България - просперираща държава, но все последна в Европа

Урсула фон дер Лайе просто ни била окуражила
Обновена: 29 авг 2019 21:33 | 29 авг 2019 21:00, Камелия Цветанова
73

При посещението си днес председателят на Европеската комисия Урсула фон дер Лайен каза, че България е просперираща държава.
Още по темата

"Това е окуражаване от страна на Европа. Със сигурност просперираща държава, но все още последна в рамките на Европа. Причините са свързани  с дългогодишното управление на настоящия премиер, недоброто представя на отделните инситуции, посочи политологът Георги Киряков в "Денят ON AIR".

"Със сигурност госпожа Урсула фон дер Лайен не дошла да обсъжда бъдещето на България. Тя трябва да сондира позициите на всяко национално равителство по повод състава на еврокомисията", посочи политологът Димитър Димитров пред Bulgaria ON AIR.

"Избори се правят с пари. От този джоб се бърка за всичко, за сигурност, за образование, колкото и да са критикувани тези области. Демокрацията струва пари", посочи още Киряков.

"Парите за кампанията би трябвало да минават през определена сметка, за да може Сметната палата да направи крайната оценка", коментира Димитров."

Киряков отбеляза, че хората вече са достатъчно критични към данните, които социолозите изготвят преди избори, ще бъдат много по-внимателни и вероятно  няма да могат да се настоят по тези данни.

От думите и на двамата стана ясно, че е много по-малко вероятно Мая Манолова да спечели изборите особено в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просперира кръглия суджук от Банкя и свитата около него защото много крадът
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лицемерие!!!