Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас

"Нелепо е да се протестира срещу обществени норми", смята той
21 май 2019 13:50,
59
Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас
Снимка: архив "Булфото"

Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Facebook страницата си, който коментира протеста на ромите в Бургас, съобщиха от ВМРО.

Още по темата

"Свидетели сме на безпрецедентен случай, в който циганите от кв. "Победа" – Бургас, излязоха на протест пред Общината, защото от ВиК им спират водата поради неизплатени задължения. Свидетели сме, че за пореден път трябва да важат едни закони за българите и едни за циганите.

Нелепо е да протестираш срещу обществени норми, защото смяташ, че имаш права. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството", казва Ангел Джамбазки.

"Пълна подкрепа към общината и полицията, които трябва да свършат работата си, а именно да потушат този безумен "протест"," допълват позицията си от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко удобен момент за Джамбазки да блесне с цялата си ненавист към ро.мите!Това е неговият звезден миг!Оня ден в Добрич имало плакати срещу Джамбазки и така посрещнали Каракачанов. Наложило се полиция да разгони хората с плакати срещу Джамбазки. Защо тази новина не беше отразена?
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До А ти какво си?
5
24
 
22
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 4 години
Джамбазки е лъжец и популист. Не му се връзва никой. Очаквам до 2 часа и протест и позиция от дебелия му шеф с именията. Тия колко хора излъгаха....тук обаче яко ги рекламират
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли танкове?
3
4
 
67
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Етническите малцинства продължават да рекетират държавата ! Не на рекета на ромите !!!
2
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-големи роми от партиите и техните субсидии. Връщайте парите и съд.
1
27
 
36
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Хайде на популистите. Тоя е милионер във евро, а шефа му е милионер в имоти. А, и тия двамата обещаха преди 2 г. удвояване на пенсии и заплати. Долу оядените псевдо патриоти