Борисов провери АМ "Европа": Щяла да отеснее бързо заради инвестиции

Поколения ще знаят, че бащите им са работили тук, отсече премиерът
27 юни 2019 14:50, Красимир Ангелов
125

Снимка: МС

"След нас ще остане това. Всеки работник като си води децата ще им каже: "Аз съм го правил това!", поколения ще знаят, че бащите им са работили тук", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителните дейности по изграждането на магистрала "Европа".

Още по темата
Най-бързо и ускорено довеждащият път за Индустриална зона Божурище трябва да бъде направен, разпореди премиерът. "Трябва да се стартира незабавно. Чухте какво казват от немските заводи – разпродадени са всички парцели на индустриалната зона. Не само че не си отиват, но идват и още повече. Като дойдат и още по-големите заводи и тази магистрала ще отеснее, още преди да я построят", каза премиерът Борисов, цитиран от пресслужбата на МС.

Борисов инспектира "Тракия", възхити се на строителната армия

Той провери строителството на трасето от магистрала „Европа“ в участъка Драгоман – Сливница. Проектът стартира в средата на месец май тази година и ще бъде завършен до 2021 година и се изпълнява със средства от републиканския бюджет по програма "Ново строителство" на Агенция "Пътна инфраструктура".

Премиерът бе категоричен, че при строителните дейности трябва да се опазва археологията и природата. "Искам да вдигнем 10 процента доходите догодина, да дадем повече пари за медицинските сестри сега", заяви Борисов и добави, че затова е важно възможно най-скоро да се реализират приходи и от тол системата, за да не се разчита само на готовите пари от приходните агенции.

В момента се работи или се извършват подготвителни дейности по двата участъка на магистрала "Европа" -  от ГКПП "Калотина" до Драгоман  и от Драгоман до Сливница. През есента се очаква да стартират реалните строителни работи и по участъка от ГКПП "Калотина" до Драгоман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор живков построи магистрала до правецБойко борисов строи магистрала до Европа
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БЕЗПРИСТРАСТЕНТо и Митеран и Тачър не пропускаха да открият някое шосе. То на тях прилича.
64
6
 
18
 
! Отговори
баба Гюра преди 4 години
Чекам Бойко да ми подари поне неколко инвестиции тада си купим ново магаре оти старото го направихме на кюфтета и на сужуци
63
6
 
21
 
! Отговори
Карамфилка преди 4 години
Господин Борисов ще освободи не само западните Балкани но и Македония, също като Че Гевара така както Гоце Делчев освободи Колумбия и Куба
62
6
 
16
 
! Отговори
Борисов преди 4 години
Всеки работник като си води децата ще им каже: "Аз съм го правил това!", поколения ще знаят, че бащите им са работили тук под моето мъдро раководство", заявих АЗ
61
6
 
8
 
! Отговори
Трендафилка преди 4 години
И аз го обичам тоя Бойко беее
60
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
елате хиляди младежи... старата песен на нов глас - той комуниста едно си може!Боко, абе как сравняваш Гоце Делчев с чегевара, че хо=дил бил да освобождава чужди държави бе, продажник?
59
5
 
27
 
! Отговори
Карамфилка преди 4 години
Господин Борисов открива всеки ден по два германски завода и по три магистрали и ние затова сме пълни с инвестиции. Как да не го обичаме тоя Бойко беее.
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много поколения щели да се хвалят, че бащите им работели там... Смятай колко време ще се строи щом много поколения ще се хвалят.
57
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ББ строи магистрали дунавски вълни.
56
5
 
27
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Преди това премиерът се отби в логистична база в индустриалната зона в Божурище, повози на електрокар домакинката си и обеща да я качи на джипката, а също и се информира какво има за обяд за работниците."Най-обичам готвачите. Как съм гладен, по всяко време съм гладен", разясни премиерът на държавата."Пропуснали сте този така интересен цитат от обиколката на цървула начело на държавата.
55
5
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Така и тате ме водеше при Партийния дом и ми казваше ,че той го е построил ! И Министерския съвет,и Президентство...
54
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
качеството на пътя ще е много голямо.Да не е като на магистрала марица - отива ББ да я открива и се хвали и като питаха един работник, дали и той е доволен и човечеца отговори, че от два месеца заплата не са му платили.
53
6
 
9
 
! Отговори
Край преди 4 години
Това че инвестициите не идват от западна Европа щото е тесен пътя не е много верно. Обаче, че ще остане в историята с пътищата си е така.Бате се записа - да му мислим ние.
52
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A суджуци по мантинелите закачи ли, за берекет?
51
9
 
9
 
! Отговори
Сатирс преди 4 години
Прав е !
50
5
 
12
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Агне оставили им, че току виж спрели да работят.
49
4
 
22
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Другарю Борисов,тия постоянни проверки означават само едно...........На всички нива сте назначили некадърници,на които нямате никаква вяра,затова се налага да се опитвате Вие да огреете на всякъде!!!
48
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БЕЗПРИСТРАСТЕНКато сте европейска държава защо министърката на туризма ходи на крака в путинска диктаторска Русия да се моли за руски туристи, щото иначе много българи европейци в европейската страна членка на ЕС и НАТО щяха да са безработни и да ходят да мият улиците или да просят в Германия.
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Една стотна от това, което е построил заБългария Тодор Живков и което е направеноза тези години, да направим, да достигнемикономическия ръст на тогавашната държава,би било огромен успех за всяко правителство.Фактът, че 20 години след падането му отвласт никой не го е забравил, показва, чедоста неща са били направени. 20 години ниесамо приватизираме това, което е билопостроено тогава."Бойко Борисов 11.2010 г.