Патриотите няма да са единни на местния вот, "Атака" се цепи

Сидеров заподозря игра на Симеонов и Каракачанов с Цветан Цветанов
18
Патриотите няма да са единни на местния вот, "Атака" се цепи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Атака" е против сътрудничество с НФСБ и ВМРО на тези местни избори, а вероятно и на всички други оттук нататък.  Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред Нова тв по повод на изказването на депутата от ВМРО Искрен Веселинов, че нямат против да имат общи кандидатури по места.

Още по темата
Сидеров обаче е категоричен, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов и председателят на ВМРО Красимир Каракачанов са постъпили подло спрямо "Атака“.

Той настоя, че доскорошните му партньори няма как да се надяват на сътрудничество с "Атака“ в местните избори.

"Те помежду си, може би, ще си сътрудничат, но там подозирам една игра от страна на двете партии. Те ще бъдат подпомогнати от Цветан Цветанов", посочи Сидеров.
 
По думите на лидера на "Атака" Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов по време на срещата им в Жеравна и вероятно лидерът на НФСБ ще атакува ГЕРБ.

"Така изглежда, защото веднага след тази среща Симеонов излезе с революционно изказване как на есен ще разгледат подкрепата си и то заедно с ВМРО. Това означава, че и двете партии обмислят извиване на ръце или притискане, или някаква своя играя, в която участва и Цветанов. Имам данни за места в страната, където ВМРО и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде използвано и Цветанов ще търси реванш. На тези места Цветанов, неофициално, ще ги насочва към гласуване към НФСБ и ВМРО, които в комбинация ще играят срещу ГЕРБ на много места ", заяви Волен Сидеров.
Според него изключването а депутатите на "Атака“ от работата на ПГ на "Обедините патриоти" е причина за засилване на влиянието на ДПС в парламента.

"В периода, в който ние като "Обединени патриоти", коалиция създадена от мен, изместихме ДПС като трета сила в парламента. Това вече не е така, особено след като Каракачанов и Симеонов застанаха гордо пред медиите и обявиха, че изключват Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов от парламентарната група. ДПС са дали банкет в същия ден", каза Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак трябва да прави циркове и скандали по летищата, по будките, в НАТФИЗ, да гони наркомани и да събира *** по площади, да вдига двете ръчички и други вече използвани предизборни методи.
15
1
 
2
 
! Отговори
@_@ преди 4 години
Атака ще се разцепи и ще се кръсти Руснака.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен ще заминава да работи *** в Русия.
13
0
 
6
 
! Отговори
D преди 4 години
Този клоун Волен се финансира от Делян Пеевски! Плю по Борисов, а после му забавляваше елентората свирейки на барабани! Долен слага! Не знам как може още да е в политиката!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9ООоо ако е само Атака като цвете на ревера ще си я боднем а те всички досега изявявали се партии са такива ,всяка с номера си и най-вече с лакомията си !Тоя оглозган кокал България защо е на това дередже ?
11
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Няма как проруска партия да се преструва на патриоти.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво стана сега? "Златният пръст" на Волен, дето държа БСП и ДПС на власт намазал "шоколад". Мажи Волене на филиика и яж
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен лично, като ми кажат "Атака", това никога не го свързвам с нищо патриотично.Аз винаги съм възприемал партия Атака, като партия на омразата, стремеж към печалбарство, популизъм, циркаджилъци, нисък интелкт и много вдигане на шум.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волене, пътник си....не искам да те виждам повече в Парламента и въобще в политиката.
7
16
 
6
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Сидеров греши. Цветанов и Генерал Борисов са двете страни на една монета. Те са стари приятели и се разбират добре. Грешката на Генерала е че предложи госпожа Цачева за кандидат за президент на страната. Несъмнено госпожа Цачева е професионалист но българското общество все още не е узряло за жена президент. Трябваше Цветанов да бъде кандидат като обединител на нацията. Освен това знаете Цветанов лобира за защищаване на интересите на САЩ и това щеше да допринесе за допълнителни точки пред началниците.
6
8
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
"Патриотите" на Болен няма как да не се отцепят ... Те ако имат власт биха отцепили и България от Европа и НАТО и биха я запокитили в евроАзия ... Този дето навремето беше Главен редактор на вестник Демокрация, после трайно се порушофилчи подхранван от банкомата в рушкото посолство ... Нали си спомняте как беше напълнил улиците на областните градове с офиси и плазми от които струеше на талази рушка пропаганда, откъде според Вас взимаше парите ... ?!
5
0
 
10
 
! Отговори
... преди 4 години
Размитат за г-н Трифонов. То се разбра, че са бита карта.Който цепи от колектива, колективът, к'во пра'и?
4
0
 
20
 
! Отговори
радомир преди 4 години
Партиотите си осребриха народната подкрепа от последните парламентарни избори и много добре знаят, че това е всичко. Те сами избраха дасе коалират и да влязат във властта подкрепяйки ГЕРБ, а досега който се е коалирал с ГЕРБ винаги е кеширал и до там.
3
3
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Атаката с 10908 гласа на последните избори :)))))))))))))))))))))))))))))Волен-кримския е вътрешна гума от всякъде. По ТВ атака по цял ден пускат атомни бомби, анимационни ракети и плашат старците и гаргите :))))))))))))))))))Даже вече не е смешно, а жалко.
2
17
 
6
 
! Отговори
Теньо преди 4 години
Браво Волене с теби сме АТАКА ПОБЕДА, АТАКА ПОБЕДА, АТАКА ПОБЕДА!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тез и те не се разбраха кой е по-голям патрЕот... пародия пълна.