Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас

Но това е невъзможно, докато сме част от ЕС
Обновена: 2 сеп 2019 11:02 | 1 сеп 2019 20:13,
158
Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас
Снимка: BulFoto архив

Смъртно наказание, особено за тежки престъпления, като убийства на възрастни хора и на деца, трябва да има. Мнението е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Той обаче смята, че такава драстична промяна в българското законодателство на този етап е невъзможна, съобщава NOVA.

Още по темата


“Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност. Пак ще влезнем в един дебат, от който трудно има излизане. Аз лично съм привърженик на смъртното наказание, особено когато става въпрос за изнасилване и убийство на деца или изнасилване и убийство на възрастни хора. Аз съм категорично привърженик на тази идея, но нека бъдем реалисти – това няма как да мине в българския парламент, забелязвате, че българският парламент в тази посока е доста предпазлив”, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
21
 
! Отговори
млъквай,мръснико преди 4 години
Законите на Китай за корупция трябва да има у нас.
15
2
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
И какви са тези особено тежки престъпления? Тежко престъпление е това, което се наказва с лишаване от свобода повече от 5 години или по-тежко наказание. Т.е. наказанието е критерият, който определя дали престъплението е тежко или не. Обаче видиш ли за особено тежки престъпления трябва да има смъртно наказание.
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 13 За 8 тенекии Ф-16 и две военни корита ще дадем 4 милиарда лева. Ще цъфнем и вържем с тях и ще станем мега военна сила на Балканите.Честито!Тоя не за затвора, а за въжето.
13
0
 
27
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
А за продавачите на бг гражданство какво да е наказанието
12
0
 
22
 
! Отговори
Щази преди 4 години
По еразийските закони ,по законите на Китай,корумпираните,двойните агенти,обвинените във държавна измяна за продаване на българско гражданство,присъдата е само една-разстрел на стадиона.
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та ние раждайки се в тази корумпирана държава сме осъдени на геноцид и смърт, особено по селата таме страшно.
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанска массстийо, първо въведи задължителната военна служба, влез да си отслужиш дълга към Родината като наборен войник за година, а може и година и половина, щото не си ходил в казарма ***, а след това се изказвай за смъртното наказание....
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласен съм с Каракачанов. За национално предателство - смърт. В този смисъл Каракачанов е първият, който трябва да увисне на въжето.
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов, какво сторихте по въпроса като част от управляващата коалиция или само дрънкате?
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празни приказки.Повече държава трябва, да има на територията, с всичките мероприятия по превенция. Като изпуснем коня, няма значение какво ще е наказанието.Карата не е дорасъл до държавник. Нивото му е на среден ченгесар.
6
1
 
29
 
! Отговори
ДЖИ ПИ ГРУП преди 4 години
То и сега си има смъртно наказание бе,наказани чрез разстрел бяха Петър Христов,Георги Стоев,Боби Цанков,Емил Кюлев,Йордан Динов
5
3
 
24
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Като си помисля, че гласувах за тоя празнодумец ме хваща все повече яд.
4
4
 
28
 
! Отговори
Край преди 4 години
Не си мъчете главите с въпроса за смъртното наказание. Това е въпрос за народи които имат суверенни държави и могат да си стоят сами на краката.Ние сме социално слабия на ЕС - ако слуша има помощи ако не - няма.Вече не знам дали може да бъде иначе.
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, трябва да има такова наказание, даже и за такива които без да ни питат купуват свръхскъпи ретро самолети с нашите пари.
2
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доказано е, че престъпника в момент на извършване на престъплението не се замисля какво наказание го грози. Така че смъртното наказание няма да е голяма превенция.
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Шкембе Воеводо.Само празни приказки дрънкаш.Целта ти е да се харесаш на широките маси,друго нищо.Гледай да вземеш комисионните докато си на власт за изтребителите.Друго всичко е вятър и мъгла.