Една туркиня разказва за своя домашен кошмар: Едва не ме уби!

В страната има сериозен проблем с домашното насилие
138

Хандан е инвалид. Виновен за това е мъжът ѝ, който ѝ посягал редовно.

Много туркини споделят нейната съдба, пише "Дойче веле". Турция има сериозен проблем с домашното насилие.

Хандан живяла с насилника си цели десет години. Ходила и бита на работа, докато мъжът й бил безработен.

Той едва не я убил, когато тя решила да го напусне преди две години.

"Мислех, че ще умра. Лежах на земята тежко ранена, а той сложи пистолета в устата ми и натисна спусъка. В пълнителя нямаше патрони, просто имах невероятен късмет", разказва нерадостната си съдба жената.

Съпругът й отговаря пред съда за опит за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата им работа такава.
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една туркиня разказва за своя домашен кошмар: Едва не ме уби! А с пейтриът още по голям кошмар, не се продават, ами вместо тях купуват риски C-400. А ако сега вмести ф-35 купят руските Су-57 и турците ще започнат и пеленачетата да бият по дойче веле.
48
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А той поради каква причина я е бил редовно, защо в статията нищо не се споменава поради каква причина я е бил?
47
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българинът не е по различен мъж/съпруг от турския! Но на запад повечето се държат много прилично а за по "смелите" от тях западно-европейския закон е подготвил много пикантни изненади и добре сложени затвори за доста дълъг престой.
46
4
 
25
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Нали и турция подписа инстанбулската конвенция! Хайде сега всички защитници на ИК да ми обяснят защо тя не защити тази жена?!
45
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А той поради каква причина я е бил редовно, защо не пише в статията, поради каква причина и е посягал да я бие?
44
5
 
35
 
! Отговори
Бай Курти преди 4 години
Сакън , таквиз неща в Турция.Там всичко е бир тамън.Ако не вярвате справка сериали ***.
43
3
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А кога Юден Верке ще напише нещо за смъртната присъда, която Глинка, пасивният любовник на Пепи, издаде на всички диабетици в България?
42
10
 
28
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Мъжът щял да отговаря пред съда ! Какъв съд бе , след като Ердоган е ислямист , а в ислямските закони жените нямат никакви права ?! Какъв съд след като в Турция няма независим съд , всичко зависи от благоволението на султана ?!Турцкият манталитет е такъв , жените са безправни същества ! Този манталитет е на целият турски народ ,въпреки че мнозинството турци са само мюсюлмани ,а не ислямисти ! Много е малка границата от мюсюлманство към ислям ,това е така защото Коранът е един за всички
41
14
 
15
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ВСЕКИ НАРОД ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ НАРОДА НА ЧЕЧНЯ !!! ТАМ БАЩИТЕ ОБУЧАВАТ ДЪЩЕРИТЕ СИ ДА УБИВАТ С НОЖ ВСЕКИ ,КОЙТО ГИ ЗАПЛАШИ !!! ЕДИН КАЧЕСТВЕН МЪЖ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ДЕЦА ОТ МНОГО ЖЕНИ ,НО ЕДНАТА МАЙКА РАЖДА И ОТГЛЕЖДА ДЕЦАТА ...ТА ТАКА Е В ЧАВЕЧЕСТВОТО -МОЖЕ И С ЕДИН ПРОЦЕНТ МЪЖЕ !!!!!!
40
3
 
27
 
! Отговори
до Ахмет преди 4 години
В Германия е пълно с турци, болшинството от тях са в криминалните хроники.
39
21
 
22
 
! Отговори
Жоро Убавеца! преди 4 години
Всичко е еврейска пропаганда, все едно в Германия няма германци които си бият германките, ама Дойче Веле видяха една туркиня бита от мъжът си и веднага започват за насилието в Турция! Вчера даваха по Карбовски как български момчета не могат да си намерят свестни момичета за да се задомят! Всеки мъж иска жена му да е била свестна, щото като вземеш за жена Мара Общата и в главата ти започват едни мисли, бръмбари започват да летят в главата и Истанбулската Конвенция няма да помогне!
38
3
 
32
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Гледам,че някакви се опитват да правят паралел между подобни случаи от Турция и Европа.В Европа честотата на насилие е в десетки пъти по-малка.Като добавиш,че и повечето случаи в Ориента въобще не се съобщават,а дори се поощряват от разни религиозни мусулмански фанатици,направо е смешно.Има държави,в които дори ислямисткия съд с лекота заравя живи жени.
37
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турция БЕШЕ светска държава преди измисления преврат на ЕвроДоганчо преди две години.Ататюрк от 1924 г., човещината и дори Дарвиновата еволюция бяха категорично отхвърлени и забравени след мнимия "преврат" срещу примата-диктатор. Ясно е откъде му идват парите, ясно е какви ще са жалките трохи за "черните турци" (в България това са заклетите слепи комуноиди най-вече по села и паланки) - Турция 14-ти век!Не че нашите комуноиди са по-назад от ЕвроДоганя.
36
3
 
28
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Типично "МЪЖКО" поведение.Така са силни и " МЪЖЕСТВЕНИ" ,когато са в орда/гето!!!
35
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съпругът й отговаря пред съда за опит за убийство..А у нас щяха само да му кажат повече да не прави така. Различни държави просто.
34
1
 
39
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Но пък като дойдат в нормални страни, започват да си налагат просташката култура и не искат да се интегрират, затова да не реват толкова, сами са си виновни ;) !!!
33
3
 
8
 
! Отговори
СА преди 4 години
До Анонимен 34Скоро пуснаха видео как да си наказват жените. Първо им спират секса, после ако не върви на добре ги потупват по рамото.
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А как е в Саудитска Арабия, която купи от САЩ оръжия за 5 милиарда? Там бият ли жените, има ли домашно насилие в Саудитска Арабия на която САЩ продават оръжия за милиарди?
31
4
 
26
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Лошото е че така наречените "черни" турци са всичките фанатизирани и за тях жените са *** за разплод и Слугинаж...