Евродепутатите ни трябва да защитят родните превозвачи

Обмисля се наемането на лобистка фирма, която да защити правата
14 юни 2019 22:30,
31

Българските депутати в европарламента трябва да направят всичко по силите си, за да защитят правата на родните превозвачи. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Той разкри, че превозвачите обмислят да наемат лобистка фирма, за да опитат да наклонят везните в своя полза. Джамбазки допълни, че транспортният бизнес формира 17 процента от брутния вътрешен продукт на страната.

Още по темата

"В момента работим по наемането на лобистка фирма, за да защитим правата на родните превозвачи. Трябва да защитим правото на 150 000 семейства да работят в България. Тези хора правят 17% от БВП. Трябва да намалим ДДС само, ако има ясен анализ, че ще поевтинеят стоките", каза евродепутатът.

Джамбазки също така призна, че субсидиите на партиите трябва да бъдат намалени.

"Субсидията със сигурност трябва да бъде намалена. Ние, от ВМРО, три пъти го предложихме, но не бе прието заради различни причини. Общественото очакване е да бъде намалена субсидията. Надвземането на пари е пълно безобразие. Трябват ясни правила, по които се дава субсидия, и по които се разходва", заяви той пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Fake news. Bombiat bg trezor.
24
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
Не евродепутатите,а чорбаджиите на шофьорите,трябва да ги защитят,с високи заплати с джобни за заплащане на паркинзите,като спрат за почивка,сина ми работи като шофьор,в немска фирма,когато спра за почивка ,ми казва той,само ,български,румънски,албански и турски камиони,са спрели извън паркинга,защото,нямат пари да платят за паркинг,и немските трафик полицаи,само ги глобяват,за не разрешеното спирани,и ги карат да се изтеглят от границите на паркинга.
23
2
 
5
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Щом чакате на пияндето Слабаков..... умрели сте!!!!А, Джамбазки е професионален лъжец.
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де бе Слабаков ще ни защити.Само сеобаждат да не ги забравим.Цялатапушилка е на Доган превозите да минатпо тънкия превод.Инак предложениетое доста социално.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евродепутатите ни нищо няма да защитават-те си уредиха живота,тях не ги мислете.Който си мисли за тях си губи времето,те не мислят за вас.
20
2
 
13
 
! Отговори
ongobongo преди 4 години
Абе , то е ясно , че шефовете на тираджиите ги натискат да протестират...Кой нормален работник няма да иска да почива ,да спи в хотел , да му дават по-висока надница , да си види децата и жената един път на месец.А де?
19
2
 
9
 
! Отговори
Шофьор преди 4 години
Не виждам за какво да защитавам интересите на група думбази, които искат да им работя за смешни пари, да мизерувам в кабината на камиона и работя на черно за тях из цяла Европа.Ние не сме въшкари бе, другарю....!Не сме и шумкари!!!!!!
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЖП товарни превози трябва да поемат трафика, особено транзитния, вътрешния само да остане автомобилен. В градския транспорт има нужда от шофьори но както навсякъде заплатите са смешни, ни ако слушаш Винету и пропагандата всичко е стабилно.Да стабилно е обезлюдяването и невежеството.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност не е приоритет за България да лобира за шепа чорбаджии искащи да работят на дъмпинг и да предлагат мизерни условия.Когато инженер е в командировка спи в 4 звезден хотел като западняците, не би трябвало да е доволен да спи на гарата или в бардак.Защо шофьорът да няма същите условия като френския или немския. За всички е ок за бг чорбаджиите не е. И в другите области е същото и за шивача, шлосера, зидария...ЖП е окрадено и в окаяно положение, защо няма мотриси и линии като Франция
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност герб трябва да бъдат свалени , забранени като партия и наказани за кражби, предателство на национални интереси, манипулиране на информацията , дискриминация над интелигенцията, разрушаване на законността и икономиката.
15
2
 
5
 
! Отговори
Емануел Макрон преди 4 години
Към всички бълграски превозвачи : ЩЕ МЕ ХВАНЕТЕ ЗА ... ПАКЕТА и на мойта баба старата хурка !
14
3
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Не е виновен този който яде баницата,а този който му е дава.Избирайте *** псевдопатриоти и всичко ще се оправи.....Заблуден народ ...и това е. Трябва ни повече Европа на България,а не ние да изнасяме Балкански проститии в Европа.
13
2
 
11
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
17% от БВП от тираджии. Каква измислена държава.
12
2
 
1
 
! Отговори
наивен преди 4 години
До АнонименКак кой, КНСБ и "Подкрепа", ама друг път...
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя клоун голяма реклама му правят и го натикаха пак да се облагодетелства! С тези превозвачи колко мандата се гласи да изкара?! Като го гледам - дреме му за превозвачи и за какво да е българско! Освен за зализания му външен вид и европейската заплата друго не го интересува! Какво, пакета Макрон? Нали искаме европейски правила, условия на труд и заплащане!
10
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина ли има наивници които им вярват ? Няма разлики между ВМРО и ДПС - всичките са се заобръчили
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ачо е дженди , а Слабака си е обикновен алкохолик.И двамата са в Брюксел за огромните заплати.Ако някой очаква от тези двамата нещо ,значи е пълен балък.
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка на Джамбаски и Слабаков. Нищо не правят и трябва да се махнат като ще плащаме на друга фирма. Работниците губят и не могат да се наспиват в хотели а те защитават печалбата на чорбаджиите.
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакай от умрял писмо.Кажете ми за последните години какво са направили за БГ? Нищо!
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той джамбасоф обещаваше и 300 лв пенсия ....ама поетапно за 20 години