Георги Михайлов сдава имунитета, нямало нищо незаконно

Сотир Цацаров поиска да падне защитата на социалиста
3 юли 2019 11:10,
4
Георги Михайлов сдава имунитета, нямало нищо незаконно
Снимка: архив "Булфото"

Георги Михайлов от БСП ще даде депутатския си имунитет, но бе категоричен, че не е нарушил законите. Това каза той пред журналисти в Народното събрание.

Още по темата

В понеделник главният прокурор Сотир Цацаров сезира повторно 44-то Народно събрание с искане за даване на разрешение за започване на наказателно преследване за извършено от Георги Михайлов данъчно престъпление. На 8 ноември 2018 г. Цацаров внесе искане за снемане имунитета му за безстопанственост и сключване на неизгодни сделки в качеството му на изпълнителен директор на „СБАЛХ“ ЕАД.

Днес Михайлов обаче настоя, че не е нарушил законите на страната и е положил всички усилия да укрепи здравното заведение, които е ръководил.

"Право на прокуратурата е да прави проверка, а мое право е да защитавам своята теза и правота като гражданин. Всички мои имотни декларации отразяват данъците, които съм плащал. Смятам, че истината е, че нищо не е извършено незаконно", подчерта соцдепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало било една овощна градина където под цветовете на ябълките щяло да се играе Вишневата градина на Тони Чехов, вход 1 лв/квм изход 1000лв/квм.И Саловой Трепетликов седи с лепенка на устата през която показва как езикът му между зъбите му в такт 7/8 извършва срамни олизвателни движения
3
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
какво е СБАЛХ ЕАД. ?и какво всъщност прави тоя "цацаров"?...
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокурора на мафията на Герб - нито един мафиот в затвора - какво говори това за Цацата????
1
1
 
1
 
! Отговори
Efremova преди 4 години
Toi,zaedno s Dankata I kompania,da ne pipa chushdi imuniteti