Дончев към БСП: Кой е провален политик го казват хората!

ГЕРБ ще прави комисия по етика, която ще следи всеки член
5 юли 2019 17:00,
84
Дончев към БСП: Кой е провален политик го казват хората!
Снимка: БТА

Силна следизобрна абстиненция, кой е провален политик го казват хората, както го направиха и на последните избори. Този коментар направи Томислав Дончев, след като БСП се разграничи от лидера на ПЕС Сергей Станишев, който вчера каза, че Бойко Борисов действа като държавник, а не като политик.

По-рано днес от "Позитано" настояха, че мнението си е лично на Станишев и не трябва да се свързва с БСП. Червените скочиха и че оценката на Станишев е неадекватна, а премиерът е "провален политик".

Още по темата
Томислав Дончев коментира и предстоящия местен вот, за който трябва да се осигурят 6000 машини. Вицепремиерът посочи, че това ще бъде по-сложно и скъпо от предходните избори.

"Това упражнение за местния вот би било доста по-скъпо, не само предвид удвоения брой на машините. Напомням ви, че местните избори са най-сложните избори. Кмет, общински съветници, районен кмет, плюс селски кметове, плюс преференции. Включително необходимостта машините да се препрограмират между двата тура", посочи той.

Дончев обаче нито потвърди, нито отрече ГЕРБ да предвиждат промени в Изборния кодекс, с които да се редуцира броят на машините в изборния процес.

"Когато сме сигурни, че решението, финалното, последното, е да бъдем единствената европейска държава, която ще гласува само на машини, трябва да ги купим или даже по-добре да ги произведем. В Изборния кодекс в годините назад непрекъснато има динамика", посочи още вицепремиерът.

Той коментира и предстоящата национална конференция на ГЕРБ и обясни, че ще има промени в устава, с които ще се намали броят на зам.-председателите на двама. Ще бъде създадена и комисия по етика, която ще следи всеки член, особено този, който е на ръководна позиция, да има поведение в рамките на обществените очаквания и съответстващо на целите и ценностите на самата партия, уточни Дончев.

На въпрос дали Цветан Цветанов липсва в ГЕРБ, той отбеляза, че "липсата е емоционална категория и всеки трябва да отговаря за себе си", добави още той.

Той бе категоричен и че няма да поеме функциите на председател на предизборния щаб, тъй като е несъвместимо с поста му на вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТА 42Хи-хи-хи-хи.....мисля, че ти и тия като тебе, и тия от гроб.............ТЕ СЕ БЕЗПОКОЯТ!!! Тихо......няма да ви бесиме, не се бойте...........само сигурно ще си заслужите новая Народен съд!!! Я виж как в Румъния ги пращат в затвора!!! Не се бойте, като попаднете там, може (както е казал поета) да станете ЧОВЕЦИ!!!
45
4
 
3
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Свестен бил...даже съм чувал и вчера чух как русофила Иво Христов нарича Героги Марков приятел и че Дончев бил един от малкото в Герб, които можело да уважаваме...Пълна наивност. За кое да го уважаваме Дончев...че обичал повече България от нас и се грижил за нещо. Човек, който поддържа и се смее на Бойковите лафове, наричате достоен за уважение...До къде ни докараха тия гадове, дайте да се позамислмим малко. Какво направиха с дребните си лъжи освен, че те станаха още по-богати, а ние по-бедни
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дончев към БСП: Кой е провален политик го казват хората!"ХОРАТА В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО Е "ЧОВЕКА".
43
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До АнонименПРИ СОЦИАЛИЗМА СЕ ПРОИЗВЕДОХА САМО ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ.
42
4
 
3
 
! Отговори
ман преди 4 години
До 32: Стивън Хокинг е атеист, материалист и умствено, а и телесно болен. Няма да липсва на никой!!!!!!!!!!!!!! Сатанинското изчадие беше толкова много объркан и дори каза, че науката няма какво по вече да открива. Да не говорим за изнасянето на цялото човечество на планета до алфа кентавър. С оглед на времето никой на никого няма да липсва, защото хората вече са като маймуните, не помнят дълго.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Мдддаааа..............още един недоразвит *** тука..........че ТОВА, КОЕТО ПРОИЗВЕДЕ, ПОСТРОИ И ИЗРАБОТИ СОЦИАЛИЗМА вие, джендърчета ОЩЕ не можете нито да боядисате, нито да разрушите, нито да разграбите! НИЩО....АБСОЛЮТНО НИЩО НОВО НЕ Е СЪЗДАДЕНО, ИЗМИСЛЕНО И ПРОИЗВЕДЕНО ОТ 30 години насам!!!!! Или "достойнствата" на новото време е да шиете *** на гръцките фирми или калъфки за коли и каишки кучета на западенците!!! Мили Боже, и то в в държава, която имаше 2 космонавта!
40
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До АнонименНЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ДРУГАРИ, БСП НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Томислав Дончев е новият политкомисар.
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТА 34Ха-ха-ха-ха-ха.............ние, като "съюзници" се проваляме и ПРОДАВАМЕ даже не и за самовар......а само за едно поглаждане по главата (три пъти!!!) и едно "конграчулейшън" или някаква такава г-лу-пост! Е...........май по-т-ъ-п-и и по-продажни от нас няма!
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ СА САМО БСП, ЗАЩОТО СОЦИАЛИЗМА Е ЗЛО И СЪСИПА БЪЛГАРИЯ.
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политическа битка в България няма, но има политическа джабала между националсоциализма и националфеодализма.
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОЙ Е ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК ГО КАЗВА ЗАПАДА.
34
6
 
5
 
! Отговори
Дивергент преди 4 години
Прав е господин Дончев, те не са провалили се политици. Те са политици, провалили България, но спечелили много за себе си.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В предизборния щаб Томислав може най-много да изгони хората и да ги настрои срещу ГЕРБ.
32
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
КОЙТО РАЗМЕНЯ СЪЮЗНИКА СИ ЗА САМОВАР, ДАЛЕЧ НЕ СТИГА. РУСКА НАРОДНА ПОГОВОРКА.
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТРЕНДА Е НИЗХОДЯЩ И ПОВЕЧЕ ОТ НАД 30% ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА КАЧАТ.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"липсата е емоционална категория" заяви медалиста от ТНТМ Дончев.Например когато почина Стивън Хоукинг цял свят усети загубата, а ако утре се спомине въпросния медалист никой нищо няма да усети...
29
3
 
3
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Българската икономика е ударила тавана, трябва да се преструкторира...нали така господин Дончев. 10 години в управлението какво правихте.Трябвало качество...абе, не бе...ние сме единствените, които ги мислим тия неща...Гърци, унгарци, румънци...те са будали, те не знаят за какво става дума..Те Гърците ше фалират скоро, ние им събрахме всичките туристи...а и след като направим СУПЕР КОМПЮТЪРА и МЕГА ГАЗАОВИЯ ХЪБ и ВЗЕМЕМ СВЕТОВНОТО ... И ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ... къде сме ние, къде са другите
28
2
 
2
 
! Отговори
Хората преди 4 години
Така е, провалени сте всичките. Ринете тор, копайте картофи е гонете мухите от кравешките лай*а, за друго не ставате.
27
3
 
6
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Знаете ли кое е най-жалкото...че няма медия която адекватно да ги пита едно нещо...Кога ще ги стигнем Румънците, господин Борисов...Минималната заплата в България е 40% по-ниска от тази в Румъния...Кога ще имаме един осъден за корупция, господа....Защо БНТ не е свбодна телевизия...