Проф. Георги Михайлов: Манолова има шанс да спечели изборите

БСП подкрепи кандидатурата й
Обновена: 11 сеп 2019 21:20 | 11 сеп 2019 20:50,
25

БСП подкрепя Мая Манолова за кметската надпревара, но ще очаква да се съобразява с програмата на БСП и интереса на софиянци. Личи, че софиянци не искат да продължава сегашното управление. Това каза в "Денят ON AIR" проф. Георги Михайлов от БСП.
Още по темата

БСП реши: Подкрепяме Мая Манолова за кмет на София
 
По думите му Манолова имала всички качества да обедини трезво и позитивно мислещите хора в София.

"Не можем да обезглавим миналото ѝ, тя има доказани качества като политик и гражданин и има реални шансове да спечели. Надявам се да е надпревара на идеи", коментира още проф. Михайлов.

Решение на проблемите на медиците досега не е намерено, подчерта събеседникът пред Bulgaria ON AIR по повод днешния масов протест в столицата. Едно от исканията е минималната заплата на медицинските сестри да е равна на две минимални заплати.

"Финансирането чрез клинични пътеки е погрешен модел. Необходима е оценка на труда на работещите в зравеопазването", каза още той.

Проблемът с доплащането при лечение той определи като ранима тема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
Няма вечни кметове. Фандъкова много се задържа, застрои доста квартални градинки, доста калпави ремонти направи. Стига и толкова. А Мая Манолова е доказала, че може да работи за хората.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова има шанс но той е нулев.
14
6
 
8
 
! Отговори
Не, професоре преди 4 години
Тя НЯМА шанс.
13
7
 
9
 
! Отговори
;-) преди 4 години
Гладни комунисти кметица сънуват.
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майчето подкрепи Истанбулската конвенция. Ако я избират чакайте пищни гей паради и всичко в розово. Да ви е честита.
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искам Мая Манолова за кмет на София после ще поискат и цяла бг.За това не искам бсп да ми превръща родината ка то скапаната русия долн е мое...
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#2Бях в Русия - е ...нямам думи! Населението в селата живее в бараки.. Бездомни кучета, пияници, и наркомани дебнат и просят на всеки ъгъл. Мизерията е повсеместна! Измъчени лица, децата като ***-мръсни, зле облечени и невъзпитани.. Градовете са зле осветени, лоша настилка, налягали пияници и клошари по улиците и тротоарите. Живеят натъпкани като зайци в кафез по 15 човека в едно комунално жилище.. Много се перчат по паради на площадите, а във същото време 90% от населението живее в м
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и кьосето има шанс да му поникне брада
8
4
 
5
 
! Отговори
Провинция преди 4 години
Софиянци, умната! Избирайте по-малкото зло! Всичко друго е до болка ясно - още повече крадене и т.н.
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Глупости. Кое е по - добро? БСП? Ха -ха - ха - ха!!!!!
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП- партийката която няма никакво достойнство и прибира де какво може с единствената цел да се докопа до властта. Не мога да разбера как още има хора които вярват в това недоносче. Сега е ред да приберат всички декласирани от властта елементи и да използват недоволството им за своите цели. Мисля че това се случва с Манолова, която заряза длъжността омбудсман и се захвана с политика. И защо така внезапно? Питам и отговор не искам, защото някой пак ще лъже.
5
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко различно от ГЕРБ е по добро.
4
5
 
18
 
! Отговори
? преди 4 години
Качества? Беше в парламента с Орешарски и предложи Пеевски за шеф на ДАНС.Ако стане кмет на Пеевски може почетен гражданин да го направим.Известна е само с по още на мафиотите Галеви и Ванко и с подкрепата си за Пеевски. А да и че Пекин е във Виетнам и още куп бисери показващи висотата на нейните качества.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаааааааа комунистите ще спечелят избори в България когато папата стане мюсюлманин .Утре и червения манипулатор Кольо ,ще изкара чисто ново проучване Майчето води с 5 до 10% Смешници!!!
2
3
 
14
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Ако БСП не беше подкрепила Манолова, тя ще има повече гласове в нейна полза. Тази подкрепа ще и изиграе лоша шега. Лично мнение.
1
2
 
17
 
! Отговори
Праведен преди 4 години
Така е, колкото избори се провеждат, все ги печелите !