Цветанов 40 дни мислил за оставката, лоша дума за премиера няма да каже

Нищо не го наранило от думите на Борисов, това било неговото поведение и оценка
Обновена: 1 юни 2019 14:47 | 1 юни 2019 10:30,
304
Цветанов 40 дни мислил за оставката, лоша дума за премиера няма да каже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма да кажа лоша дума за Бойко Борисов, 18 години сме работили заедно. Това заяви подалият оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ Цветан Цветанов пред bTV.

„Всичко това, което се изприказва и оценките, които даде премиерът - това е негово право. Аз ще ги оставя без коментар, защото за тези 40 дни бях коректен, лоялен и не казах нито една дума. Няма да го кажа и сега в студиото. Аз смятам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре е да запазиш хладнокръвие, да бъдеш спокоен и уверен в това, което си направил и си взел като решение. Мога да благодаря на всички приятели и на моето семейство, които са в моя подкрепа“, каза още Цветанов.

За казаното вчера от Бойко Борисов, че не желае вече Веселин Маринов да пее на проявите на ГЕРБ, Цветанов заяви: „Аз се гордея с Веско Маринов. Запознах се с него, когато бях заместник кмет в Столична община. Той е много ранима душа, но ако не е с тези си качества, нямаше да бъде Веско Маринов“.

Още по темата

Попитан какво от казаното от премиера го е наранило, той отговори: „Нищо, защото за мен това е нещо, което аз не съм го виждал през всичките години. Това е неговото поведение и оценка и аз ще се съобразя с нея, няма да я коментирам“.

"Мисля, че хората ще са тези, които ще дадат оценка, нито аз, нито той“, заяви Цветанов.

Цветанов обясни, че разсъждавал 40 дни дали да подаде оставка.

"Когато отидох при Борисов във вторник, само да уточня, че предишната вечер говорих със съпругата си до 2 през нощта. Проведохме 3 часа и половина разговор. Третият вариант беше да остана в партията, но да нямам никакви контакти и изяви, но това редно ли е?", попита Цветанов.

"Казах, че вариантите са само два, или работим както досега, или си тръгвам. Идва един момент, когато единият казва, че вече не си нужен, аз това нещо го усещам. Усещам, че има недоверие, което не е съществувало досега", заяви Цветанов.

Той заяви, че няма никаква информация, с която да "държи" премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 249Пълни глупости. Или си прекалено млад и нищо не помниш от онова време, а вярваш на пропаганда, или си изкуфял и затова не помниш. Нямаше никакъв глад по време на соца, за никого. Вицовете процъфтяваха, постоянно се появяваха нови, вкл. и политически. Всички ги разказваха, не съм чул за някого да има последствия.
234
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пунта Мара
233
1
 
20
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Много нелицеприятен тип. Съмнявам се, че ще се оттегли.
232
2
 
11
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Замислили са пак някаква шашма!
231
0
 
5
 
! Отговори
филмът продължава ут преди 4 години
Радио Ереван са пуснали запис от шумотевица където ясно се чува как се къртят бетони, падат камани, плачат жени и вопли отекват в късната съботна вечер: аах цецо ах Цецо воплират жените, и мъжки глас ръмжейки да кълне че ще извади сересе на показ...много силен тресок и няколко отчаяни гласа казват и асансьора го конфискуваха
230
2
 
6
 
! Отговори
Непалачи детеЦЦневин преди 4 години
Чакаме втора серия на "АпрътГей", където съпартийци които са купили за по 100Ев/мквадратен луксозни йилищч ще погнат цецко по съдилищата защото строителните фирми освободени от Влиятелния Бегач ще си поискат по още 3-400 евро на метквад.Цветанови и най вече неговата тъща ги чака изумителна серия:"Дъщерите отврущат на удара"Където полицията 12 серии търси откраднатото внуче-Пипонче,а се оказва че то се е скрило в неристрираната къща на Щерка Кратуна, та бащица Тиква плаче оти Цецо е оправдан
229
0
 
15
 
! Отговори
Хазяинът преди 4 години
Е, той заграби доста.... Дреме му.... Абе.... Как се ЧИСЯТ 10 апартамента ??!!!??? Хич не му е лесно начи.... Милия.....
228
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе с комунистите е добре, само дето трябва да свикнеш на глад. А и да не разказваш вицове .
227
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 4 години
Евала, така трябва. А не като кумонягите, тя така , той така.
226
1
 
3
 
! Отговори
ЦВЪКИ ЦВЪКА преди 4 години
БИБИ БЪКЕЛ НЕ ОБЕЛВА, ДНЕС "БЕЗ ДУМИ" СЛУГИНСКИ ТРИЕ ДОРИ. ЩО Е ТООТГОВОР: РЕЖИМЪТ НА .............. ОСТАВЯМЕ НА ЛЮБОЗНАТЕЛНИЯТ ЧИТАТЕЛ ДА ПОПЪЛНИ ПО ЖЕЛАНИЕ.
225
2
 
4
 
! Отговори
ЦВЪКИ ЦВЪКА преди 4 години
БИБИ БЪКЕЛ НЕ ОБЕЛВА. ЩО Е ТО?
224
0
 
4
 
! Отговори
ПРАВО ДУМА преди 4 години
БАБА КУНА!!!
223
2
 
3
 
! Отговори
РАДИО ЕРЕВАН преди 4 години
ДРАГИ БЪЛГАРИ, ЗНАЕМ ДОБРЕ ВЪПРОСА ВИ, НО НЕ ГО СЪОБЩАВАМЕ В ЕФИР, ПОРАДИ СЪЩЕСТВУВАЩАТА В СТРАНАТА ВИ СЛУГИНАЖНА НА РЕЖИМА ВИ ЦЕНЗУРА!!! ПРОМЯНА В КЛАСАЦИЯТА НЕ НАСТЪПИ!!! ВАШИЯТ ЧОВЕК Е НА ВЪРХА НА КЛАСАЦИЯТА С ПРОЦЕНТ В КОЛИЧЕСТВЕНО ИЗРАЖЕНИЕ ПО ГОЛЯМ НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ "ВСИЧКИТЕ МУ СПЕСТЯВАНИЯ ВКЛ. ОФШОРКИТЕ"!!! ИЗВИНЕТЕ НИ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО!
222
3
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 4 години
ХВАНИ КРАДЕЦА БОКО, УДАРИ АПАША ЦВЪКИ !!!
221
2
 
6
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До Z 244 Навярна си схванал иронията.
220
1
 
17
 
! Отговори
Z преди 4 години
До Дядо СоциНаправо е за ожалване. Няма да има пари за подръжката на асансъора.
219
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това първеню му свиха сърмите, защото преяде от власт. Не може да преглътни, че вече няма да е гласа на ГЕРБ. Вероятно затова обикаля студията, за да си начеши крастата. Няма ли кой да го посъветва да не се излага повече?
218
0
 
14
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Оставете Цветанов на мира. Човека е излъгал са платените 600 евро кв.м. за да намали такси и данъци.Платил е много повече.Дори е изтеглил заем от 200 000 лв.Сега как ще връща заема ?Ще се наложи да продаде още един апартамент.Ама и вие сте едни....
217
1
 
14
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 4 години
Бил подал оставка защо пишете глупости кога ще подаде оставка този ?Искали го партиите малей какъв ценен кадър ?Как му зададе въпрос тая умна от БТВ ? Хайде Цецо утре в Нова телевизия да отидеш Виктор да те пита нещо и той голем е ?Домус гони го Виктор да не те излага ?
216
3
 
16
 
! Отговори
Асен преди 4 години
Не Цветанов подаде оставка а го изгони Бойко ?Кога ще подаде оставка тоя крадец но дано го накаже ГОСПОД ? Народа страда той Апартаменти си купува и днес по бТВ какви въпроси му задават мани мани големи са смях на въпроса и отговора на Цецо ???БТВ -ГЕРБ смях ???.