Общински съветник с петиция: Да се спре сделката за F-16!

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!
Обновена: 23 юли 2019 14:32 | 22 юли 2019 20:50,
188

Общински съветник от София иска да спре сделката за F-16. Симеон Славчев от „Политическа група 5“ е публикувал петиция в сайта на Белия дом и събира подписи срещу сделката. Освен това той иска и изцяло да промени работата на общинските съветници, предава Bulgaria ON AIR.

Славчев по никакъв начин не одобрява, че Народното събрание реши да отпусне повече от 2 млрд. лв. за нови изтребители и публикува петиция в сайта на Белия дом с искане сделката да бъде развалена. За целта до 19 август тя трябва да получи 100 хиляди подписа. До момента са събрани 200.

"България няма нужда от изтребители тъй като няма да изтребваме никого. Ние се нуждаем от мир, а не от изтребители", категоричен е представителят на "Политическа група 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
19
 
! Отговори
10 малки негърчета преди 4 години
много интересно, че от сайта скриха линкът кън петицията, ЗАЩО ли ?
72
16
 
15
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До До СЧЕТОВОДИТЕЛ А поради каква причина Великобритания да ни признае за страна победител? За това, че в края на войната обърнахме резбата и продажните комунисти се подложиха на руския миризлив х**** и унищожиха цвета на българската армия, войниците ни служиха за параван на "непобедимата" и за отстрел на германците. Руснакът си избърса г*ъза с нас и ни изхвърли през прозореца, както е казано във вица за мечката и заека.
71
20
 
17
 
! Отговори
опетков преди 4 години
това, че нямаме нужда от "изтребители" го кажи на джуджето от Североизток. То също е много "миролюбиво" и е напълнило Крим, само на 200 км от нашата граница, с нападателни оръжия от всякакъв род и вид. Превъзходството на Русия спрямо НАТО в Черно море е 10:1. Само сигурно и мощно въоръжение може да спре агресора от североизток.
70
15
 
17
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До До СЧЕТОВОДИТЕЛДа, със СССР нас ни нямаше цели 45 години. Чел си само букварчето писано от Дърева или "професорката" Баева. Жалък *** си, повтарящ мантрите на майцепродавците от БСП.Българската територия, а не България е била нужна на Сталин, като трамплин към завладяване на проливите.
69
2
 
3
 
! Отговори
до "Българин&qu преди 4 години
"Българин", ама друг път. Гнус ме е от такива като тебе.
68
14
 
13
 
! Отговори
До СЧЕТОВОДИТЕЛ преди 4 години
Имаш огромен пропуск. На Потсдамската конференция Британия не искаше да ни признае за участници във Втората Световна Война. А при това положение победителите щяха да ни съдят и разпокъсат. Едно от условията на СССР тогава е било ние да бъдем запазени и СССР е платил скъпо и прескъпо за това. И не само *** го казва това:"Българи, бъдете спокойни, земите ви ще бъдат запазени", а най-големият, онзи с мустаците и лулата и то на Борис III през 1943г. Помнете - без СССР нас нямаше да ни има.
67
16
 
26
 
! Отговори
Неизвестният войн преди 4 години
Факти: 1.СССР не допусна да разкъсат България след Втората Световна Война. 2.СССР ни ПОДАРИ цялата военна техника, която имахме 3.СССР ни ПОДАРИ цялата селскостопанска техника, която имахме 4.СССР ни помогна да изградим заводите си 5.СССР ни осигури пазар за всичко, което произведем 6. СССР ни помогна в минното дело. и т.н.Факти: 1.САЩ ни бомбардираха 2. Британия искаше да ни разпокъса 3.САЩ ни продават *** за безумни суми. 4.САЩ ще докарат ядрено оръжие без да ни питат. и т.н. ПОМИСЛЕТЕ!
66
6
 
15
 
! Отговори
до "Наполеон&qu преди 4 години
Да де - ний нали затуй храним сега американската - щото унищожиха нашата армия.
65
8
 
22
 
! Отговори
счетоводител преди 4 години
до 96Под руско "робство" отивахме към 9млн. Имахме 700хил. армия, със запаса, 150хил. редовна, с 300 (ТРИ-СТА) най-модерни, за времето си самолети, повече отколкото има "обединена" Германия, днес.
64
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се кат доствят първия самолет , дали за проба пилотите не може да ползват паметника на Съветската армия за мишена за бомбандиране?
63
10
 
14
 
! Отговори
Наполеон Казал преди 4 години
И какво излиза-турция със няколкостотин самолета,гърция с поне 200,румъния и тя е на F-16 и не отстъпва на гърция,русия въпреки санкциите се въоръжава до зъби,а ние-най-умните от всички,другине били глупави?Така са мислели и преди 1396г,преди падането под 5 вековната окупация,дето за някои предатели била "присъствие".Наполеон е казал,че който не иска да храни своя армия,ще трябва да храни чужда!
62
11
 
12
 
! Отговори
до 100 преди 4 години
До До какво се чудитеЗащо не се чудиш че вследствие на руския енергиен монопол България губи годишно 4 милиарда лева от завишени цени на газта?
61
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом решетниковчетата вече не се крият значи Русия играе вабанк .Въпросът е ДАНС какво прави. Има легитимно правителство избрано демократично ,което защитава националната сигурноста някой с неясно финансирана партия е против.
60
24
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...
59
9
 
27
 
! Отговори
До какво се чудите преди 4 години
Чудя се толкова ли е трудно да схванеш, че НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ХРАНА, какви F 16 за милиарди при това положение? Бойко като е искал самолети, първо да беше оправил заплатите, тогава нямаше да възрази никой.
58
28
 
14
 
! Отговори
Какво се чудите ? преди 4 години
F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...
57
6
 
6
 
! Отговори
А линк? преди 4 години
Линк към петицията не дадохте. Ето го- https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-people-ask-us-president-propose-congress-amend-treaty-bulgaria-8-pcs-f-16-bl-70
56
21
 
9
 
! Отговори
добре e за България преди 4 години
Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.
55
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До счетоводител: Боже, защо аз, децата и внуците ми трябва да живеем в една страна с *** като вас и този Славчев ли беше. А нищо руско не искам нито в дома си, нито в държавата. Видя се докъде ни докара руското робство.
54
14
 
24
 
! Отговори
счетоводител преди 4 години
За тези пари, два дивизиона (16 установки) С 400 щяха да ни защитят много по-добре, с мнооооооооооооого по-малки разходи през следващите години.Тука сега започват, летища, обучение, въоръжение, гориво, ремонти, резервни части... шведите щели да ни съдят...