Манолова с шанс за кмет, ако избирателите на БСП я подкрепят!

Това обаче не зависи дали ще е издигната от партията или комитет
12 авг 2019 11:10,
33

Ако Мая Манолова бъде подкрепена от гласоподавателите на БСП, би имала шанс да спечели надпреварата за кметските избори в София, независимо дали е издигната от инициативен комитет или от самата партия. Това обясни социологът Цветозар Томов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според политолога Георги Киряков вече обществото е видяло някои от слабостите на кандидатурата на Манолова.

Още по темата
Много е важно какво ще натежи при един балотаж с Йорданка Фандъкова, смята още той.

Томов сподели, че очаква настоящият кмет на столицата да не получи високи резултати, както при предишни избори и че е въпрос с кого ще отиде тя на балотаж. Той напомни, че все пак тя към момента тя не е предложена за поста кмет на София.

"В момента и мажоритарното влияние на Фандъкова, и подкрепата за ГЕРБ не са такива, за да се стигне до победа в първи тур", категоричен е социологът.

Киряков вижда "Демократична България" като удобен трети играч в местните избори в София, тъй като досега партията не се е явявала на такива в столицата. Той посочи, че ДБ не е Реформаторският блок и в самата партия има разединение и не е ясно кой кого ще подкрепи и издигне на едни такива избори.

"Искам да припомня, че в София между 200 и 250 хил. души гласуват партийно. На изборите се решава от останалите, които правят мажоритарен избор. Това, което е сигурно е, че тези три формации могат да издигнат кандидат, който да разчита на партийна подкрепа, така че при една успешна мажоритарна кампания да има шанса да спечели. Нищо повече към момента не може да се каже", каза Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
Само питаме: преди 4 години
На тия избори, Мая с кое име ще се кандидатира, с "Манолова", или "КОСТИНБРОДСКА"??!!!! ДА ГО УТОЧНЯВАМЕ ЛИ ПОД ВСЕКИ ИЗБОРЕН ПЛАКАТ.. ХАХАХААААА...
25
3
 
2
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Манолова преди да се кандидатира за кмет, да покаже поне един "камион с двойно дъно", за пренасяне на изборните бюлетини от Костинброд!!!!!!ИНАЧЕ ПУБЛИЧНО ЩЕ Я НАРЕКА"БЪЛГАРСКА ЛЪЖКИНЯ"!!!!
24
4
 
3
 
! Отговори
Истински лъжи преди 4 години
Никакви червени във власта,нито техни хамелеони,като Радев фърчащия!Независим кандидат бил?!Айде бе!А омбудсмая беше с червените престъпници в белия автобус и когато беше стачката на учителите с 250-350лв. заплата ,кво направи,нищо?!Беше от тия дето искаха да развалят седенката,щото не било стачка ,а седенка!Червени изгнили гадове!
23
6
 
6
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
До Анонимен 26: Софиянци не я искат? Гербаджийските *** като "бай Иван" не я искат, а за другите ще се види на изборите. Мая Манолова е доказала, че може да работи в полза на гражданите.
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само че софиянците не я искат.
21
8
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Помним махленското поведение на Мая и интригата " Костинброд" преди изборите! Поради тоя политически гаф,което е престъпление,трябваше да я съдят и да и забранят да приближава парламента в радиус 300 километра!
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв електорат на бсп в София ???? два автобуса пенсий и с купени роми от столипиново
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със завист мога да кажа на столичани само спечелихте от кметуването и на Борисов и на Фандъкова!Ако за провинцията се прави поне 1/10-а от направеното за София,и аз ще гласувам за Йордана....
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакъв...Първом избирателите на БСП да издаянят до изборите!
17
6
 
11
 
! Отговори
Хайде престанете!!! преди 4 години
Корнелия се провали, Станишев отврати избирателите, затова дай сега да им пробутаме едно кречетало, което от години прави съчувствени популистки изказвания, от които обаче няма никаква файда!
16
11
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
И ,бе Майче ! Страшна сладурана си !!! Гласувам с двете ръце за теб !!!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не трябва да издига кандидат за кмет на София. София не заслужава друг кмет, защото ще започне да протестира и всичките НПО-та ще излязат да се разхождат пред кметството.
14
3
 
7
 
! Отговори
Джон Ленин преди 4 години
До Анонимен 12 .... ДРУГО Е ПУТИН И РЕШЕТКАТА И ОНЯ МОСКОВСКИЯТ КЛИСАР ДА ТИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА ...???
13
10
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Абе вие Луди ли сте? УАУ ! Пълен смях ще е ако това стане !!!
12
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госпожа Манолова да става на Тъпатаа Тиква на местото, че от тоя американски предател ми писна!
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова нема никакъв шанс за София! Не че харесвам сегашната, напротив, но и за Манолова в никакъв случай не бих гласувал, а много хора така мислят.
10
4
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
На балитаж ще натежат пейките от по 10 бона на графа 😁
9
4
 
12
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Дрогаре и дрогарки.От изключително значение е да гласуваме за Сестра Галева!Венсеремос дрогаре. Да живее ОФ!
8
5
 
13
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Разни пишман анализатори се напъват, да се упражняват върху Мая Манолова. Тя не се е кандидатирала (и няма да го направи), те взеха до и определят шанса.София винаги е била синя (с едно-две изключения), така че Манолова е трезвен човек и добре осъзнава, че няма никакви шансове срещу Фандъкова. Не би си рискувал мястото на омбудсман.
7
3
 
9
 
! Отговори
Супершанс преди 4 години
Ще спечели кандидатът, който получи подкрепа от ЦИрК (фалшиви протоколи) и от зомбитата от Орландовци, все още фигуриращи в избирателните списъци и активно гласуващи.