40 000 от БСП на Бузлуджа призоваха: Единни за България

БСП почете 128 г. от организираното социалистическо движение
Обновена: 30 юли 2019 13:50 | 27 юли 2019 17:24,
258

Снимка: БСП

Стотици социалисти се събраха на националния си събор в Бузлуджа. Днес левицата отбелязва 128 години организирано социалистическо движение.

Бяха поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-севлиевския отряд.

Съборът се провежда под мотото "Бузлуджа 2019 – Единни за България". Лидрът на Партията Корнелия Нинова изнесе и традиционната си реч, засегна и темата за предстоящите местни избори наесен.

На историческата поляна се събраха хиляди социалисти и симпатизанти на БСП от цялата страна. По данни на организаторите на поляната бяха около 40 хил. души. Те носеха знамена на партията, тениски и шапки с нейното лого, както и българския трибагреник.

В началото на официалната част на историческата поляна прозвучаха химнът на България, на Европейския съюз и на Социалистическия интернационал. На сцената бяха поканени лидерът на БСП Корнелия Нинова, ръководството на партията, депутати от ПГ на "БСП за България", коалиционни партньори на БСП, настоящи кметове от левицата. Всички те бяха посрещнати с възгласи: "БСП".

В своето слово лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията не се продава, не се предава, а продължава с вярата на хиляди социалисти. Нинова обърна внимание, че ГЕРБ се отказват от ключовите си кметове. Лидерът на БСП подчерта, че партията ще държи на своите успешни кметове и отново ще ги издигне.

"Но ще имаме и много млади и нови кандидати, подкрепете ги, нека всички работим за тях, за да има приемственост и обновление", каза още Нинова. Лидерът на партията изтъкна, че БСП е първата политическа сила със своя платформа за местния вот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
ФЕТЕЛ преди 4 години
НЕ ГЛЕДАЙ БУЗЛУДЖАНСКИТЕ КЮФТЕТА,А ВИЖ БОЙКОВИТЕ СУДЖУЦИ!
191
0
 
1
 
! Отговори
ГАРГАМЕЛ преди 4 години
ОТ ЗЛОБА СЕ ПУКАШ ПО ШЕВОВЕТЕ.
190
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По данни на организаторите на поляната бяха около 40 хил. души.сигурно са гледали снимките 10-15 пъти :)Абе организаторите, я кажете къде успяхте да паркирате тези 1000 автобуса, с които сте извозили тези 40,000 души :)))
189
1
 
1
 
! Отговори
Тома преди 4 години
Мен ми се струва че *** няма да може да открадне достатъчно за островче в Гърция.
188
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямате пари за изядените и изпити пари на тези манипулирани нещастни пенсионери които си спомнят с носталгия миналото от преди 30 години,да тогава беше друго ,но вие банда *** *** нямате нищо общо със социализма.Вие сте *** които откраднахте всичко още на третата година от т.н.,,демокрация".Щом сте откраднали и сега лъжете че нямате пари за да върнете нека за вас се възстановят Белене ,Скравена ,Гьоновец......и да полагате обществено полезен труд докато *** .***,Р.Гечев .......
187
4
 
3
 
! Отговори
неам думи преди 4 години
Нерде кифте,нерде самолетче за милиарди-откуп да съм на власт...Не виждат тиквата в техната глава ,а бълхата в главата на друг...
186
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ КИФТЕТА НА БУЗЛУДЖАКРАДЦИТЕ БКП В ПАНДИЗАЧУ ЛИ *** НИНОВА
185
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До антикомунист И аз съм за ,но заедно със Герб и ДПС ,защото заедно те са БКП !
184
5
 
4
 
! Отговори
аман преди 4 години
Много старец по тия форуми.Едните на Буздлуджа,другите ги плюят.Добре,че младите са на друга вълна...
183
1
 
4
 
! Отговори
БГ поговорка преди 4 години
Не е луд който яде баницата, а този който му я дава
182
8
 
26
 
! Отговори
антикомунист преди 4 години
Всички комунисти на съд !!
181
7
 
18
 
! Отговори
До Гацо Бацо преди 4 години
Имало 10 хиляди я не и то заради беезплатната екскурзия...Гадни комунисти.Останаха две 3 комунистически държави на тоя свят и това.
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз, и ти, и Нинова сме неспособн да установим принципност.
179
0
 
7
 
! Отговори
хм преди 4 години
Няма справедливост .....
178
1
 
5
 
! Отговори
пфу преди 4 години
Аман от тая държава,На никого не е удобна.
177
4
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА преди 4 години
ЛЕКАРИТЕ, КОИТО ВЗИМАТ ПО 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ, ДАЛИ СА ПЛАЩАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ КАТО СТУДЕНТИ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
176
0
 
4
 
! Отговори
НАИСТИНА преди 4 години
До азНЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ ДЖИ-ПИ ИЛИ ИТ ПО СПЕЦИАЛНОСТ, ЗАТОВА СИ ПОЛАГАЛ ВРЕМЕ И УСИЛИЯ, ДАЖЕ И ВРЕМЕ ИТРЯБВА ДА СЕ УВАЖИ!
175
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 4 години
ИСКАМ ЗАПЛАТА 2000 ЛЕВА МИНИМУМ ЗА ВИСШИСТ, КОЙТО РАБОТИ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА СИ!!!
174
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова, бъди честна...Другото сме го виждали ........................
173
5
 
15
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Ако някой е създавал Диктатура...това е БКП /БСП/.За каква диктатура говорят сега..незнам.Те са специалистите по ограбването на народа и труда му.Сега наистина доста хора напускат България,но ако по време на тяхната диктатура можехме да напускаме България,едва ли щеше да остане и един свестен човек тук...