Радев похвали Нинова: Знае какво прави и носи своята отговорност

Президентът заяви, че не се меси в партийни дела
16 юни 2019 16:00, Нели Христова
169
Радев похвали Нинова: Знае какво прави и носи своята отговорност
Снимка: Булфото

Докато червения конгрес тече, президентът на България Румен Радев бе в пловдивското село Труд за да отбележи 150-годишния юбилей на местната църква. 

"Мисля, че Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите постъпки. Един лидер на партия не трябва да се ръководи само от това, как той лично се чувства, а как се чувства партията му, за да бъде силна", категоричен бе Радев.

Още по темата

Важното е България да не остава без политическа опозиция. Това ще бъде пагубно за демокрацията.

Запитан какво очаква от конгреса на най-голямата опозиционна партия, президентът посочи, че в България следва да има единна, сплотена политическа опозиция, защото в противен случай властта остава без коректив.

Помолен да коментира призива на митрополит на Николай за въвеждането на вероучение в българските училища, държавният глава посочи, че темата следва да се разгледа от съответните институции и да се използва опитът в Европейския съюз. „Има място за такъв дебат. Децата растат и научават за религията не от училище – това са важни въпроси. Научават за нашите традиционни православни ценности също не от училище. В училище могат да бъдат изучавани такива неща. Но това е един сериозен дебат, който трябва да бъде обмислен“, посочи още Румен Радев.

Той добави, че няма информация за конгреса, тъй като се намира в Труд. На въпрос на журналисти как вижда развитието на БСП, отговори, че в партийни дела не се меси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
22
 
! Отговори
тъжен факт преди 4 години
Много русофили уредиха децата си в Америка с путиновите комисионни.Справка синът на *** Нинова.
116
0
 
18
 
! Отговори
Валери Б. преди 4 години
Този май не е много умен, когато кажеш нещо все едно не си казал нищо!
115
0
 
5
 
! Отговори
wtf преди 4 години
А къв е тоя седесар днеска в новините от този конгрес на БСП? И с такива ли се напълни БСПетоу?
114
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае тва бсп-то са е б*ти комедията....заедно с льотчика....хахаха....няма такива злета....
113
1
 
16
 
! Отговори
Партиен член преди 4 години
Президентът и Нинова не спират да се хвалят един друг,което е ясен признак,че и двамата не стават - факт! Не се радват на народна любов,но в замяна на това си имат тролчета, ко ито с радост ги четкат ,ха-ха-ха ! Какво да говорим - Нинова за пореден път ИЗЛЪГА! Так и ще я запомним - с НЕЙНИТЕ ЛЪЖИ !!!
112
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев и Нинова биха били по-полезни за Русия в Донбас. Решетников е луд да им нареди да държат властта тук със зъби и нокти. От това няма да излезе нищо добро.
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До едно и също дрън дръголямо шоу направи Радев.............като напълни гащите в Рафала.........
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еееххх, Корни като млада каква ездачка беше!!!
109
14
 
2
 
! Отговори
едно и също дрън дръ преди 4 години
Пенсиониран военен,ама на 50 и какви полети прави на шоуто....шапка да ти падне.А 60 годишния пенсиониран пожарникар и маркуч не може да държи и го изпуска..
108
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес е неделя. Нормалните читатели почиват и не се реят в нета. За сметка на това - *** до *** срещу президента. И, естествено, състезание по най-язвителен и обиждащ коментар. Всъщност, като се зачете човек, може да открои 3-4 източника... Може и да не са толкова много тролите. Все пак неделя е...
107
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тоз да не се коси фногу си умен ба,и куневия и сдисето са ляви партии ?
106
3
 
7
 
! Отговори
не става преди 4 години
Страх го е.
105
3
 
17
 
! Отговори
тоз да не се коси преди 4 години
Най-добре ще е да бъде закрита тази престъпна организация.пРезидента да не се бои че няма опозиция.От ляво има АБВ. Има Радан Кънев, има СДС. Партии да иска човек.Опозицията трябва да бъде съставена от политически партии, а не от престъпни организации.
104
24
 
5
 
! Отговори
Фаш-Бор-Ком преди 4 години
Щом Президентът я хвали а герБорисов я проклина...мммм, значи скоро Боря ще реже червени лентички в затворааа, па нека единият му дедо да фашист а другият комунистФашисТ-БорисТ-КомунисТ
103
4
 
29
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Той така не се меси в партийни дела,че признава и хвали само партийни величия!
102
6
 
27
 
! Отговори
Т.Танов преди 4 години
Моля да бъда извинен,но това са пълни глупости !!! Тя е срам за България!!!
101
3
 
37
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Работата е зле, другари. Електората намалява по чисто физиологични причини. Млад и образован човек няма да гласува никога за партия теглеща го в Евразия. Млад и образован човек никога няма да гласува за "лява и социална партия" оглавявана от гнусни приватизатори и контрабандисти. Млад и образован човек никога няма да гласува за "лява и социална партия" в която членовете на ИБ са ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ!! Вие сте една проказа за България.
100
22
 
6
 
! Отговори
боко ?? преди 4 години
Абе, нещо напоследък не сме чели за/от Боко Т. Дали щото изборите минаха, а следващите са далеч? Той само тогава се активизира - да реже ленти преди избори и да се хвали после след избори :-)
99
5
 
34
 
! Отговори
Рапорт приет ! преди 4 години
Какво друго да каже пенсионираният военен Радев за шефката си ? Оставка - съгласен, оттегляне на оставката - пак съгласен ..........
98
5
 
31
 
! Отговори
Раболепен преди 4 години
Радев знае как да се подмаже на шефката си !