Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас

Но това е невъзможно, докато сме част от ЕС
Обновена: 2 сеп 2019 11:02 | 1 сеп 2019 20:13,
158
Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас
Снимка: BulFoto архив

Смъртно наказание, особено за тежки престъпления, като убийства на възрастни хора и на деца, трябва да има. Мнението е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Той обаче смята, че такава драстична промяна в българското законодателство на този етап е невъзможна, съобщава NOVA.

Още по темата


“Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност. Пак ще влезнем в един дебат, от който трудно има излизане. Аз лично съм привърженик на смъртното наказание, особено когато става въпрос за изнасилване и убийство на деца или изнасилване и убийство на възрастни хора. Аз съм категорично привърженик на тази идея, но нека бъдем реалисти – това няма как да мине в българския парламент, забелязвате, че българският парламент в тази посока е доста предпазлив”, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 39За 8 тенекии F-16 ще платим 2,2 МИЛИАРДА лева. Единия кошник за 275 милиона лева!За разстрел са всички там направили тази идииотска ограбваща България сделка.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съгласен съм да има смърно наказание но да се налага и на корумпираните политици
34
0
 
10
 
! Отговори
Шаран БГ преди 4 години
Много по-полезна за Обществото ще е доживотната каторга. Обаче според Конституцията ни / чл.48 ал.4/никой не може да бъде заставян да извършва принудителен труд. И там е " заровено кучето". Доживотен затвор за сметка на същото това Общество, към което осъдения се е отнасял престъпно, не ми се струва толкова страшно. Шопа не напразно е рекъл, че никой съдия не може да му даде толкова години да лежи, колкото той може !? От много човеколюбие сме на този хал !!!
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има смъртно наказание за такива, които насаждат расова и етническа омраза! Това са най-долните негодници.
32
2
 
6
 
! Отговори
Гледащ преди 4 години
До 40 Не прочете ли "Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност" За да има смъртно наказание трябва да излезем от ЕС.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А досега защо не го гласувахте? А, тумбако? Или само преди избори се будите от охолната си дрямка. Мародерстват и трепят наред, но вие уж не виждате. Сигурно имате по- важна работа от оцеляването от това да спасите народа!?
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войвода много добре знае че Брюксел няма да позволи да има смъртно наказание и въпреки това продължава с пупулизма си. В нито една държава в ЕС няма смъртно наказание но шкембе войводата говори това което някои искат да чуят. Да държи кокала че втори път ще яде дървения. Дай му на сеяндур власт и му гледай сеира. Набу, тани с милиарди долари за краварски кошници и какво си мисли че народа пак ще гласува за него ли.
29
1
 
24
 
! Отговори
Хм преди 4 години
А какво ще кажете за смъртно наказание за всеки политик злоупотребил с власт?
28
0
 
6
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
До 30 Евтаназията по желание вече е позволена в няколко държави. Ако си болен от нелечима болест, или имаш генетичен дефект и ще се мъчиш цял живот защо да не умреш, ако го желаеш разбира се. Но това е различно от престъпниците. Ако престъплението не е извършено от психично болен човек, който не може да се контролира, то тези хора нямат морал. Те са непоправими.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кара е тъмен на турски какъв патриот още повече от ВМРО от този?
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои е по за смъртно наказание някой изверг с 50-60 присъди извършил зверско убийство на свобода или политик съсипал съдбите на милиони.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Смъртното наказание е за хора, които не заслужават да живеят, такива, които са загуба на пространство. Като психопатите например."А как се определя дали някой трябва да живее или не? Защо не и инвалидите и тежко болните, и те вече нямат пространство, и те ли да се екзекутират?
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ВМРО дето си му откраднал името, не беше ли организация от терористи и главорези по едно време? Само питам госин министре...
23
0
 
14
 
! Отговори
Пара-дажба преди 4 години
За продажба на гражданството, нали.Съгласен съм. Намери си дърво.
22
2
 
12
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
Смъртното наказание не е по-сурово от доживотния затвор. Представете си да преживеете остатъка от живота си в килия. Ако умрете няма да ви пука, защото ще сте мъртви. Смъртното наказание е за хора, които не заслужават да живеят, такива, които са загуба на пространство. Като психопатите например.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У ВМРО винаги е имало. Сегашните вемероми са ментета. Да отвори докиментите. ВМРО оправи Александър Стамболийски през 1923 година.
20
3
 
12
 
! Отговори
Петров преди 4 години
То трябва да има и армия за да има военен министър ама на, стои си патриота на поста.
19
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че ти като го убиеш му решаваш всичките проблеми. Освен това убийците изобщо не мислят за наказанието, това изобщо няма превантивен ефект. Само примитивни общества като САЩ мислят, че като убиват хора с това решават нещо.
18
0
 
22
 
! Отговори
Гледащ преди 4 години
ЕС и без това е надценен. Само подпомага мафията, като раздава пари насам - натам. И поставя ограничения. А за смъртното наказание съм съгласен. Всички мафиоти от структурите, отделили се от бкп като герб, бсп и дпс трябва да се подложат на него.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При последното гостуване на Шкумбата при Слави Трифонов разправя:Г-н Каракачанов и Валери Симеонов се намират в Карлуково!Решили да бягат една нощ и Валери казва на Каракачанов:- Красьо, сега е тъмно, върви да видиш каква е оградата. Ако е много висока ще копаем под нея да се измъкнем, иначе се мятаме през нея.Идва след малко Каракачанов и вика на Симеонов:- Нямам да можем да избягаме.-Що? - Няма ограда!