Борисов провери АМ "Европа": Щяла да отеснее бързо заради инвестиции

Поколения ще знаят, че бащите им са работили тук, отсече премиерът
27 юни 2019 14:50, Красимир Ангелов
125

Снимка: МС

"След нас ще остане това. Всеки работник като си води децата ще им каже: "Аз съм го правил това!", поколения ще знаят, че бащите им са работили тук", заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителните дейности по изграждането на магистрала "Европа".

Още по темата
Най-бързо и ускорено довеждащият път за Индустриална зона Божурище трябва да бъде направен, разпореди премиерът. "Трябва да се стартира незабавно. Чухте какво казват от немските заводи – разпродадени са всички парцели на индустриалната зона. Не само че не си отиват, но идват и още повече. Като дойдат и още по-големите заводи и тази магистрала ще отеснее, още преди да я построят", каза премиерът Борисов, цитиран от пресслужбата на МС.

Борисов инспектира "Тракия", възхити се на строителната армия

Той провери строителството на трасето от магистрала „Европа“ в участъка Драгоман – Сливница. Проектът стартира в средата на месец май тази година и ще бъде завършен до 2021 година и се изпълнява със средства от републиканския бюджет по програма "Ново строителство" на Агенция "Пътна инфраструктура".

Премиерът бе категоричен, че при строителните дейности трябва да се опазва археологията и природата. "Искам да вдигнем 10 процента доходите догодина, да дадем повече пари за медицинските сестри сега", заяви Борисов и добави, че затова е важно възможно най-скоро да се реализират приходи и от тол системата, за да не се разчита само на готовите пари от приходните агенции.

В момента се работи или се извършват подготвителни дейности по двата участъка на магистрала "Европа" -  от ГКПП "Калотина" до Драгоман  и от Драгоман до Сливница. През есента се очаква да стартират реалните строителни работи и по участъка от ГКПП "Калотина" до Драгоман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 4 години
Аз ли греша или приходите от тол-системата трябва да отидат обратно за поддръжка на магистралата? Защо Борисов планира да вдига доходи и да увеличава заплатата на медиците с тях? Не съм против вдигането на заплатите, за механизма питам.
105
5
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ FOREVER преди 4 години
Браво,Генерал Борисов,мачкайте ***,БЪЛГАРИЯ ВИ БОГОТВОРИ!!!!!!!!!!
104
0
 
3
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
Бойко,ти направо си за ООН-то!-казал Заев.А бе Заев кратуно македонска,нашият е направо за заместник на Господ!
103
4
 
4
 
! Отговори
pet преди 4 години
другари , Бойко е много по-високо от вас , когато го плюете не може да го стигнете , плюнките падат върху сурата ви .
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
първо, вече за ГЕРБ милион гласа са мираж, на евроизборите взеха 550 хиляди гласа, предимно роми, мафиоти и общинска и държавна администрация. Така е, печелят защото медиите чернят БСП а и такива грандиозни провали на ГЕРБ като с чуждите инвестиции ги представят за успех. В сайта на националната статистика СА ИЗТРИЛИ ДАННИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ ПО ГОДИНИ. СТАТИСТИЦИТЕ НА ГЕРБ СЕ ЗАНИМАВАТ САМО СЪС ЗАМИТАНЕ НА СЛЕДИТЕ ОТ ГРАБЕЖА И СРАМНОТО УПРАВЛЕНИЕ.
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКакви руски веи те гонят веи се правят с китайски фотоволтаични панели абе троловете на герб след като вожда ви лъже, вие мажете. Спад на инвестициите десет пъти при Станишев средно 10 милиарда а при ГЕРБ 1-2 милиарда, ама по често и под един. НИКОЙ НЕ ИНВЕСТИРА В МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА НА ГЕРБ, И КОЙ Е ИНВЕСТИТОРЪТ КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ НИ ИЗКУПУВАТ ЗЕМЯТА
100
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 104АКО ГЕРБ ИЗГУБИ МЕСТНОТО ВЛАСТАко го изгуби ама няма да го изгуби.Човекот не ще БСП да е местното власт.
99
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аи днес, има 1 милион българи между нас, които ще гласуват за тях... Какво правим с тези хораНищо не можете да направите.Няма да позволим *** *** да съсипе България.13 пъти поред губите избори, стягайте се след няколко месеца да изгубите и местните.
98
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инвестициите се сринаха след идването на ГЕРБ. Това стана заради това, че ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ОЛИГАРХО-МУТРО-БИЗНЕС. Почти всички кметове на ГЕРб печелят изборите се заради регионалните си олигарси, за чиито интереси да бдят , а те са ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА!!! никой не казва колко милиорда инвестиции гони ГЕРБ от страната з ето завода на Гриша Ганчев изнесен в Румъния. АКО ГЕРБ ИЗГУБИ МЕСТНОТО ВЛАСТ ИНВЕСТИЦИИТЕ ЩЕ ТРЪГНАТ. мутробизнеса знаете как помага на ГЕРБ да печели избори
97
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 93не е ли кощунство спрямо истината да говорите така, при положение, че докато през 2007 година в правителството на Тройната коалиция на БСП, преките чуждестранни инвестиции бяха 31 процента от БВП на страната а през годините на вашето управление са се сринали до мижавите средно 3,3 процента.Тогава БВП беше 30млрд, а сега е 120.А чуждите инвестиции бяха руските ВЕИ, чиито ток плащаме най-скъпо и собственик е Лукойл Енерджи и разни другари от БСП като Калфин, който живеел с 500лв.
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше нормални журналисти в тази страна а не лакейщина, при тези му лъжи щяха да му зададат един убийствен въпрос:- Уважаеми господин премиер, не е ли кощунство спрямо истината да говорите така, при положение, че докато през 2007 година в правителството на Тройната коалиция на БСП, преките чуждестранни инвестиции бяха 31 процента от БВП на страната а през годините на вашето управление са се сринали до мижавите средно 3,3 процента. Не ви ли е срам да говорите за инвестициите - ваш провал?Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/06/27/borisov-proveri-am-evropa-shtiala-da-otesn
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, да, инвеститорите се бият, за да ги рекетират боковите мутри. Стига разправял вицове, *** да си галиш магнолиите.
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пирамиди,фараони и балъци вече нямат и 6 милиона
93
1
 
10
 
! Отговори
IVANOV преди 4 години
КАТО СЛУШАМ ПРИЛИ4А МИ НА ДРУГАРИЯ ТОДОР ЖИВКОВ , ИНА4Е РАДОЙ РАЛИН ПИСА : КОЛКОТО ПО *** ПО НА ГОЛИЯМ ПОСТ . И ЗА ВИНЕТУ САСШТО.
92
2
 
8
 
! Отговори
а преди 4 години
До АнонименПрав си, но дори и днес, има 1 милион българи между нас, които ще гласуват за тях... Какво правим с тези хора (пресилено е, бих казал средно между овци и маймуни).
91
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех крушовица ако беше сграбчила властта, колко пари щеше да открадне!Ама нейсе! На есен другарите казаха: На пролет 25 милиона, на есен 25 милиарда ще отнесе Мисирката.
90
1
 
1
 
! Отговори
а преди 4 години
До ЩирлицЕ как кога, като там има поне 800 000 работни места за слуги, на които работят 2 чистачки, едната от които е в отпуска.
89
3
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Не уточнявате кога ще "отеснее"-преди първия ремонт,или след втория?
88
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше нормални журналисти в тази страна а не лакейщина, при тези му лъжи щяха да му зададат един убийствен въпрос:- Уважаеми господин премиер, не е ли кощунство спрямо истината да говорите така, при положение, че докато през 2007 година в правителството на Тройната коалиция на БСП, преките чуждестранни инвестиции бяха 31 процента от БВП на страната а през годините на вашето управление са се сринали до мижавите средно 3,3 процента. Не ви ли е срам да говорите за инвестициите - ваш провал?
87
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хвърчи ли масло ? Хлопа ли дъската ? И хвърчи и хлопа ! Какво искате от човек с психически отклонения ? ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО ! ТОВА Е!