Проваленото заседание на малката коалиция: Шоу или задкулисие?

Няма криза в правителството, обясни депутат
24 юли 2019 22:51, Петя Славова
16

Малката коалиция "Обединени патриоти" вече не съществува. Това стана ясно след разтуреното заседение на "Атака", НФСБ и ВМРО днес. По думите на депутата от ВМРО Александър Сабанов в "Денят ON AIR" до това се е стиганло заради некоректно отношение от страна на Волен Сидеров.

Упрекът на Сидеров, че има задкулисие в управлението на коалицията е опит да направи шоу, смята Сабанов. Той коментира намерението на лидера на партия "Атака" да напусне парламента.

Още по темата

"Много е удобно август месец да напуснем парламента и септември ще се върнем всички отново да работим", каза депутатът от ВМРО, като действието му той сравни с напускането на Веселин Марешки за един ден. Според него Сидеров е обиден за това, че беше свален от поста председател на Коалицията.

"Ако напуска парламента, трябва да си подаде заявление при г-жа Цвета Караянчева и да влезе следващия по ред. Не вярвам, че ще напусне парламента. Ние сме свикнали да не го виждаме, често отсъства. Той е предеседател на партия "Атака" и сигурно има доста ангажименти, за което нямам право да го коря за това", посочи Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите на депутата в Малката коалиция може да се случват много неща, но правителствена криза няма да има.

"Винаги сме били против машинното гласуване и трите партии назад в годините, откакто е предложено това нещо.  Много по-лесно може да се манипулира една машина, дори и такава, която да не е свързана с интернет", каза той по повод отпадането на машинното гласуване на изборите наесен.

Според Сабанов народните представители трябва да вземат единодушно решение, ако се гласува машинно, то да важи за всички избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Буря в чаша вода. Колкото и да се карат, все ще крепят правителството и ще гласуват, както им казва бат' им Бойко. Власт лесно не се дава. Но шоу ще има винаги.
8
1
 
3
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ преди 4 години
ВЗЕ КОМИСИОННАТА ЗА Ф-16 И ПЛЮ НА ОБЕЩАНИЯТА ДА НАПРАВИ ПЕНСИИТЕ МИНИМУМ ПО 300 ЛЕВА А ЗАПЛАТИТЕ МИНИМУМ 1000 ЛЕВА.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
CNN пише че цялата държава е хакната , ударена, а според *** Валери Симеонов никакъв скандал не е това с хакването на НАП и чак си дал ЕГН-то в медиите (5503140908) и вика.."Хайде да видим какво ще ми вземат цървулите."То бива наглост....
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко се тресе ! Горката България....забравеният север дето беше като след война сега чумата ще го довърши , бизнесът риве ама риве ,че му иззуха гащите пред цял свят и му разглеждат като на кино срамотиите и данните , патриотите са най-малката болка на Бойко ,той в момента е най-много заинтересован да бъде избран неговият човек дето ще му пази ***.......изобщо цялата държава е тюрли гювеч !
5
2
 
10
 
! Отговори
Няма... преди 4 години
...да забравя никога думите на учителя ми по Макроикономика - баницата никога не може да се прекрои така, че всички да са сити. Единственото решение е по-голяма баница. Е явно повече няма да има и патриотите си показаха колко струват. Апропо, каква беше първа точка на дневния ред за гласуване от първият български парламент? Май беше размера на заплатите дето си гласуваха ;) . О те така до ден днешен.
4
8
 
5
 
! Отговори
Йо-хо-хо преди 4 години
Ето това, нашата клета майка България едва ли бе очаквала! Точно най преданите й юнаци да си обърнат гръб, когато тя толкова има нужда от патриотичното им единство. Забравиха заверата на Кубрат, когато толкова е нужно е да стегнем копията в едно, срещу прииждащите от цял свят орди в милата татковина! И аз разчитам само на бат Бойко, като доказан юнак балкански, да ги затегне отново в един здрав сноп! Защото България е една, а копия всекви
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата Златка пак се прави на важен
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патерици на Би Би , вие продължавайте да го крепите още малко ,докато си опече работата, и после , ще ви направи същия номер като на сините , кой откъде дошъл . ХАХАХАХА
1
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Сидеров и Симеонов са политически смешни .Досущ на Румен Радев ,който години наред рева за нови самолети и накрая се нас..а да ги хули.Тия същите ,години плакаха как нямали власт ....получиха я и се нас...а