България - просперираща държава, но все последна в Европа

Урсула фон дер Лайе просто ни била окуражила
Обновена: 29 авг 2019 21:33 | 29 авг 2019 21:00, Камелия Цветанова
73

При посещението си днес председателят на Европеската комисия Урсула фон дер Лайен каза, че България е просперираща държава.
Още по темата

"Това е окуражаване от страна на Европа. Със сигурност просперираща държава, но все още последна в рамките на Европа. Причините са свързани  с дългогодишното управление на настоящия премиер, недоброто представя на отделните инситуции, посочи политологът Георги Киряков в "Денят ON AIR".

"Със сигурност госпожа Урсула фон дер Лайен не дошла да обсъжда бъдещето на България. Тя трябва да сондира позициите на всяко национално равителство по повод състава на еврокомисията", посочи политологът Димитър Димитров пред Bulgaria ON AIR.

"Избори се правят с пари. От този джоб се бърка за всичко, за сигурност, за образование, колкото и да са критикувани тези области. Демокрацията струва пари", посочи още Киряков.

"Парите за кампанията би трябвало да минават през определена сметка, за да може Сметната палата да направи крайната оценка", коментира Димитров."

Киряков отбеляза, че хората вече са достатъчно критични към данните, които социолозите изготвят преди избори, ще бъдат много по-внимателни и вероятно  няма да могат да се настоят по тези данни.

От думите и на двамата стана ясно, че е много по-малко вероятно Мая Манолова да спечели изборите особено в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
2
 
! Отговори
ЕЛИ преди 4 години
ГОСПОДИН ЧЕРВЕН ИЛИ ТЪМНО ЧЕРВЕН КОМУНО-ПОЛИТОЛОГ С ИМЕ КИРЯКОВБЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА ,ЗАД НАС Е ГРУЗИЯ,МОЛДОВА, АЗЕРБАЙДЖАН,ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА И Т. Н. А ТИ СИ Г-Н КИРЯКОВ АНТИ БЪЛГАРИН
61
0
 
4
 
! Отговори
елза парини преди 4 години
ганиел не гледай умно купила съм ти немски вибратор двоен с 5 брадавици ще го ползваме и двете в името на щастието
60
0
 
5
 
! Отговори
истината преди 4 години
цъфтим и връзваме с големи пенсии и заплати не смогваме да ги преброим цел свет иска да са българи
59
4
 
0
 
! Отговори
void преди 4 години
То щото с БСП начело процъфтявахме, нали.. И помня че бяхме сред първите места, и то във всички възможни черни списъци..
58
0
 
4
 
! Отговори
Без име преди 4 години
Корупцията е навсякъде в България. Ако дадеш имаш, ако не, умираш. Британците са възпитан народ и не живеят с рушвет, пакети, ували и сие. А нашите чакат телета, чеверметата, прасета, да им напълни хладилника, за да те оправят, било на работа, недвижим имот, земя и сие. Докато там може, но по върховете, а тук всеки те раде, от строителя до политика, и това са хора доктори, ютисти, които дават, за да започнат децата им на държавна. Мога с примери и доказателства, но мафията би те убиа и нападнала
57
0
 
2
 
! Отговори
нерегистриран преди 4 години
Те мислят ли за изпаднал българин в беда, та и Тя да мисли за България. То бг депутати мислят за собственият си джоб, от какъв зор Тя ще ви мисли. И ако мисли, мисли за Британия, за българите там. А много качествени бг им работят черната работа и то не през деня, а през нощта от 17 до 5, цяла нощ, бб или цц им пука за младите те, които прокудиха от българия. Само ни показват техните мишки и никакви, 6дипломи,гледат да имт пари за внуци, правнуци, тарикат и... Вие бг в лондон им казват, вие сте х
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мм даа,не е лошо да я поразходят и в трамваите един ден по София,да видиме колко ще издържи и после да ни говори че просперираме...И в Германия и по Света и се смееха на тая!!!...
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая защо не я поразходят по нощна София например? Да види налягалите по улиците бедни бездомни и какви велможи си разкарват любовниците с тежките джипове по скъпи ресторанти...Има и много др.интересни неща за гледане. Не рози а обувки и камъни да хвърлят по тая дето се търкаля по хот.Шератон...
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааа,много проспериращи сме. Внасяме чужда продукция на какво ли не и нямаме почти никаква наша продукция...Абсолютен позор да внасят турски домати които не стават за нищо и други храни,консерви и зеленчуци които също не стават за нищо...пълни с нитрати,консерванти и какви ли не др.отрови...Иначе си унищожаваме Природата...застроихме си морето и си караме най скъпите коли в света. И това ако не е просперитет,здраве му кажи!
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази госпожа ,да взима премиера ни под ръчичка и да го води в Германия ,да повиши още просперитета и. Явно имаме различни разбирания ,що е то просперитет и има ли почва у нас .
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен56Не мой човек. Борисов го ИЗБРАХМЕ само първия път и то защото нашето желание да накажем наглеците от БСП+ДПС съвпадна с желанията на Запада. Следващитите пъти, когато Борисов идва на власт, го избра не народа, а същият тоя Запад защото той им е удобна марионетка.И да знаеш, ако Брисов падне от власт, пак ще е по желание на ЗАПАДА ще е защото са намерили някой по-удобен. Вече има знаци за това. Но за нас няма да към добро! Ние сме в ЦУНГЦВАНГ .Понял?
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избираме червените и повтаряме просперитета от- 1996г- минимална заплата 2 760лв, на 1 декември 1998г- тя вече е 61 000лв- само за две години .Избираме червените и невероятните успехи от ония години се повтарят.
50
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ви е виновен Борисов?Избрахтели го, избрахте го, сега го разпъвате на кръст.Винаги е хубаво да има критика, но първо погледнете себе си и тогава коментирайте.Той ли е виновен че хората карат с 200км, ще кажеш че са на рали Дакар, той ли е виновен че не се уважаваме взаимно, сигурно той пак е виновен че вашия работодател ви гърчи като роб и вие си траете.
49
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С герб начело - гарантирано последни !
48
2
 
30
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Най-бързо изчезващата нация на планетата е просперираща?Сериозно?2050 ще сме под 2.5 милиона.Това беше. Няма връщане назад.След 100 години няма да има български етнос и България. Без война.Всяка седмица едно българско село се обезлюдява напълно. Политиците ни, с техните кохорти от преторианци и бронирани джипове, успяха да убият един народ. И то този който яздят.
47
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ПАК ВИ КАЗВАМ СПАСЕНИЕТО НИ Е ЕВРАЗИЯ Я ВИЖ В КИРГИСТАН- 18 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ЗА АДМИНИСТРАТИВНА РАБОТА, ГРУЗИЯ-МИН ЗАПЛАТА НА ДЪРЖАВНА РАБОТА 48 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ, БАНГЛАДЕШ- 19 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ- Е ТЕ ТАМ БОГАТА ЕВРОПА НЯМА ДА НИ ПОТИСКА.
46
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСИЧКИ СТЕ ПРАВИ- ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ, ЗАТОВА СМЕНЯМЕ ЛЕВА С РУБЛИ И СТАВАМЕ ДВА ПЪТИ ПО БОГАТИ И ТЕ ТОГАВА КЪФ ПРОСПЕРИТЕТ- В РУСИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 280ЛВ, А В БОГАТА ЕВРОПА МИН ЗАПЛАТА ЗАПОЧВА ОТ НАД 1000/1500 ЕВРО- ЗАЩО ДА СЕ ПОТИСКАМЕ, Я БЪРЗО В ЕВРАЗИЯ.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми питайте ги ве нашите така наречени управляващи-Що сме все последни в Европа ? Югорепубликите водиха кървави войни около пет години спряха оправиха се а ние без войни все последни що ве ? Няма ли кой да и каже на *** /извинявам се ако съм объркал името/ че няма съюз в който сме били да не се е разпаднал, няма такъв разпадали сме и империи на ред е и ЕС и НАТО, стой да гледай !!!
44
17
 
3
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Нормално е да е последна,нали е най русофилска
43
2
 
14
 
! Отговори
К..уранов СМГто преди 4 години
Добре,че на делото за СУДЖУЦИТЕ съдията не беше ГЕПИХ. Щото и суджуци нямаше да има за народа. Така като стана с АПАРТАМЕНТИТЕ(Цвъчко-имотен брокер) и СМГ(училище за деца на политици).Взеха ви апартаментите.Взеха ви престижните училища.Обаче, СУДЖУЦИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ВИ ГИ ВЗЕМАТ.Е, на това му викам аз ПРОСПЕРИТЕТ.