Комунистът Паунов: Народът не вярва на политиците, затова не гласува

Според него БСП никога не е била лидерска партия
Обновена: 30 юли 2019 10:28 | 29 юли 2019 23:00,
83

Апелът на председателя на БСП Корнелия Нинова по време на годишния събор на партията, който се проведе преди броени дни на Бузлуджа "Народе, изправи се и те ще паднат", е правилен, смята депутатът от левицата и член на Комунистическата партия Александър Паунов.
Още по темата

На Бузлуджа: Над 60 000 продадени кебапчета, пържоли...

"Той в момента не вярва много на политическия елит. Затова много пъти не излиза да гласува", посочи Паунов в "Денят ON AIR", визирайки българския народ.

Паунов сметна за неетично да коментира слуховете, че в БСП има разцепление, което цели чистка в нея. Според него БСП никога не е била лидерска партия. Тя си имала свой характер, но винаги щяло да има хора в нея, които изразяват различни становища.

"Един лидер в такава сложна партия като БСП винаги трябва да се вслушва в другите мнения, да коригира поведениято си, а не да ползва битка да устремява своите опоненти", каза Паунов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му в момента от БСП целят да бъде коригирана линията, по която върви партията. Той напомни, че през май догодина ще бъде проведен редовен конгрес на партията и тогава ще стане ясно дали Нинова ще запази поста си. 

Депутатът коментира и предстоящите местни избори, като по-специфичен бил проблемът със столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е за по-твърда позиция и политика спрямо безотговорните капиталисти. Ако някога комунистите са били крадци и убийци , то сегашните са крадци и платени убийци .
59
6
 
8
 
! Отговори
СС преди 4 години
*** никога не могат да се изправят, защото са наведени от създаването си! Крадци и убийци...
58
3
 
7
 
! Отговори
Баба Гицка преди 4 години
Той за кое БСП говори? БСП1 или БСП2?
57
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В социализма всичко си работеше, но Горбачов изви ръцете на Живков и не му даде да направи България част от ЕС и да не бъде разграбена за да не е конкуренция , а пазар.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато накажат и изключат Паргов и Гергов ще повярвам че има честна и промяна и алтернатива, до тогава не.Не искам частни язовири, села и градове.
55
4
 
11
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Бой по *** !!
54
9
 
10
 
! Отговори
ленинския път преди 4 години
Димитров ни зовеше по него да вървим - отникъде за никаде!!! Загиваме!
53
3
 
13
 
! Отговори
децентрализация преди 4 години
До ОхобохоВсичко е БКП на малки партийки както при провалите на БКП нелегалност!
52
10
 
14
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Абе заводи имаше,но те можеха да работят само в СИВ.На конкурентен пазар нямаше как да се справят.Комунистите затова ги нарязаха за старо желязо.Изгониха работниците от тези заводи в чужбина и пак получават валута,защото работниците пращат валута на роднини.Роднините за да живеят тук сменят валутата за левове в банката.Банката и държавата трупат валутни резерви.Ако не бяха унищожили заводите,трябваше да мислят за пазари,заплати,осигуровки на служители,инвестиции.А комунист краде и лъже,не мисли!
51
10
 
15
 
! Отговори
ттт преди 4 години
Скрийтие ги тия комунистически дъртаци, бе, противни сте! Аман от вас!
50
7
 
20
 
! Отговори
Циник преди 4 години
И пак - селските тъnaци - бълнувате за заводи... остарели неконкурентни koчини - още преди да са заработили... че и плюсове си пляскате... гиди и тъnaнарите.Кой завод български произвеждаше нещо по-качествено от немските, английските, японските... Китайците копираха всичко - от епъл, самсунг, и bmw... въведоха държавен капитализъм... и теглиха една майнa на Мао.. Собственика на китайският ebay - Ali Baba е милиардер. бивш учител - усетил истинския вятър на промяната... А вие ще си останете тъnи
49
8
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Тия наглеци нямат ли малко срам да излизат на трибуната и да поучават вече измаменият от тях народ? А за криминалните им деяния при соца и след бандитската " перестройка"да не говорим,защото е много голяма тема.
48
8
 
13
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Това искат да се дели народа на комунисти и уж демократи за да го управляват лесно.Други обаче не са идвали на власт всички са комунисти макар и пребоядисани.Един демократ няма в парламента!Не са слизали от власт комунистите,а ГЕРБ са от най-опасните.Лошото е,че ни гласят нов ''демократ''Слави Трифонов,а той е по-лош и от ББ.
47
7
 
27
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Комунистите ги научиха да не вярват Пауне- не герберистите!
46
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се изненадате,но ако партията на Паунов вземе,че спечели повече от 40 места в НС,ГЕРБ веднага ще направи коалиция с тях щото партийния му билет е още в джоба му.Да билет а не членска книжка,защото с нея пропътува до власта.И като си изтъка платното им ритна кросното.Но винаги го е било изграждане от тях.И ако се появят на сцената,пак ще развее червения байрак.Нема как да е друго яче.От тях е захлебил.
45
7
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Комунизмът вирее там, където народът е направен да е ***, следователно е вид чума...
44
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така е другарю, за това губите избори - не се гласува за вас!
43
9
 
12
 
! Отговори
Цоциал преди 4 години
До фалиралия 5 пъти.Заводите фалираха защото бяха заплаха за западния пазар, бяха потенциална конкуренция. Затова ги разфасоваха, ама разфасоваха и главите на такива като тебе с модерното жендерастко образУвание. Затова сега фалирате нон стоп по 5 пъти в минута ама мозъчно и все комунисти ви изкачат от всеки тъмен ъгъл, виновни за вашата некадърност.
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Комунизма фалира 5пъ 58Селски, не знам какви "фалшиви" заводи е имала България през соца но ЗНАМ със сигурност че Тиквата изтрепа свинете, козите а чакам скоро и тотална щета при кокошките.Разби пътищата, окраде държавата, накупи фърчащи железа ена кредит дето ще ги плащат и внуците, удвои външният дълг, фалира КТБ и т.н. и т.н.Няма да ми стигнат седмици да изреждам що зулуми направи тоя банкянски сeлтak.
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хм! 56Като на Костов и БорисУФ ли???Мани-мани...........Ти си пълен ***