Кучетата убийци оглозгали ръката на Димитър, трупът бил без един крак

Жена се натъкнала на тялото, то лежало в тревата
102
Кучетата убийци оглозгали ръката на Димитър, трупът бил без един крак
Снимка: Pixabay

Трупът на 39-годишният мъж, който беше разкъсан от пет кучета от породата порода "Кане Корсо" в гориста местност край село Владо Тричков, е бил намерен от минаваща оттам жена.

Още по темата

"Тялото му беше в тревата. Ръката му беше опъната, преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп. Той беше свален. Лявата ръка беше оглозгана. Само костта стоеше. Левият му крак го нямаше", сподели Веселка Соколова, която е намерила останките от тялото на починалия Димитър пред Нова тв.
Хората от селото поискаха да се въведе разрешителен режим за агресивни породи кучета.

Собственикът на кучетата е задържан за 72 часа, а животните са отведени във ветеринарна клиника, в която предстои да им се вземат отливки на захапките, за да се докаже, че те са разкъсали човека.

Хората в селото са потресени от трагедията и вече не смеят да излязат на разходка в близката гора.

Според тях кучетата са оставени без грижи и са нападнали Димитър от глад.

Преди трагичния инцидент е имало и други – едно разкъсано куче, друго нападнато куче, което успяло да оцелее,  а жертвата – Димитър, е бил нападан от същите кучета и затова е избягвал да минава по пътя край вилата, в която са отглеждани. Минавал е по горска пътека, но те са го пресрещнали вчера и там.

"Стопанинът на кучетата идваше да ги храни през два – три дни, те лаеха денонощно, предполагам, защото са гладни. Вероятно това е и причината да нападнат човек", каза Гинка Петрова, която живее в съседство пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като му видите наглата физиономия на собственика на кучетата ще ви стане всичко ясно !
70
1
 
5
 
! Отговори
Васил преди 4 години
Не е важна породата всички кучета се раждат добри.Само че когато попадна в ръцете на умствено недоразвит човек,могат да станат свирепи...
69
0
 
11
 
! Отговори
Д-Р МЕНГЕЛЕ преди 4 години
СОБСТВЕНИКА ДА БЪДЕ ПУСНАТ НА СЪЩИТЕ КУЧЕТА....АГОНИЯТА НА ЧОВЕКА Е БИЛА УЖАСНА...ЯЛИ СА ГО БУКВАЛНО ЖИВ ...ДОКАТО НЕ Е УМРЯЛ ОТ КРЪВОЗАГУБА......
68
6
 
2
 
! Отговори
Стамо пръча преди 4 години
Не вярвам,нема снимка
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИванчоКакво предлагаш? Кажи как да сме сигурни на улицата? Преди десетина години такъв пес издуши зайците на един комшия, удави дворното куче на друг. Влезе в нашия двор, повдигна вратата на обора и уби три овце. Другите се отърваха с наръфани уши и дупка на гръкляна! Предложи? Но нещо изпълнимо!Мен е хапало "осиновено"куче пред очите на нагла кучкарка.Онзи ден мопс воден от дете нахапа жена в центъра на София!Бултерир без намордник налиташе на хора в Лозенец,не можеха да го удържат!Слушам?
66
0
 
9
 
! Отговори
сиси преди 4 години
трябва съд.Собствениците на големи кучета трябва да имат отговорност,когато има наказателна отговорност това ще кара собствениците да внимават повече иначе лошо им се пише.Силно съм разочарована от някой собственици на големи кучета как разхождат кучетата си без наморник.ТО НЕ ХАПЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ - пълни глупости във всеки един момент може да му прищракне нещо и *** удръж 60 килограмовия звяр.
65
6
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 4 години
Не са виновни кучетата а техните стопани, имах ротвайлер и през целия му живот не е захапал никой. Нека тези които не разбират да не пишат глупости.
64
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дошло е римско време. Само, че тогава е било на арената. Зрителския интерес е бил доста голям
63
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А всичко щеше да е толкова просто, ако само някой се беше сетил да подхвърли отровна пържолка на явно агресивните ***. На мен кучето ми (овчарка) успя да премине под телената ми ограда без да разбера и след ден търсене по комшиите го намерих и вече имаше съчма от въздушна пушка в крака. И честно казано дори и да го бяха бастисали, никой нямаше да обвиня, защото ги разбирам. А кучкарите които не разбират по-горното са за кауша , или психиатрията.
62
0
 
19
 
! Отговори
БАРОВЕЦА- СФ преди 4 години
Имам къща в тези райони и преди няколко дни в 22.00ч. с фенер от колата стотина метра си стигнах до портата през гората ! Ефтаназия за убийците и по-голямият убиец собственника! И аз имам куче,*** тоя голем "тарикат" селски гъзар ,че е направил тази помия!
61
1
 
25
 
! Отговори
Ники преди 4 години
стопанина да го оставят на кучетата докато не го приведат в състоянието на жертвата.
60
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКучетата не били убийци-пълни простотии ,всички едри породи трябва да са на специален режим и разрешителни,включително проверка на психическото състояние на собственика и доказване на необходимост от отглеждането на такава порода.Нямам нищо напротив да ме нападне озверял от глад пинчер,йоркширски териер или болонка.Айде да не прехвърляме всичко на собственика, и породата има значение.Всеки пес по-висок от коляното да доказва необходимост от съществуване
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то човеци много, кучета малко.
58
1
 
30
 
! Отговори
Ж преди 4 години
Затова постолета ми е в джоба и стрелям на месо ако има опасност !
57
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди години ме е засичало куче, озверяло от глад.Каракачанка, стопанинът се запил по празници и забравил да го храни, то се откъснало от веригата и избягало.И аз срещу него, на пуста улица зимата.Лека му пръст на човека, а на подобни стопани - съд до дупка. Бих ги пуснал на озверели кучета подобни.
56
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучетата не са убийци. Те са животни и оцеляват благодарение на инстинктите си. Убиецът е стопанинът, който не се е грижил за кучетата.Така както го правят и 90% от хората с кучета у нас. Особено в малките селища. Когато регистрацията стане абсолютно задължителна не само на думи и има истинска зоополиция и жестоки санкции, тогава нещата ще се променят. Българинът не обича правилата и отговорностите, но като му бръкнеш яко в джоба и полежи в затвора, ще се научи как се гледа куче.
55
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам, че тук някои "проучили" какво било в ЕС и САЩ и колко либерално било да гледаш куче. Няма по-невярно нещо.В САЩ специално даже нямат огради, но кучетата им не закачат никого. А те е ухапало - чао, да не говорим, че можеш да осъдиш собственика за диви пари.ЕС - куче лае в блок няколко часа. На следващия ден домоуправителят отива при човека и му казва, че ако това се повтори, да се изнася от сградата.Тук куче може да те изяде и не е сефте. За какво говорим.
54
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затвор за тоя и за другите, коит си насъскват питбуилите. Веднъж видях един селянин, да насъсква питбул срещу 16 годишен. Кучето беше на два крака и селтака едвам го удържаше, да не разкъса детето. Лошото бе, че заплашваше. Разби ми стопа, но честно казано, си заложаваше. когато минах отгоре на кучето със 70 км с колата. Жалко, че собственика отскочи бързо ... но другия път, може и да не е толкова късметлия ...
53
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Кой му е разрешил на тоз безотговорен човек да гледа агресивни кучета пуснати."Ами то за това в цял свят има регистър. Когато се види, че някой има повече от едно куче, особено ако е от големите, едни хора има за задължение, да проверят, за какво иде реч. Другот е, че няма къде човек да се оплаче от такива.
52
1
 
33
 
! Отговори
1 преди 4 години
Евтаназия за стопанина и кучетата!!