Борисов провери АМ "Европа": Щяла да отеснее бързо заради инвестиции

Поколения ще знаят, че бащите им са работили тук, отсече премиерът
27 юни 2019 14:50, Красимир Ангелов
125

Снимка: МС

"След нас ще остане това. Всеки работник като си води децата ще им каже: "Аз съм го правил това!", поколения ще знаят, че бащите им са работили тук", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителните дейности по изграждането на магистрала "Европа".

Още по темата
Най-бързо и ускорено довеждащият път за Индустриална зона Божурище трябва да бъде направен, разпореди премиерът. "Трябва да се стартира незабавно. Чухте какво казват от немските заводи – разпродадени са всички парцели на индустриалната зона. Не само че не си отиват, но идват и още повече. Като дойдат и още по-големите заводи и тази магистрала ще отеснее, още преди да я построят", каза премиерът Борисов, цитиран от пресслужбата на МС.

Борисов инспектира "Тракия", възхити се на строителната армия

Той провери строителството на трасето от магистрала „Европа“ в участъка Драгоман – Сливница. Проектът стартира в средата на месец май тази година и ще бъде завършен до 2021 година и се изпълнява със средства от републиканския бюджет по програма "Ново строителство" на Агенция "Пътна инфраструктура".

Премиерът бе категоричен, че при строителните дейности трябва да се опазва археологията и природата. "Искам да вдигнем 10 процента доходите догодина, да дадем повече пари за медицинските сестри сега", заяви Борисов и добави, че затова е важно възможно най-скоро да се реализират приходи и от тол системата, за да не се разчита само на готовите пари от приходните агенции.

В момента се работи или се извършват подготвителни дейности по двата участъка на магистрала "Европа" -  от ГКПП "Калотина" до Драгоман  и от Драгоман до Сливница. През есента се очаква да стартират реалните строителни работи и по участъка от ГКПП "Калотина" до Драгоман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нормален човек да се връзва на празните приказки на този крадец и национален предател. Всичко построено от престъпната банда от ГЕРБ след няма и месец се прави основен ремонт. Този откачалник за какви инвестиции говори, ами то не останаха хора да работят бе ***, ти ги прогони. Хайде ненормалните да слагат минуси.
85
5
 
24
 
! Отговори
без коментар преди 4 години
Говедарска Държава говедар Министър председател
84
4
 
8
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
86 Когато кмет на село строи селски стадион по европрограма, това означава, че парите по програмата са целево за спортна инфраструктура и той може или да построи стадион или да не построи нищо!И още нещо. Никакъв собственик не строи нищо. Кмета на населеното място си кандидатства, печели си програма, одитират го от ЕС и ако всичко е наред - строи.Оставям ти малко време да помислиш над това.
83
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
UNUFRI , Собственика на ГЕРБ ,,направи" стадиони за милиони в села без жители , повечето недовършени заради кражби на ГЕРБ .
82
5
 
9
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
До 82: Би ли обяснил как пари отпуснати целево за инфраструктура и само за инфраструктура могат да се вземат и да се раздадат на селяните за канализация?
81
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***-Министър председател къде е отбора по футбол за Европейското първенство по футбол за играчи по 21 години?Няма естествено щото *** унправлява Държавата , една Румъния имат отбор и днеска играят с Германия , засрами се бе ***-Министър председател
80
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше прочел дори само една книга нямаше да ръси глупонтии .Стоките минали по ТОЛ пътищата се оскъпяват и цената се заплаща от хората .,, Печатница за пари " е обидна фраза за белите държави , а Тиквата се хвали !Мафиотски мисли !
79
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе *** Министър/председател , бедните хорица по селата асфалт ли ще ядат , българските села са изоставени и запустели , в Германия селата имат обща канализация за фекалните води , кога в България??? Теа Европари ги инвестирай в Селата да се усети промяната , иначе промяна няма
78
5
 
18
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Борисов и фирма Патриот да си подават оствката , вече 2 000 000 Българи не живеят в България , напуснали са Държавата завинаги и няма да се върнат никога
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Методиев Борисов харчи !!! Само харчи !!!!ТОЗИ си е близал с..... когато другите , важните ДРУГИ успяха да вкарат България в ЕС и НАТО !
76
5
 
21
 
! Отговори
Боко Боко преди 4 години
Загуби най-голямото богатство, изгони над 2,5 милиона в чужбина. Да те питам КОЙ, говоря за брой хора ще отиде да работи в тези хипотетични нови заводи? Вече за минималната работна заплата няма, кой да хванеш и за овчар.
75
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След Цвъки Ушков ....... няма МВР ,След Цецка Цачева........ няма парламент , След бочко борисоВ ..... няма България .
74
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е нищо друго освен пътища и магистрали, а те от своя страна хранилка за мафията ГЕРБ.Тук хора не живеят, те отдавна са по чужбината изгонени, а тези които са останали са на доизживяване, тях кучета ги яли.Важна е инфраструктурата, бюджета да е пълен, да се краде като за последно от еврофондовете защото от все по-малко оставащото население ще дойде време от което почти нищо няма да може да се вземе.Италианската мафия пасти да яде пред Боковата.
73
5
 
13
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До АнонименДа но там пътищата са хубави а бойковите пътища са от по миналия век! На края се сети и той да направи 60км магистрала от селска София до Калотина! И тя щяла да бъде готова до края на 2021! Е няма такъффф калъффф като него! Ми какво прави 10г? НИЩО!
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пари за дезинфекция кой друг събира освен вас ? Тези пари не са ви хелал да знаете, Една европейска държава ако има нужда от дезинфекция сама да си я финансира като Румъния например.
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Ако всички вие си вършете така работата в администрациите вместо да си бъркате в носа ..щешее да е добре всипко. Ама 1 милион охльови търтейй цял ден сополи само.
70
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СтратегВикаш сърбите, гърците, турците, македонците да събират ТОЛ, а ние не.Така ли?Чак толкова глупав като тебе да управлява държавата, българския народ няма да даде.
69
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ден без новина за БаЦ!!!!Бац е велик,да живеее болшевизма!
68
12
 
19
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
"ТОЛ-а е печатница за пари, изкарвайте си пари". С една дума, ТОЛ-а е инструмент, Бойко законно да дере електората;))) вземайки му "данък Бойко"! С една дума, Бойко съдира едни 10 кожи от едните, за да облече с 1 кожа, другите или "Дайте, да дадем". То, така и аз мога да управлявам държавата. Затова ще избия едно 30 000 пейзана, които сега заглаждат косъма при ГЕРБ;)))
67
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко спирай партийните субсидии на БСПто.Много ***, много чудо из тези форуми.