Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

Лидерът на "Атака" отрече да е употребил алкохол, не злоупотребява с дрога
164
Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

В цензура и полицейщина обвини лидерът на "Атака" Волен Сидеров БНТ.

Причина за това стана неговото участие в предаването "Референдум" във вторник за предстоящия местен вот. Заедно с него в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от БСП, Халил Летифов от ДПС, Юлиан Ангелов от ВМРО, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от "Воля".

Волен Сидеров взе думата още от самото начало и влезе в конфронтация с представителя от вече бившите коалиционни партньори на "Атака" ВМРО.

Още по темата

В крайна сметка микрофонът на Сидеров беше изключен и служители на телевизията и охранителна опитаха да изведат политика от студиото.

Заради случая БНТ излезе днес с позиция, която заклейми поведението на лидера на "Атака" и грубото незачитане на подписаното между ЦИК, БНТ и политическите партии споразумение.

Сидеров обаче коментира, че не той е нарушил споразумението, а националната телевизия, така че ще съди БНТ.

"Недопустимо е да се пуска полиция в студиото. БНТ се издържа с парите на всички данъкоплатци, а идват полицаи и жандармеристи, защото казах няколко истини, че Джамбазки е гей и трябва да си го признае, за да не заблуждава избирателите си и че предаването "Референдум" е скучно", коментира Сидеров.

Според него той е изразил личното си мнение за "Реферундум", чиято водеща от години отегчавала зрителите.

"Питам защо едно предаване на обществената телевизия си позволява да налага цензура, а днес чета някакви декларации на Емил Кошлуков, че нямало да ме допуска – това да не му е бащиния, кой определя един депутат, избран с гласовете на хората дали да има достъп до телевизията, която се издържа от парите на българския народ и как може да се цензурира един политик", скочи лидерът на "Атака".

БНТ от обществена телевизия се е превърнала в манипулатор, а в конкретния случай става дума за цензура, неправомерно прекъсване на споразумението с "Атака", за да се угоди на водещата на предаването, смята той.

Според него водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева трябва да му се извини, защото го е прекъсвала и му е изключила микрофона.

Сидеров заподозря, че има медиен чадър над ВМРО.

Той отрече да е употребил алкохол преди предаването.

"Защо този въпрос не го задавате на Красимир Каракачанов, който редовно употребява алкохол, виждал съм го как употребява алкохол пред мен, яде, пие след това отива в предаването", каза Сидеров.

Според лидера на "Атака" от 15 години се говорят глупости за него като това, че злоупотребява с алкохол и наркотици.

"Това са ченгесарски номера, които се пускат в пространството с идеята някой да повярва в тях", настоя политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До честно 125Ако беше го гледал, щеше да видиш, че водещата каза на няколко пъти на Сидеров да си тръгне. Той просто продължи до откат, а девойчетата от агитката му подвикваха и пляскаха на брътвежите му. Чак след това се появиха полицаи. Накрая полицаите минаха и разгониха подръжниците от публиката и след това направиха пауза вече явно да изнесат Сидеров. В случая БНТ реагираха много професионално и само заради имунитета не изнесоха Сидеров на 5тата минута, а пробваха да го укротят.
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са постановки за съживяване на рейтинга на Румпелщилцхен.
119
4
 
3
 
! Отговори
честно преди 4 години
Защо от телевизията не са му казали да напусне студиото спокойно без да се стига до охрана или полиция? Това насила да го извежда полицията, е прекалено. Сега може спокойно да осъди БНТ в Страсбург,защото не е нарушил закона с това,че е изказал своята гледна точка.
118
4
 
5
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Медиите,че са манипулатори са манипулатори. Факт е. Волен е казал това,което е мислел. Като не са искали да го търпят от телевизията,е трябвало да се направи кратка пауза на предаването или да прекъснат дебата. Никой човек(нормален или не) НЕ заслужава публично ( без физически да е наранил някого) да бъде едва ли извеждан насила от полиция или охрана. Сега е в правото си да ги съди.
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя белокос.... Що не е в затвора
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ,се съберат всички ,,артистични" постановки на *** Болен Сидеров,то цял сериен филм!То ти не беше сервитьор в столичен ресторант,поднасящ сметката на USА посланик,за базите които ползвали!!,Скандали в самолет с френски консул !Кьор китук пиян вдига скандали,тараш във шпионин ВИТИЗ,търсещ дрога и тн.,и тн.!Хора ,стига сте вкарвали във власта партия ,,Атака" и неговия Болен лидер!На него му е все тая за Вас,докато се препича на скъпарския курорт ,,Варадеро" или в луксозен хотел в Париж!
115
1
 
7
 
! Отговори
venix преди 4 години
Народът знае всичките ви кирливи ризи! Не сте от вчера в тия ла.***! Би трябвало да се чувствате поласкани, че ви търпим толкова много години, докато вие си плетете политическо-мутренските си кошници на гърба на народа!
114
7
 
12
 
! Отговори
хе преди 4 години
Сидеров освен да създава проблеми,за друго нищо не става.Нито един приблем на хората не е решил,ама нито един.Един луд човек,това е той.
113
4
 
4
 
! Отговори
65 преди 4 години
А, забравих да ти препоръчам с другите хапчета да пиеш и Селеногин .Гарелов го пие и е доволен.Та да си спомниш номера на бюлетината.Айде ,приятен ден
112
7
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Воленчо,твоите циркове нямат край,нищи че си прав.Така привлече внимание .Сега като се почнат едни интервюта в които ще изкарваш кирливите ризи на опонентите-та свят ще ни а завие.Ама нищо ново не ни казваш.Ние си ви знаем.Утре ще се сгушите с Каракачанката,не го нападай.Бил ял и пил.И му личи.А ти?Светнал си като крушка.Подложи малко преди да зобаш.Айде не в кахъри.Изгонили те ,.Свяко чудо за три дни.
111
5
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Варадерото е...невинвн.Пак добре,че нямаше...кюффтаци край него,щеше да замеря публиката.Другия път,като го канят в...канала,поне 20-тина кюффтета да има в чиния подготвени и то по...едри,иначе ша са...уплачи на Тиквуня.
110
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама агитката му от добре платени ръкопляскащи аммеби по време на предаването напрао уби рибата!!!:)
109
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой гласува за тоя бе? Кой бе? Кой го вкарва в парламента толкова пъти? Само да разбера някой покрай мен да е гласувал за него лично ще му направя главата мека!
108
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя беше пиян и съсипа предаването, не знам как не му е неудобно
107
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как ще му изтърпим още 2 години налудностите-не знам...по-добре главния прокурор да му повдигне обвинение и да го изгонят от парламента...това човече няма умора...вместо на него да му търсят отговорност..той тръгнал да се прави на праведен...няма ли кой да му насини и другото око...или директно за психиатрията...
106
9
 
13
 
! Отговори
Иван Нешев преди 4 години
Много хора не си пият редовно хапчетата за шизофрения и мания за величие. Или просто пият много редовно.
105
11
 
16
 
! Отговори
ogin преди 4 години
Махнете го тоя моля ви се
104
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пак почна със селските номера преди избори да се набива на очи, колкото по-голяма простотия толкова по-добре. Последните 6 месеца го нямаше никакъв, и за изборите почна да прави скандали по телевизии радиа и вестници.Какво ли няма да направи за парите на Русия....
103
1
 
10
 
! Отговори
ира преди 4 години
Егати лидерите всички са за лудница ще се избият за да се намърдат и окадът каквото е останало буклуци
102
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Хора без работа !!!