Новата цел пред БСП: Да спечели местния вот!

Атаките срещу БСП не успели да постигнат целта си
17 юни 2019 10:54,
22


Основната цел на БСП сега трябва да бъде да спечели местните избори. Трябва внимателно да се борави с определенията за спечелили и загубили, предвид ниската избирателна активност, настоя членът на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров.

"Атаката, която върви срещу БСП, повиши концентрацията си през последните 2 седмици, но не допуснахме сценария, който беше планиран срещу нас да се случи", посочи той.

Още по темата

Когато е имало спорове в БСП, те са били на идеологическа основа, но не са създавали проблеми вътре в партията, уточни той. На вчерашния конгрес на партията близо 600 от делегатите потвърдили решението на Корнелия Нинова за оттегляне на оставката ѝ като лидер на БСП, което потвърждавало, че конфликт в партията няма.

"Вчера показахме, че БСП е жива. Добре е хората, които се упражняваха върху гърба ни, да преосмислят поведението си", посочи още Зафиров пред Bulgaria ON AIR

Атаката със субсидиите също била част от сценария с атаката срещу БСП, смята той и допълни, чe на изминалите евроизбори няма губещ, защото хората не са пожелали да излязат да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквайте нова порция лъжи , клевети , *** и помия .
19
1
 
4
 
! Отговори
Антигневен преди 4 години
до " да бе да " Напълно съм съгласени и е лесно осъществимо - качват се на Бузлуджа,чинията е готова и тъкмо ще събере всичките им симпатизанти.Кеф им Луната,кеф им Марс с еднопосочен билет...
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
шумкарите за битка се готвят, избори щели да печелят, но как ше стане и те не знаят! най ми липсва фотоелена милиончева! кво стана с нея, поболя ли се, или подготвя "нови разкрития"?!
17
0
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
..........Вчера показахме, че БСП е жива............Уаааааахахахахахааа, че и избори тръгнали да печелят.Най - силното оръжие срещу *** се казва ЕГН, като добавим и малко глад и лабут осигурен лично от Боко, какво се получава? 12 изборни загуби.Най - ми е смешно като кажат ***, че победили на президентските избори - с гласовете на ДПС, Атака и умопомрачените путинсти на балотажа :)))))))))))))))))) Може само да сънуват 2 милиона гласа за БСП. Няма да имат и 1 % след време!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хващам се на бас , че Кънчо и Стойчо вече дават 20 % повече от ГЕРБ на всички избори. Другите като Асланов дават 50 % повече от ГЕРБ . Народа обаче е на друго мнение и иска ГЕРБ да го управлява .
15
0
 
15
 
! Отговори
да бе да преди 4 години
"Новата цел пред БСП: Да спечели местния вот!"Тези не могат ли да си поставят някакви по-изпълними цели? Например, да се качат вкупом на луната?!?Шепа (че и повече) хора са захапали кокала на управлението и стискат ли стискат!Такъв резил за комунистите - никога не е имало!Нема идеи, нема програми! - власт, келепир и дебелоочие!Така, така!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Новата цел пред БСП: Да спечели местния вот!Атаките срещу БСП не успели да постигнат целта си"===Да, отново казват каква е истинската им цел, грубо и цинично -да вземат властта, на всяка цена.И за какви атаки срещу БСП говорят? По-скоро е обратното - БСП атакуваше. Може би трябва да се обединят с "Атака" на Волен Сидеров, така нещата ще си дойдат на място.
13
1
 
13
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 4 години
Тоя е "гола вода" - участник от "Полет над кукувиче гнездо", там има една сцена, където Героя внушава на другите, че гледат на живо спортно състезание. По-голям връх на такива сценки беше Бай Таско Ерменков, направо ми липсва от днешното театро на Дъртата Партия, язък, ама не е късно!!!
12
1
 
18
 
! Отговори
W A1 Mtel преди 4 години
Пак ще загубят жестоко на всякъде най много няколко села да вземат
11
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Вече три дни ни занимавате с БСП и оставката на Корнелия Нинова, която не бе оставка! Айде стига, има време до местните избори, не ми се слуша пак "как ще спечелят"!
10
10
 
3
 
! Отговори
Един там преди 4 години
Липсва им на комунистическите крадци да разделят баницата и да решават. За тяхно съжаление след ГЕРБ едва ли ще остане нещо за крадене..
9
3
 
16
 
! Отговори
66-та преди 4 години
Седя си на дивана и не мога да повярвам - едни хора анестизират едни други хора, които пък правят същото на онези до тях. Дойде времето да допусна, че сградата в която стоят тези същите хора вероятно е под някакво свръхвисоко честотно облъчване и мозъците на всички онези са изпържени до краен предел. От 15 години слушам, че тези хора щели да печелят некакви избори, но видно не ги печелят, но то да е х.. човек да им го набие, ама то акъл не се набива - или го имаш или го немаш. Явно те тия ора г
8
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП трябва да разбере, че изборите не се печелят в България, а в Брюксел, Берлин и Вашингтон. Властта в България се крепи отвън и е под външно влияние и финансиране. Европейските фондове се пускат на избраните от Брюксел, Берлин и Вашингтон, и се спират на всички други спечелили партии, за да паднат от власт бързо. Чужди държави и държавни фондации финансират избраната партия, която трябва да управлява България. Днес това е ГЕРБ. Защото слуша и изпълнява поставените задачи от началниците.
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оптимистичния вариант е да спечелят Каспичан и Полски Тръмбеш
6
0
 
27
 
! Отговори
Никк преди 4 години
На тия само избори са им в главата. Държат да вземат властта на всяка цена
5
0
 
25
 
! Отговори
Луд преди 4 години
Е тя от кога го сваля, ама той не и пуска.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще свалят ли ББ? Че не разбрах?
3
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
изборите вчера приключиха иван костов спечели
2
1
 
24
 
! Отговори
Решетник Нинов преди 4 години
Успех другаре!
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще спечелят усмивка по радиото.