Дончев към БСП: Кой е провален политик го казват хората!

ГЕРБ ще прави комисия по етика, която ще следи всеки член
5 юли 2019 17:00,
84
Дончев към БСП: Кой е провален политик го казват хората!
Снимка: БТА

Силна следизобрна абстиненция, кой е провален политик го казват хората, както го направиха и на последните избори. Този коментар направи Томислав Дончев, след като БСП се разграничи от лидера на ПЕС Сергей Станишев, който вчера каза, че Бойко Борисов действа като държавник, а не като политик.

По-рано днес от "Позитано" настояха, че мнението си е лично на Станишев и не трябва да се свързва с БСП. Червените скочиха и че оценката на Станишев е неадекватна, а премиерът е "провален политик".

Още по темата
Томислав Дончев коментира и предстоящия местен вот, за който трябва да се осигурят 6000 машини. Вицепремиерът посочи, че това ще бъде по-сложно и скъпо от предходните избори.

"Това упражнение за местния вот би било доста по-скъпо, не само предвид удвоения брой на машините. Напомням ви, че местните избори са най-сложните избори. Кмет, общински съветници, районен кмет, плюс селски кметове, плюс преференции. Включително необходимостта машините да се препрограмират между двата тура", посочи той.

Дончев обаче нито потвърди, нито отрече ГЕРБ да предвиждат промени в Изборния кодекс, с които да се редуцира броят на машините в изборния процес.

"Когато сме сигурни, че решението, финалното, последното, е да бъдем единствената европейска държава, която ще гласува само на машини, трябва да ги купим или даже по-добре да ги произведем. В Изборния кодекс в годините назад непрекъснато има динамика", посочи още вицепремиерът.

Той коментира и предстоящата национална конференция на ГЕРБ и обясни, че ще има промени в устава, с които ще се намали броят на зам.-председателите на двама. Ще бъде създадена и комисия по етика, която ще следи всеки член, особено този, който е на ръководна позиция, да има поведение в рамките на обществените очаквания и съответстващо на целите и ценностите на самата партия, уточни Дончев.

На въпрос дали Цветан Цветанов липсва в ГЕРБ, той отбеляза, че "липсата е емоционална категория и всеки трябва да отговаря за себе си", добави още той.

Той бе категоричен и че няма да поеме функциите на председател на предизборния щаб, тъй като е несъвместимо с поста му на вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои хора ,***,тези закачени на вашата хранилка?Ама и те намаляват
65
2
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...vie ne ste polititsi !!! Vie ste natsionalni predateli !!! Predatelstvo sreshtu Narod I Rodina se nakazva samo po edin edinstven nachin !!!
64
3
 
0
 
! Отговори
вера преди 4 години
До *** готви..."Оказа" се пише, то вие герберастите сте си духовно бедни и много неграмотни!
63
3
 
4
 
! Отговори
вера преди 4 години
хората на последните избори не казаха нищо, просто не гласуваха, а вие си натъкмихте резуктата с подкупи, с мконтролиран вот и оня ***-професора преброител.Дончев ще дойде видов ден и за вас...И защо пак почнахте да избивате животните на хората по селата бе, ***! къде е щама на чумата от миналата година в ямболско, ми нема никакъв щам, обаче пак тръгнали да трепят ***!
62
2
 
3
 
! Отговори
Курнелия готви... преди 4 години
Голяма готвачка се указа другарката ***. Сготви цялата партия Бсп. Да ви е честито другари...
61
2
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...dokato ednoknijnika kara djipa I se bleshti ...tozi mu obiasniava ..kakvo ima ot liavao I kavo ot diasno !!!
60
2
 
2
 
! Отговори
МАНДЖАТА преди 4 години
много мъчни думи знае госина Дончев.."Абстиненция"....Попитах и ето какво ми отговориха:-"Абстиненцията (от латински: abstinens липсващ, отсъстващ) е доброволен отказ от задоволяването на плътски желания, вкусове и страсти, които доставят удоволствие."?!?!госина Дончева дали е наясно какви ги плещи?
59
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-22,абе гербере-комунисте,какви три мандата те гонят,тиквата има 2 не завършени,сигурно и третия няма да го завърши.
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПАРТИЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ, БАЩА МУ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партийния секретар ще определя етика и морал. СЪЩО КАТО ЕДНО ВРЕМЕ.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКО СЛУЧАЙНО КОМИСИЯТА ПО ЕТИКА СЕ ОКАЖЕ НЕДОСТАТЪЧНА ЗА РАЗПРАВА С НЕУДОБНИ ЩЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА И КОМИСИЯ ПО ЕСТЕТИКА :))
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ще бъде създадена и комисия по етика, която ще следи всеки..." за който не може да се каже по друг начин че прави нещо нередно...
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯКОИ ЕМОЦИОНАЛНИ КАТЕГОРИИ СА ПО-РЕАЛНИ ОТ ПСЕВДОРАЦИОНАЛНИТЕ
53
4
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До АнонименСАМО ВЪВ СЪНИЩАТА ВИ, ДРУГАРИ. СОЦИАЛИЗМА Е УТОПИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ ХОРА ЗА ***.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Don4ev tvoita lela tatjana don4eva e po ok ot teb tja kasva mutrenska darjava a sa boiko 4e e mutra don4e pitai tatjana don4eva lelja ti ne bsp zalata ti roda e bkp a ti gerb don4ev super kolko milioni ima6 ot kakto si v gerb
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТА 53Е те точно в това пък не бих бил толкова сигурен!!! СВЕТЪТ ВЪРВИ НАТАМ!!! И аз с удоволствие ще ви наблюдавам смачканите физиономии!!!
50
2
 
3
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Според Дончев, Борисов не е провален политик...и го наирчате свестен.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТА 49Хо-хо-хо-хо-хо...........алллооууу........смени си опорните точки!! В краварията сега един от най-вероятните кандидати за президент от демократите е Сандърс!!!!! А той е..........ПРАВИЛНО.....ОТЯВЛЕН СОЦИАЛИСТ!!!! ХИ-ХИ-ХИ-ХИ........би било ми интересно да спечели, само и само да ви видя на--а---ка--ните физиономии!!!
48
6
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
ДРУГАРИ СОЦА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ДОРИ АКО ЩЕ ДА СЕ ИЗПОЗАПАЛИТЕ НА ПЛОЩАДА.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До BreiНа никой не му пука за мнението на илитерата Иво Христов.