Кирилов дава оставка, ако не падне мониторингът на Брюксел

Иска наблюдението да падне до края на мандата на настоящата ЕК
40
Кирилов дава оставка, ако не падне мониторингът на Брюксел

Правосъдният министър Данаил Кирилов обяви, че ще подаде оставка, ако до края на мандата на тази Европейска комисия европейското наблюдение над съдебната система не бъде свалено.

Още по темата
След днешното заседание на Пленума на ВСС той обясни, че е декларирал намерението си пред еврокомисаря по правосъдието Вера Йоурова в Брюксел, съобщи БТА.

По думите на Кирилов Йоурова е казала, че имаме много сериозен напредък и шанс механизмът да приключи.
Тя била подчертала още, че изказването й от преди време, че до края на годината механизмът вероятно няма да приключи за нас били нейни лични виждания и касаели краткият период от време, който остава до приключване работата на настоящия състав на ЕК.

Кирилов коментира, че не знае дали бившият евродепутат Емил Радев има намерение да участва в избора за нов главен прокурор и дали ще бъде номиниран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
ББ барна Барни преди 4 години
Един достоен нов Росен Плевелев. А защо не и да не бъде следващ наш президент, ако ще и за един ден докато тогавашната Европейска комисия за европейското наблюдение над съдебната система не го изтегли за неин Командър.Барни барни ама той единствен е барнат , а барнатите единственно имат място по стените на черквите където около тиквите им има контур на оцветена чиния или тава
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПриятелКъде забрави веселото Яне.Всичките изброени от теб са "супер мъже".
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това министерство се превърна в министерство на хумора и шегата.Преди този клоун беше другарката Цачева партиен секретар по рождение.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барни няма какво да чакаш. Подавай я още дега!
31
0
 
2
 
! Отговори
т преди 4 години
това трябва да свършите да иэпълните точките да падне монитуринга дано
30
0
 
10
 
! Отговори
.... .. преди 4 години
Кьовешии къде си?!
29
1
 
17
 
! Отговори
Жалка история преди 4 години
Ще целуне на Тиквата пак ръка и ще му върне оставката :) Какъв комик жалък е този!
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЗИ Е ГОЛЯМА СМЕШКА
27
0
 
21
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Дани Кирилов ,Росен Плевненлиев, Тома Биков ,Антон Тодоров...боже какви мъже имало в Герб.А и оня Гошо Марков ,седесаря-царист ,дУпедат от Шайката ,на който всяка втора дума е "Бойко".Сега се сещам че мъжете в Герб съвсем спокойно могат да си направят партиен гей-парад.Или прайд ,както го кръстиха вече.Даже имат повод-днес шефа им е рожденик.
26
1
 
22
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Ще падна от смях.Едва ли някой в ЕК пък и въобще ,брои този мишок за жив.Дори в неговия роден Димитровград никой не го смята за човек.Мислех че Баце се подиграва с народа ,като казваше че и магаре може да сложи за министър.Е ,сложи този мушморок и ...нищо.Прав е Баце ,при него всеки всеки може да е министър.Някой спомня ли си за Цецка ,майката на нацията?Никой.Ами предишната кифла Екатерина?Пак никой.А този е направо върха.От 10м се вижда ,че човечеца има ментални проблеми , ама е министър.
25
2
 
9
 
! Отговори
Дани ти имаш ценз преди 4 години
това правопикяещата версия на мънистер Цачев ли еДани не се поддавай на провокации. За няколко кубика тухли и арматурно няма, никаква демисия. сега са ти паднали за всичките им подигравки и бъзици да им го върнеш тъпкано, по закона и по подразбиране. ако не ти , кой ще освободи Цветанов, Цачева и другите от зидарската бригада. ти усети че Бункера ги е разработил като зидари и асансьоари за да ги смели когато ЕЪ се надигне. Щракни му белезниците и го закарай в Хага пред румънската прокуророка!!
24
1
 
24
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 4 години
АМА, АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ... НА ТОЗИ БАВНО РАЗВИВАЩИЯТ СЕ И БАВНО ГОВОРЕЩ ДАНАИЛ КИРИЛОВ КОЛКО ЧАСА СА МУ БИЛИ НЕОБХОДИМИ ЗА ДА "ДЕКЛАРИРА НАМЕРЕНИЕТО" СИ? И НА КОГО МУ ПУКА В БРЮКСЕЛ ЗА НЕГО?
23
1
 
30
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Много важно,че ще подаде оставка. При обиколките по ж.п. гарите Боко все ще срещне някой да го назначи за министър. Все някое магаре ще е на правилното мястои в подходящия момент.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравил съм . От БСП подавал ли е оставка или не е , както Тиквоний от БКП ?
21
1
 
29
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Ами Кирилов търси си нова работа, щото няма начин мониторинга да падне. И правилно!Да допълня: и според мен ти с нищо не допринесе този мониторинг да падне.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бате , къде са Цвъки Ушков и Делян Добрев ,жалките ?
19
1
 
18
 
! Отговори
Фред преди 4 години
БАрни, много ербап го даваш
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова много ***.от.щини направи в народното събрание , последните разкрити бяха субсидиите , че стани посланик ( с преводач ).
17
0
 
20
 
! Отговори
Много преди 4 години
е *** БарниРъбала! Не му е мястото там със или без мониторинг!
16
1
 
25
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Такава му е ролята на дребното човече...