БСП предлага държавата да изкупи прасетата на хората

Да ги плати на пазарна цена, за да нямат загуби
Обновена: 2 авг 2019 15:10 | 2 авг 2019 15:10,
86
БСП предлага държавата да изкупи прасетата на хората
Снимка: БулФото

Държавата да изкупи на пазарни цени прасетата от личните стопанства, предложиха от БСП. Депутатът Драгомир Стойнев обясни в Стара Загора, че по този начин може да се потуши напрежението сред хората заради унищожаването на животните, предава БНР.

По думите му, мерките, които са били взети във връзка с чумата, са много закъснели, решенията били неработещи, а ситуацията излизала извън контрол.

"Предлагаме изкупуване на тези животни от личните стопанства и дворове на хората на пазарни цени от страна на държавата. И това трябва да стане веднага".

От БСП настояват да се възстанови годишният рамков договор между Министерство на земеделието и съсловната ветеринарна организация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Типично по ленински , държавата да спасява...
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готови пари лесно се харчат!
71
0
 
2
 
! Отговори
а защо не преди 4 години
бсп да изкупи прасетата на хората! Ше имат подобаващо количество месо за кебапчета и кюфтета за кметските избори. Току виж спечелили изборите!
70
2
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
БОЙКО УСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗПАРИ.И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА(ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА).ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИИ БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.
69
3
 
0
 
! Отговори
Росенов преди 4 години
До Анонимен: А , четири години преди Гечев ,кой беше на власт ? Кой разсипа и ликвидира всичко ,гонейки "комунизма": Казва се СДС и е първи братовчед на ГЕРБ ,с когото управляват и ликвидират последните 10-11 години ! От там започват бедите с животновъдството и това ,което сега става! Стига сте лъгали децата от детските градини !
68
1
 
1
 
! Отговори
Йрданов преди 4 години
До Loyko: Някой пита ли те, като взема милиарди заеми за самолети и други неща и ей така да ги раздава от джипа си на този или онзи ?Разбира се ,че предложението е правилно и изпълнимо веднага и вместо да убиват животните в дворовете на хората ,да ги изкупят и тогава да правят каквото искат с тях.Ако щат и на наденици да ни ги върнат в магазините-много ще имаш хабер от къде са .
67
1
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Този пъпеш пита ли хората или поне социалистите дали искаме да платим от джоба си за да изкупим прасетата.Ами да тръгват БСП по селата и да купуват...кой им пречи.
66
0
 
8
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
Аз пък предлагам държавата да изкупи Позитано 20 и да го превърне в свинеферма.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Стратег 62Абе ти с тоя акъл как си доживял на такава възраст? Бегай да се запишеш в книгата на Гинес!
64
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Тъкмо, бай суджук ще се запаси със суджуци за зимата :)
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората, пари не ядат!
62
3
 
5
 
! Отговори
Georgi Mitev преди 4 години
СВИНЕТЕ ГИ ТРЪШНА ЧУМА.СКЪПИТЕ ДОМАТИ КАТО ГУМА.ЩЕ СЕ ХРАНИМ ЗАНАПРЕД ИКОНОМИЧНОИ ЩЕ ОЦЕЛЯВАМЕ БИОЛОГИЧНО.
61
6
 
18
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 4 години
БСП да ги изкупи тия прасета, с парите от субсидията! Така ще имат кебапчета за конгреса наесен.
60
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не си е регистрирал прасето пред ветеринарните власти - никакво обезщетение. По закон вкъщи можеш да си гледаш до 5 прасета за лични нужди, които не можеш да разплождаш и задължително трябва да са регистрирани при ветеринаря. Който не изпълни тези изисквания - без обезщетение!
59
7
 
6
 
! Отговори
кой?!?! преди 4 години
Крайната цел на играта с болестите по животните е обезлюдяване на пограничните райони. Зад това стоят мощни геополитически и транснационални икономически интереси.Кой взе рушвета за внос на месо
58
6
 
12
 
! Отговори
А, не! преди 4 години
На БСП ешът им го няма да харчат чуждите пари! Който си има пртасе, да му мисли! Обезщетения за умъртвени от санитарните власти - само за животни с всички документи - ветеринарен пасторт. Незаконно отглежданите животни на нарушителите няма да плащате с парите от МОИТЕ данъци!
57
15
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До Калеко АлекоКаунь *** Герберски, "Родопа" бе велико предприятие. Благодарение, на него, ние развивахме ОТДЕЛНИ ЛИЧНИ ЖИВОТНОВЪДНИ СТОПАНСТВА, отдлено от ТКЗС-то и гледахме и двете. Парите от тези лични животновъдни стопанства, отиваха за нас чрез "Родопа". Тя плащаве на място за живо тегло! Веднага и на ръка;))) Тогава нямаше нито една болест!;))) А фелшера го ползвахме от "дъжд на вятър", но във всяко село го имаше. Вие дори не мое да боядисате тва дето социализма даде!
56
12
 
4
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До Калеко АлекоТой твоят Вожд и Учител, Ойхо Барбойхо, вече е регистрирал свинефермата, нарича се ПП ГЕРБ!;)))
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 41 *** ли си ? Какви ги дрънкаш ? При Гечев кутия цигари беше 560лв. , а тоалетно гърне 45 000 лв.
54
7
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Държавата да изкупи прасетата и да ги даде на БСП. Кебапи трябват. Тези съвсем изперкаха. Значи да го отнесе държавата...БСП прави всичко възможна да провали Бойко , ама Слави им е вдигнал мерника.