Руски шпиони в действие, били най-активи около сделката за F-16

Борбата между руското разузнаване и Запада се случвала в България
Обновена: 15 сеп 2019 11:40 | 15 сеп 2019 11:35, Камелия Цветанова
531
Руски шпиони в действие, били най-активи около сделката за F-16
Снимка: Булфото, архив

Бившият министър на външните работи Соломон Паси е убеден, че у нас има не само руски шпиони, но и американски.

"На големия въпрос има ли в България руски шпиони, отговорът е да, има. Само в руското посолство те са около 68 човека. Извън руското посолство има над 100 шпиони. Те са може би около 200-300 под пагон, а колко не са под пагон, това е трудно да се каже. Има такива хора и това трябва добре да се знае", коментира той пред Нова тв.

Още по темата
По думите му у нас има и американски шпиони.

"Разликата между руските и американските шпиони е, че американските са акредитирани. Единият е акредитиран към Държавната агенция по разузнаване, другият е акредитиран към ДАНС, третият е към "Борба с организираната престъпност", четвъртият към МВР и т.н. Това са партньорски служби, това не са хора, които са дошли да шпионират в България. Тези американци са дошли да работят заедно с българските специални служби", посочи още Паси.

Според него руската шпионска мрежа у нас е била особено силно активирана около сделката с F-16.

"Руската шпионска мрежа даде всичко от себе си, за да провали сделката. Включително и депутатите, които искаха оставката на министър Красимир Каракачанов, са на служба към руското разузнаване", каза още той.

"Борбата между руското разузнаване и Запада се случва в България и точно затова е важно НАТО да приоритизира своята битка с този шпионаж по различните оси на тази битка, сред които са дезинформацията, фалшивите новини и пропагандата", категоричен е Соломон Паси.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
459
0
 
1
 
! Отговори
хан телериг преди 4 години
Хан Телериг видял че в България е пълно с византийски шпиони и писал на императора - скъпи императоре, решил съм да съсипя България, и да стана твой шпионин, затова моля те прати ми списък с твоите шпиони да се съюзя с тях и да довършим делото. Императорът му повярвал и изпратил пълен списък със шпионите си. Хан Телериг наредил да ги арестуват и им отсякъл главите...България след това утроила територията си за 50 години и излязла на три морета. Каква е поуката Паско? Ходи си в Исрааааел гоХОУМ
458
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проскубан неблагодарнико, българския народ ви спаси, а ти сега да вредиш?!?! Неблагодарник! Безбожник! Ако народа не се бе надигнал Бориско щеше да ви покаже кон боб яде ли и сега нямаше да му правите фалшив паметник на спасител на вас...
457
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е щом шпионите са акредитирани, значи сме напълно разграден двор...Паси а ти акредитиран ли си или подмолен?
456
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 488 в сделката е имало намесени и еврейски агенти.Както всеки *** девиза на нашите политици е ние продаваме България.Даже и се скараха на кой да я продадат или кое точно ня кой да дават за пари щото не се нядоха.То и Сидеров го каза това по отношение това, че ток имам невидим *** в сравнение с този на каракачнов то и така може да е, но за сметка на това оли.го.френията му е очевидна де.Готина работа е да си агент.
455
0
 
3
 
! Отговори
преди 4 години
Каза продажния израелски двоен агент Мъдьонкото Парси, когато видя бившите си колеги и ги позна.Аз за руски агенти не знам да има точно в тая конкретна сделка, то не, че няма, просто по това време бяха заети да лобират за Турски поток и да покриват тъпотиите на Решетников, Малофеев и Малинов, докато в тая сделка беше пълно с американски агенти начело с каракачанката и Симеонов, че и уж русофиля Сидеров и той даде принос, да не говорим за вечно од.уп.ения на Тръмп и Путин ББ.Но сега разбирам, че
454
1
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
Соломон Паси мрази единствено България като всеки евреин...и малките деца знаят, че на тоя не му пука за Русия, пък какво остава да е срещу нея:)))
453
3
 
11
 
! Отговори
да преди 4 години
този не е шпионин на Израел или друга държава, а п'одлога, добре платена от чужди НПО-та за да работи срещу интересите на..не на Русия (удобно клише), а на България и не е спирал да го прави !!!!!
452
6
 
17
 
! Отговори
да преди 4 години
умря от страх Русия от 8-те ни самолета, дето ги има още само на салфетка
451
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето какво руските ТВ говорят за нашите бойчета, мончета, цветанчета..https://youtube/watch?v=cuyiLJ5kS4sтъжна история, много тъжна
450
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Монка, писал съм го този коментар нееднократно включително и тук *** никой от вашите не предприема нещо а защо само те и вие си знаете-САЩ имат закон за чуждите агенти още от 1937 год, Русия го прие 80 % на техния и ги изгони *** та вият до небето.Та по този закон всички чужди НПО се регестрират като ЧУЖДИ АГЕНТИ , проследява им се финансирането -кой как , и защо ги финансира и какви са им целите !!!Ние защо не го приемем този закон и да ги изгоним всички чужди НПО нима те не са агенти ??!
449
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"в руското посолство те са около 68 човека. Извън руското посолство има над 100 шпиони. Те са може би около 200-300 под пагон, а колко не са под пагон, това е трудно да се каже."Какви сметки, какво нещо! :( Шпионин до шпионин! Само американски няма казваш? :(
448
3
 
15
 
! Отговори
Българофил преди 4 години
Добре обяснява Монито шпионските "оргии" на русофилите в България. Е, имаше време когато и руските шпиони бяха официално акредитирани към посолството си и си сътрудничиха с силовите български институции. Времената обаче се менят. Кой знае, след време може пак да се сменят. А малка и бедна България все ще се врътка ли врътка, с все нови и нови възможности за политически кариеризъм при силните на деня и национално предателство........
447
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В хижите на ЦК на БКП му давали самостоятелна стая.Една нощ през прозореца се вмъкнал незнаен мъж. На сутрината Монка попитала "как се казваш"-Сергей,с руски акцент рекъл незнайният.На следващата сутрин друг казал с руски акцент-Иван, на третата Пьотър,на 4 Гуладзе и Моника попитала-абе Гуладзе какви бяха тия преди теб.Шпиони,руски шпиони са те,следят кои ПАСЪТ тревата на ТКЗС-казал Гуладзе и погалил нежно Моката по ханша.Моника ронила сълзи-последните мъжки сълзи обилно се стичали по Дъто й
446
2
 
14
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Атлантиците са гаранция за геополотическия път на развитие на България към НАТО и ЕС. Също както Комунистите бяха гаранция за Социализма в България. Ех, лицемери, лицемери - политически подмазвачи и кариеристи.
445
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Бойко Борисов и ГЕРБ са социалисти!"Каквито и да бяха, те не управляват! Управляват ЕС и нато (САЩ)
444
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До днес"Ako някой може да обесни какво прави Местан ага на Руската изложба в София,Тази изложба беше за победата на Червена армия над фашизъма в Европа.Българите пак се направиха на ощипани като селски моми."Местан е престъпник и трябва да е в затвора. Изобщо на турчин вяра да нямаш!
443
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са виновни фауве, че българите искат да им работят евтино, по евтино и от Турция, фауве искат да плащат дори повече отколкото на германците като изнасят заводите, но местните *** са прости и затова работят евтино на фауве, а фауве търси да плаща повече отколкото на немците, защото фауве са чесни капиталисти и не искат да правят печалби, а да плащат всичко на работниците, но работниците в източна Европа са прости и искат да работят евтино на фауве.
442
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демокрацията и ЕС са най-добрата система, но Бойко Борисов е социалист и служи на Русия, затова населението намаля с 2 милиона, но демокрацията и ЕС и американското патньорство са най-добрата система, но не са виновни ЕС и НАТО, че Бойко Борисов и ГЕРБ са социалисти!
441
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕС и НАТО"30 години ЕС и НАТО - най-бедни, най-висока смъртност, населението намаля с 2 милиона!"КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
440
3
 
3
 
! Отговори
Антидебилист преди 4 години
До 461 Не е ЕС и НАТО другарю, Бойко е. Бойко и соца. Защо западните държави нито имат висока смъртност, нито са бедни, а тази чест се пада на пост - соцовите държави? Помисли малко.