Във ВМРО доволни: Концепцията за ромите на дневен ред в МС

Очаква се следващата седмица тя да бъде гласувана
Обновена: 3 юли 2019 22:21 | 3 юли 2019 22:17, Красимир Ангелов
14

Стратегията за ромската интеграция вече е внесена за обсъждане в Министерския съвет. Очаква се следващата седмица тя да бъде гласувана. А част от нея вече е обект на внимание и на законодателни инициативи, отбеляза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов.

Още по темата
Миналата седмица от ВМРО излязоха с остра декларация. Партията настоя за спешно приемане на концепцията срещу "циганизацията". През април вицепремиерът Красимир Каракачанов официално внесе стратегията си за съгласуване с министерствата.

"За обществото ни е от изключителна важност да бъдат въведени едни принципи, които концепцията поставя. А именно - онези, които не желаят да учат, да не могат да се ползват от социални права, да се сложи край на феномена "деца раждат деца", както и веднъж завинаги да се спре с незаконното строителство, незаплащането на сметките за електроенергия, вода...", допълни още доц. Михов..

Пред Bulgaria ON AIR гостът бе категоричен, че без концепцията интеграцията на ромите у нас би била невъзможна, а всички инвестиции - безсмислени.

"Държавата трябва да изпълнява законовите разпоредби и да започне да налага ред", заяви още доц. Милен Михов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Ужасен!!!!Прав си, за Монтана. Но, всичко си има обективни причине там-кмета им 4 или 5-ти мандат го избират само "Иръпшъните от махалата" , както казваше Т. Колев, общинските администратори и семействата им, както и семействата на свързания с общината бизнес. Въобще, Монтанския кмет е едно идеално, но умалено копие на ББ на местна почва!!!
7
1
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
А какво стана с гласуването на 2 четене на законопроекта за неизбежната самоотбрата? А какво става със законопроекта за притежаване на оръжие от населението, и неговото използуване за неизбежна самоотбрана?Единия-минал на първо четене и заметен под масата, за да се успокои само народа, а другия-въобще нямат и намерение да въоръжат народа, законно......А за ***-има ли наивници, да мислят, че преди избори, Баце ще рискува и ще ореже правата и далаверите на основния си електорат ???
6
0
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
И ??? Да не би да им спрат помощите и да ги накарат да работят ??? Смешници...
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с две ръце ЗА. КАКТО И 95% от Българите
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"... онези, които не желаят да учат, да не могат да се ползват от социални права" -Да, ама родата пристига организирано и пердаши даскала, ако не пише тройка на детето им!Освен това, действа и друго отвратително правило - когато се "оженят" непълнолетни, поне единият да продължавал да ходи на училище, за да им дадат наведнъж разни бонуси, които им се полагат за 1 година. демек, щом вземе бонусите, може да престане да ходи на училище. Подло лицемерие, само и само да прикоткат онези да гласуват!
3
1
 
14
 
! Отговори
Правилната концепция преди 4 години
е една: Еднопосочен билет - самолет - Индия.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Качака се обръща срещу герберите ли ве??? Уау
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна забрана продажбата на алкохол за лица под 18 години !