Общински съветник с петиция: Да се спре сделката за F-16!

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!
Обновена: 23 юли 2019 14:32 | 22 юли 2019 20:50,
188

Общински съветник от София иска да спре сделката за F-16. Симеон Славчев от „Политическа група 5“ е публикувал петиция в сайта на Белия дом и събира подписи срещу сделката. Освен това той иска и изцяло да промени работата на общинските съветници, предава Bulgaria ON AIR.

Славчев по никакъв начин не одобрява, че Народното събрание реши да отпусне повече от 2 млрд. лв. за нови изтребители и публикува петиция в сайта на Белия дом с искане сделката да бъде развалена. За целта до 19 август тя трябва да получи 100 хиляди подписа. До момента са събрани 200.

"България няма нужда от изтребители тъй като няма да изтребваме никого. Ние се нуждаем от мир, а не от изтребители", категоричен е представителят на "Политическа група 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
6
 
18
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-102,а любимата ти тиква ли,ще казва от какво имаме нужда,и я ми кажи с 8 броя,срещу кого ще се изправиш,Румъния имат 120бр. Гърция имат 290бр.а пък омразната ви Турция имат 390 бр.само от шума на двигателите им,тези 8бр.няма да излетят,камо ли да защитят небето ни.
92
4
 
11
 
! Отговори
Ако преди 4 години
Ако е толкова добре с тези ф16, защо сорос-ките тро-л-ове не млъкват? На всеки е ясно кога им се плаща да започват да се обаждат.
91
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До :анонимен 79: твой цитат:"Едно от условията на СССР тогава е било ние да бъдем запазени и СССР е платил скъпо и прескъпо за това." Повече лъжи в едно изречение едва ли може да се напишат. Решаващ за това да не бъде включена България към съвоюващите страни е гласът на СССР. За Сталин е било важно да бъдем със статут на окупирана държава. Русия не се е интересувала никога от Беломорието Македония а само от източната част на България - най краткият път до проливите.
90
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може такива палячовци да стават общински съветници.Той ще казва от какво имаме нужда и от какво нямаме.....ЖАЛЪК КЛОУН.
89
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво развитие преди девети септември - ти имаш фата моргана от преумора - то в селата не е имало ток и водпровод. Даже в не всеки град е имало лекар. През 50-те години на м.в. се построиха язовири и електроцентрали и страната се електрифицира, селета вечер светнаха. Имах един приятел служил като граничар по хълмовете край Марица. Той разказваше:вечер като погледнеш към Тракия хиляди селища светят в мрака, като погледнеш към турско и гръцко - тъмна тъмница, нищо не свети. Те се електрифицираха петнайсет-двайсет години след България
88
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
, българските космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиониТова благодарение на СССР ли е?Тогава са брали плодовете на развитието преди Девети. А сега береш плодовете на упадъка преди Десети.
87
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имахме 700хил. армия, със запаса, 150хил. редовна, с 300 (ТРИ-СТА) най-модерни, за времето си самолети- 90 000 армия, самолетите са 40 бр. 15-годишни и 60 бр. 30- годишни. Поръчани са и 24 броя 10-годишни, които са гола вода в сравнение с гръцките и турските.
86
2
 
5
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Май има нужда и от любов .... :)))
85
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние и реактор на ливадата не искахме, ама го платихме. Тогава нямаше петиции, сега пак няма да има.
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 98 Накратко - Ха ха ха, ето кой ще ни разсмива днес, щото го няма Смешнелиев. Все пак посмали малко. А ако си "умствено ограбен", както пишеш, с нищо не мога да ти помогна
83
28
 
20
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
До Неизвестният войнЛеле колко глупости си написал.СССР нищо не ни е подарил ,всичко сме си плащали.СССР само ни е ограбвал ,най-вече УМСТВЕНО накой повече.СССР ни осигури пазара на абсолютни бокл....ци.Помогнал ни е за минното дело със 96 уранови рудника от които 46 дестващи до 1989г.***....си помоща отровиха цяла Бъгария с техните измислени заводи .Я прочети колко завода са имали филтри.Руснаците ни бомбардират 3 пъти.САЩ ни бомбардират по искане на Сталин за по лесно превземане на България.
82
4
 
8
 
! Отговори
БОДРА СМЕНА преди 4 години
ТОВА Е НАШЕТО ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ С ЦВЕТ НА МАСЛИНИТОВА Е ПРОИЗВОДСТВОТО НА "МАЛКИТЕ БУЛКИ"
81
10
 
14
 
! Отговори
Петицията преди 4 години
Петицията е към сайта на Белия дом. Има стойност. Трябва да събере 100 000 гласа и готово.
80
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И СЛЕД КАТО ИЗГОТВИ ТАЯ ПЕТИЦИЯ КАКВА ПРАВНА СТОЙНОСТ ИМА ТЯ, ИЛИ САМО ДА СЕ ДРЪНКАТ НЕБИВАЛИЦИ.
79
9
 
8
 
! Отговори
Линк към петицията преди 4 години
Ето линк към петицията- https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-people-ask-us-president-propose-congress-amend-treaty-bulgaria-8-pcs-f-16-bl-70
78
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До опетков"Да, със СССР нас ни нямаше цели 45 години..."Да бе - сериозно ни "нямаше"! Дадохме през това време на света 2-*** космонавти, българските космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиони, за които звучеше "Мила Родино" на подиума и света гледаше! Сега какво даваме на света бе, ОхлюФ?! Да изброявам ли или само ще се сетиш?
77
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кметът на Горно *** няма ли и той да направи петиция? А леля Радка от кварталната баничарница?
76
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде може да се подпише петицията?
75
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е сложен елемент от голямата политика.Не работа на дребни човечета и такива с особена сексуална ориентация.
74
21
 
26
 
! Отговори
seira преди 4 години
До Анонимен 102:"Въпросът е ДАНС какво прави. Има легитимно правителство избрано демократично, което защитава националната сигурноста някой с неясно финансирана партия е против."И АЗ ТОВА ПИТАМ:ДАНС КАКВО ПРАВИ?!АМИ НАРОДА КАКВО ПРАВИ?!ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е "ЛЕГИТИМНО"!ЗАД УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ СА ГЛАСОВЕТЕ НА 20,927 % ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ!КЪДЕ ТУК Е БОЛШИНСТВОТО ОТ Б. НАРОД?!КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА?!ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА ТОВА НЕЛИГИТИМНО "ПРАВИТЕЛСТВО"?!НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА - САЩ!!!