Новата цел пред БСП: Да спечели местния вот!

Атаките срещу БСП не успели да постигнат целта си
17 юни 2019 10:54,
22


Основната цел на БСП сега трябва да бъде да спечели местните избори. Трябва внимателно да се борави с определенията за спечелили и загубили, предвид ниската избирателна активност, настоя членът на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров.

"Атаката, която върви срещу БСП, повиши концентрацията си през последните 2 седмици, но не допуснахме сценария, който беше планиран срещу нас да се случи", посочи той.

Още по темата

Когато е имало спорове в БСП, те са били на идеологическа основа, но не са създавали проблеми вътре в партията, уточни той. На вчерашния конгрес на партията близо 600 от делегатите потвърдили решението на Корнелия Нинова за оттегляне на оставката ѝ като лидер на БСП, което потвърждавало, че конфликт в партията няма.

"Вчера показахме, че БСП е жива. Добре е хората, които се упражняваха върху гърба ни, да преосмислят поведението си", посочи още Зафиров пред Bulgaria ON AIR

Атаката със субсидиите също била част от сценария с атаката срещу БСП, смята той и допълни, чe на изминалите евроизбори няма губещ, защото хората не са пожелали да излязат да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари