може да се управлява".

Според Нинова алтернативата е политика и поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
10
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Две думи характеризират и онагледяват предизборната кампания на БСП... - Борисов, ГЕРБ, Борисов, ГЕРБ... - еееее, кой трябва да спечели изборите...
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Haha...korni ne moje da misli za drugo.....samo za nego.....hahaha.....s nego stava....s nego liaga.... hahaha....
44
11
 
15
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
Търся апартамент в центъра с асансьор от улицата до клозета. Пишете на лично съобщение. ЦЦ
43
9
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 4 години
Тая госпожа коя е ,я та она
42
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИскреноИ "лично" ли?? Ко стана ся ас парите от Техноимпекс?? Да бе, същите!! Дето ги лап.на Нинова?!?
41
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Импексова, крадлива и пребоядисана мaтopuцa като тебе, не може да бъде алтернатива. Това се отнася за цялата ви крадлива шайка.
40
9
 
11
 
! Отговори
Мефистофел преди 4 години
БСП се превърна в предизборен политически публичен дом.Нинова окончателно превърна политиката в политическа прехранваща проституция.
39
4
 
8
 
! Отговори
Дебелата Лили преди 4 години
Искам в Европа да си поддържам фигурата си и имотите си на запад пуснахте ми вииии българите само мрънкате и не искате да работите за 500 лв и искате асансьор от улицата до клозета като ЦЦ
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦЦА в Шумен асансьора страпонов как е???
37
8
 
13
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Тая Hенормалната какво пак се обажда. Денем протестира против високите цени на бензина. Вечер си ляга с този дето ги вдига.
36
13
 
7
 
! Отговори
Искрено преди 4 години
Четете крадливи герберасти, четете и се стягайте за затвора. Това е жената, която ще постави Борисов на мястото му. Бай Ставри от централния затвор го чака с нетърпение.
35
5
 
7
 
! Отговори
ЛП преди 4 години
ЦЦ стига бе и тук ли почна да търсиш асансьор
34
5
 
9
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
Има ли тук някой да ми даде апартамент с 2 асансьора че със един не мога вече тясно ми е от гаража със подаръците от народа да ги кача в хола си
33
13
 
16
 
! Отговори
ПОЗИТАНО ... преди 4 години
Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! И нали си знете - само който изпълни плана за 50 пасквила на ден ще си вземе договореното от черната ни каса в Позaсрано.
32
4
 
5
 
! Отговори
Р.Овч. преди 4 години
Аз имам три, ела да ти дам единия
31
5
 
8
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
Искам и къща на село да се скрия но да е със асансьор
30
6
 
10
 
! Отговори
Цц преди 4 години
Искам апартамент с 2 асансьора
29
10
 
10
 
! Отговори
наглост и злоба преди 4 години
За това, че води стадото от червени мафиоти и залюхани пенционери, другарката Нинова си е гласувала и всеки месец си взема по над 8 000 от партийната каса на Позитано. Пука и на трътката какво мислят опърпаните баламурници с червените знаменца и раята от Шербетското Блато !
28
3
 
1
 
! Отговори
Toros преди 4 години
Тороска гроздова с априлско мезе е на мода
27
6
 
6
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
Моля ви гласувайте за нас че съм харесал един тризонет в Пловдив и ми трябва за обзавеждане е и асансьор от улицата до клозета