Признание от БСП: Да изпуснеш победата за втори път - боли

Ниската активност на вота била по-голям враг от ГЕРБ
55
Признание от БСП: Да изпуснеш победата за втори път - боли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на БСП Кирил Добрев призна, че да изпуснеш за пореден път победата много боли.

"По-голям враг от ГЕРБ е ниската избирателна активност", посочи още той пред bTV.

Още по темата
Според него левицата е сгрешила на много места.

"Стартът на кампанията, безкрайните скандали, в които непрекъснато участвахме – и вътрешнопартийни и външни", посочи като причини за резултата на БСП Кирил Добрев.

"Не дадохме възможност на хората да ни подкрепят", отбеляза той.

"Моментът с редено на листата е много спорен за БСП. С името на Станишев вървят поне 10 загуби и срещу ГЕРБ дори", коментира още Добрев.

Според него от всичко това е спечелил само лидерът на ПЕС Сергей Станишев, защото той си изкара преференции от вътрешнопартийния вот.

"Никой не ходи на гости на хора, които непрекъснато се карат", посочи Добрев.

За оставката на лидера на БСП Корнелия Нинова, той посочи, че след всички загуби на БСП назад във времето няма нито една оставка, а сега тя внася нов стил в политиката.

"Следват вътрешнопартийни истории – надявам се да проявим разум, защото има малко време до местните избори”, добави Кирил Добрев.

По думите му ако изборите бяха местни, БСП щеше да има балотаж в 200 общини.

"Ако резултатът ни беше лош, Бойко Борисов нямаше да прави чистка в ГЕРБ”, посочи още Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: БСПизбориКирил Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
0
 
! Отговори
Врагове в коя партия преди 4 години
До Аман от ***: Кой в БСП е обявявал някого за враг? Това е специалитет на Бойко и гербаджийската пропаганда. Това, че има различни мнения, не значи че тези, които не са съгласни един с друг са "врагове".Според теб Бойко и Цецо Цветанов врагове ли са? А Бойко отстреля Цецо, та само апартаментите му останаха. Но и те са нещо.
47
5
 
0
 
! Отговори
Пак простотии преди 4 години
До Престъпен тандем: Няма по нагли л'ъжци от гербаджийските т'ролове. Тиражират едни и същи п'ростотии, така че е безмислено да им се обяснява всеки път едно и също.Но те не са виновни, щом ГЕРБ плаща за тивражирането, чсе ще се намери кой да го прави.
46
3
 
2
 
! Отговори
Драгоооо,Драго преди 4 години
Ако сега върнат ,,оня"хубав и спокоен живот особенно от средата на 80те насам,България ще остане един- два милиона .Къде си живял и беше ли роден когато бай Тошо призна социализма за недоносче,а П.Младенов обяви България за една банкрутирала държава Защо като беше хубаво1- 2 милиона ,,излетяха само за 1-2 години в началото на 90те и чак сега почнаха да се връщатИли колко ,,спокойно " ти беше когато ставаше в 5 сутринта за километричните опашки за хляб или мляко .Никога повече такъв социализъм!!!
45
6
 
9
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 4 години
Престъпникът и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
44
10
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
До ДрагоДраго, да си избереш отново БКП, щото тогава си бил малък и ти е било спокойно, е все едно да почнеш отново да пушиш след 30-годишна пауза, щото когато си пушил си бил млад, слаб и оная ти работа ти е ставала.Е, мога да те уверя, че ако направиш такъв избор, нито ще се подмладиш, нито ще отслабнеш, нито оная работа пак ще ти става.
43
16
 
3
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Според мене, на следващите избори трябва да изберем отново БКП - спомнете си колко хубав и спокоен беше живота навремето. Пък и при всички положения те са по-добрия избор от ГЕРБ и бай ***.
42
4
 
8
 
! Отговори
Аман от дебили преди 4 години
Абе докато червените така първосигнално обявяват разни хора за врагове, няма да прокопсат. Добре, имат различни идеи, но глупавото твърдоглаво противопоставяне на други идеи, само защото идват от политическия опонент, е инфантилно, ***, глупаво и не води до нищо градивно, а уж са 100-годишна партия и трябва да са помъдрели.
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
що си мисля че не губят втори път - май са повече, а им предстои отново загуба на местните! колко ли ше ги боли тогава?! чудя се как издържат на толко болка!
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква победа бе?Вие на какво разчитате?На гласовете на работниците ли?За кого да гласуват,за Гергов и за олигарсите ли?
39
4
 
14
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Коя е *** *** .... кой е СърГей СтанаШеф .... едната е - нагла крадла ... а другия е "наследствено ***" без ден трудов стаж.Докато в България има текезесари гласуващи за тези плазмодии - България няма да мръдне и сантим напред.Една крушовска селяндурка - стана професионален политик - и ни се налага да "ОБСЪЖДАМЕ НЕЙНИТЕ РЕШЕНИЯ" ????Моля??? Същества като нея - които отдавна трябваше да търкат наровете в сливенския затвор - ще решават съдбата на Нацията???Закривай!
38
9
 
1
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Нямам никакъв Претенций коя политическа партия ще управлява стига да направят промени в закона, позволяващи гей браковете!
37
2
 
15
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато БСП гледат на изборите като на битка и на партията печелеща най-много гласоподаватели като на враг, избори няма да спечелят, нито народната любов.
35
2
 
14
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
Тия имат тежьк запек.само клизма ЩЕ ги върне на земята при хората.....покорени.
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некой наивници или обикновенни тралове не разбраха, че делителната линия в българското политическо пространство не е между комунисти и бивши комунисти, а между русофили-продажници и българи-проевропейци !
33
3
 
15
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
С интерес следя опорните точки на руските ***:) В момента явно има объркване и "линията" не е ясна. Чакат се напътствия от др. Решетников. До няколко дни ще стане ясно дали ще продължат да тролят в полза на БСП или ще я хвърлят на кучетата и ще започе бясна кампания за "нов печеливш проект" .
32
9
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Каква победа изтървали,какви 5 лв!При нормално гласуване резултатът би бил равен или леко предимство на ГЕРБ.Голямата разлика я докара Д.Пеевски с прелетите гласове контролирани от ДПС.Щото иначе авторитетът на Баце отиваше на кино.Как ГЕРБ ще платят на ДПС тепърва ще видим,но коалицията е очевидна.
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По това се познава русофилът-болшевик - лексиката му е същата, както преди, така и сега. За него всеки който не е с него е враг, фашист, диктатор,...!
29
2
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Не казвайте БСП призна, а Кирил Добрев призна. *** и младите остриета никога няма да признаят, че боли. Аз очаквам да преизбрат "ГОЛЯМАТА ЛЪЖА" и дълдисването на кумунистите да продължи.