Седмото издание на Vola Open Air ще продължи 3 дни

Посетителите могат да очакват авторска музика и хенд мейд изделия
23 юли 2019 13:55,
2

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019 престои след броени дни. Тази година за първи път събитието на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26, 27 и 28 юли. Всеки гост на фестивала ще може да се включи в разнообразни дневни активности.

Звездите, които ще се включат във фестивала, са холандският дръм'н'бейс продуцент Lenzman, в компанията на МС Abnormal Sleepz, американският изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група Dashe.

"Мястото избра фестивала. Има лесен достъп за коли, голяма поляна, беше подходящо", каза организаторът на събитието Цветослав Йонов.

Той допълни, че фестивалът е ориентирам към уникалната, предимно авторска музика.

"За нашата група е специфично, че сме от различни градове на страната", посочи пред Bulgaria ON AIR Кристиян Гочев от група Dashe.

Фестивалът няма как да мине без оригинални хендмейд предмети и техните артисти, които ще имат на разположение собствени творчески шатри.

Както винаги, ще има обособена къмпинг зона за посетители, както и разнообразни храни и напитки в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Президент Рузвелт преди 4 години
Чудесно, а на Съскечуан ще пеят Валя Балканска и мистериите на българските гласове! Също така ще бъдат представени ръчно тъкани носии и ръчно изработени глинени съдове! А аз ще си направя лоботомия и ще съм по-щастлив от всякога!
1
0
 
3
 
! Отговори
MetalShop преди 4 години
А дали ще се предлагат САМОРЪЧНО изработени изделия?