Волен с "поезия" към Каракачанов: Дупето ми е незабележимо до твоето

Лидерът на "Атака" скочи на вицепремиера
Обновена: 6 сеп 2019 14:27 | 6 сеп 2019 14:23, Александър Попов
66
Волен с "поезия" към Каракачанов: Дупето ми е незабележимо до твоето
Снимка: Булфото, архив

Преди два дни парламентарната група на Обединените патриоти, която започна да се пропуква още преди месеци, се разцепи и официално.

Депутатите от "Атака" Николай Александров, Явор Нотев, Станислав Станилов и Маргарита Николова напуснаха групата, като по този начин последваха своя лидер Волен Сидеров и депутатите му Павел Шопов и Десислав Чуколов. Последните бяха изключени от групата на ОП в края на миналия политически сезон.

Още по темата
Вчера Сидеров нападна Красимир Каракачанов и прогнозира, че министърът на отбраната и вицепремиер трябва да подаде оставка, ако правителството иска да оцелее.

Политическите стрели на лидера на "Атака" продължиха с обвинения:

"Силовият вицепремиер, излъга избирателите на Обединени патриоти за по-високи доходи, а с лека ръка изхарчи 2 милиарда за чертежи на самолети и в същото време превърна МО в агенция за недвижими имоти".

Днес Сидеров мина и на сравнения на физическо ниво, които противопоставят неговите и на вицепремиера задни части.

"Каракачанов казал, че нямам дупе да скоча на Бойко, прочетох някъде. Вярно е, че в сравнение с неговото дупе, моето е незабележимо. И въпреки това, с това невидимо в сравнение с Каракачановото, дупе, аз съм скачал на Бойко неведнъж, даже ме арестуваха по този повод. Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача. От метър разстояние това е лесно. Скачай, Краси!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И все по нагли ще стават в изказванията си "недосегаемите".Поне да беше уточнил, че и това около "Д"-то е близо. Някак си по достойно (не казвам мъжко) би прозвучало. Е, поне си начесах езика.
49
0
 
3
 
! Отговори
Минчо преди 4 години
До Патриот 38 : СЕДЕСАРИ БЕ ,ВАРИ ГИ ПЕЧИ ГИ ,ВСЕ СА СИ ТАКИВА ! СМЕНИХА СИ СТО ПЪТИ ИМЕНАТА НА ПАРТИИТЕ И СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ХОРАТА ТРЕВА ПАСАТ ! ЕЛЕ , СЕГА СА ВЕЧЕ ГОРДИ ГЕРБЕРИ И СЕ ЦЕЛУВАТ , ПРЕГРЪЩАТ И СИ МЕРЯТ ЗАДНИЦИТЕ С БОРИСОВ.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям здравеняк е Сидеров, брейй. Респектирах се.
47
1
 
12
 
! Отговори
Байо ви Ставри преди 4 години
И на двамата дупетата ви ги бива, само не знам, кога че ми станете съкилийници у централнио софийски.
46
3
 
5
 
! Отговори
До Волен преди 4 години
Най-важното ти е дупето, така ли? Защо ли? Да не би да си велосипедна част, например долен ляв ...?
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни скачат с топки, други с дупе.На кой както му харесва.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много с9а смешни двамата тлъстаци Борисов и Каракачанов като застанат един до друг.Явно суджуците добре им понасят.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това НЕ са някакви нови,рискови разработки,та производителя да търси някаква гаранция от купувача с предварително 100-процентово плащане!!---------/Да.И предварително 100% плащане не е правено.
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НИКАКЪВ "резон" НЯМА в това,да се иска предварително цялата сума!!!!..НИКАКЪВ!!!!!---------Това си е твое мнение.Аз например смятам, има резон, а и лично от моя гледна точка е правилно да се внесе депозит.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали тея кравари нема след 4-5 години да ни върнат парите щото те са спечелили повече от лихвата--------А дали не си доста тьп, а?Проучил ли си въпроса с депозита и какви са условията и в чия полза е лихвата?Нещасник
40
0
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
що се отнася до "търговията с фътата"..:-Тия фърчалки се произвеждат и продават вече 50 години!!!!!!!!!НИКАКЪВ "резон" НЯМА в това,да се иска предварително цялата сума!!!!..НИКАКЪВ!!!!!Това НЕ са някакви нови,рискови разработки,та производителя да търси някаква гаранция от купувача с предварително 100-процентово плащане!!!Просто натиснаха БокоХаремовите мажоретки да ПОДАРЯТ,ДА ФИНАНСИРАТ НОВ завод,с който краварите да продължат бизниса с "Фътата"..И то от НАШИЯ,МИЗЕРЕН джоб,едва стигащ
39
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ако някакси требе да "избирам" между Сидера и каракочанов,ще предпочета Сидера.НЕ че е с по-морални качества,НЕ!..И двамата са "от един дол дренки"..Просто Сидера се прави на "кавардисан" по некои въпроси,докато каракочана просто тъне в лой и кочани..Разбира се,това е хипотетично,просто за уточнението.Избора ми е друг.
38
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВаранНещата в международната търговия са по сложни от колкото в кварталния магазин. За да се избегне ситуация, при която производителя, сглобява самолет, който купувача отказва да купи или се дава гаранция или плаща предварително. Подобно би било да си намериш майстор да ти прави банята, но да му кажеш той да купи материалите да ги донесе. Добре но ще ти поиска пари предварително за предстоящите си разходи. Иначе само си приказвате и нищо няма да се свърши
37
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Лошо народеее! Щом тия си почнаха и дупетата. ......... То бива бива хомосексуализъм ама вече взе да става и явен! !!! Бог да пази България!
36
1
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Типично за т.н.патриоти,националисти,шовинисти и пр.Вчера си плюеха в устите днес си *** в пазвите.Всичките от тази порода са такива.
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се , за експеримента само...Ако сложим вътре 240 маймуни, докарани из Африка да ни управляват , няма ли да ни излезе по - евтино откъдето и да го погледнем? Реално и те по цял ден си пощят гъзовете, броят си бълхите, крещят ,врещят - нищо не им се разбира, яко джангър в залата, най-много да се сбият за три кила банани...Може пък и съседството със сградата на БАН да им въздейства еволюиращо и до няколко седемици да напишат "Ода за незабележимият ***", ще е интересно от НАучна гледна точка..
34
1
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 години
Тия маскари от ГЕРБ , БСП ,Атака "патриоти" някакви и не знам си какви още..Трябва да си ходят вече до ЕДИН!!!!То бива простотии и корупция,боричкане ЗА КОКАЛА във властта..Ама тяхното е извън пътя вече! Време е старите муцуни в парламента кошер на ТАРИКАТИ..Хрантутници с години на държавна ясла..ДА ВЪРВЯТ СЕЩАТЕ СЕ КЪДЕ!!! Щом за заедно и в "коалиция стабилна" Всичко е на 6..Но щом някой изпадне от "строя" на управляващите.Вие до небесата от бяс! ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ИГРАЧ! Ище се появи скоро!
33
1
 
13
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
И какво е постигнал Каракачанов , *** нфщо незацепвам ?
32
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 33Тъпан.арите гласуващи за Болен Сидеров ,са от бг граждани с руски корени над 20хил. +залупени русофили още поне 20х.
31
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов за 2 години постигна повече отколкото оня циркаджия за 20. От де намира тъпани да гласуват за него още... Селчовциии