Водим твърде мека политика към Северна Македония

Трябва да втвърдим позицията си, заяви Милен Керемдчиев
Обновена: 4 окт 2019 22:01 | 4 окт 2019 21:52, Александър Попов
30

Албания и Северна Македония получиха подкрепа от висшите европейски лидери за започването на преговори за присъединяване към Европейския съюз.

Българското правителство трябва да подготви позиция за това как да гласува страната ни. Всичко зависи от работата на междуведомствената комисия, която трябва да изглади исторически спорове около личности като Гоце Делчев.

Още по темата
България постави своите условия пред Северна Македония, а парламентът трябва да ги гласува до 15 октомври, заяви бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев в "Денят ON AIR".

"Няма държава в света, която е направила повече за Македония от нейното създаване, отколкото България и да е получила обратно предимно хули, обиди и антибългарско отношение", допълни той.

По думите му ние сме помагали във всяка стъпка на развитието на Северна Македония.

Според него правителството ни има прекалено толерантна политика спрямо съседите ни. Той изрази мнение, че Борисов винаги се старае да бъде диалогичен.

"България трябва да постави на масата изконни свои интереси и червени граници, през които не може да се преминава. Тя трябва да втвърди позицията си и трябва да го направи сега, защото ако изпусне този шанс, с всяко отваряне на преговорни глави процесът би бил между 5 и 8 години", коментира Керемедчиев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
Без коментар преди 4 години
Република Северна Македония, която предстои да стане член на НАТО и започва преговори за приемане в ЕС, продължава да живее със стереотипите и пропагандните ценности на комустическлия режим на Югославия. Оставам без по-нататъшен коментар написното във всички днешни скопски медии:Денот на народното востание на Република Македониа 11 Октомври (петок) е неработен ден за сите граани, соопшти Министерството за труд и социална политика. Од Министерството на грааните им го честитаат Денот на народното востание против бугарските, германските и италианските фашистички окупатори. .За почеток
21
1
 
2
 
! Отговори
Сандокан Сандански преди 4 години
16Анонименпреди 7 часа 6 3От македонист добро не чакай.От него идва само хули,лъжи,злоба,омраза,двуличност, страхливост,шовинизъм,расизъм,безсрамие,комплекс за малоценност ,мания за величие, стокхолмски синдром,предателство,кражба,малодушие,завист.С такива хора няма добруване.Описан е типичният ***.
20
2
 
6
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Ех, Македония е откритата рана на България!Няма по-изстрадала земя от нея. То не бяха ли кланета от турци, гърци и сърби, не бяха ли опити хората да се направят югославяни или сърби та като се видя, че нищо не става се измисли Македонската "нация". А къде беше България през това време? Къде е сега? Не е важна държавата, важни са хората!
19
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата Ни Българска история е измислица да не се окаже на края както с измислените ни национални герой левски първия охранител и ботев че сме крали от македонците а не те от нас
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заевците излязоха скрити македонисти.Докато получат облагите,а после комисията ще разиграва уж,че много трудно,че правели компромиси.Е тя ако не беше една историята никой нямаше да ви удари такова рамо.Но както каза проф.Илчев ,член на комисията,нищо не зависи от историците,въпроса е политически.Тяхната комисия няма и намерение да променя нищо,а само да отлагат и разиграват.В случая вече не става дума да кажат историците,защото техните нямат думата.
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За IQ-то си прав.Що годе кадърното се изнесе на няколко вълни за повече от столетие и генетиката си казва своето.Отделно и с избитата интелигенция след 1945г ,тотално се самоубиват.Остава маргинализиран матрял и тъга.
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ме напушва смях,като се сетя как се хвалеха по форумите,че ще ни превземат с българските паспорти от вътре.Демек община по община с техни кметове и така до обединена Македония.Само че патриотизма им бързо се изпари и се спасиха на Запад,а тия които останаха тука,не искат да се върнат в "люлката на цивилизацията".Смешно,грозно и вярно.
15
3
 
8
 
! Отговори
Миленко Неделковски преди 4 години
На този свят няма по-голяма обида от това някой да те нарече македооонец.
14
4
 
10
 
! Отговори
ФАКТ №1 преди 4 години
От всички балкански народи македоноидите имат най-нисък IQ. Албанците са професори в сравнение с тях.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От македонист добро не чакай.От него идва само хули,лъжи,злоба,омраза,двуличност, страхливост,шовинизъм,расизъм,безсрамие,комплекс за малоценност ,мания за величие, стокхолмски синдром,предателство,кражба,малодушие,завист.С такива хора няма добруване.
12
4
 
7
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 4 години
Само чакам новина за античките гюбреядци от североюжен Фиромистан за да се изхрача в грозните им дивашки татарски физиономии. Македонците са *** между маври, араби и татари.
11
4
 
9
 
! Отговори
Каквото повикало преди 4 години
"Постоянно обиждате македонците"Що, не може ли? Или пък не си го заслужават случайно? Малко им е, трябва да ядат и шамари.
10
6
 
4
 
! Отговори
Sss преди 4 години
До Бай Оня. *** си ти и всички като теб. Постоянно обиждате македонците, а после да ви уважават. Български ***!
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тези макета вече. Измисляли си история. Ми хубаво. 2 мил народ са. И като порасне маке, и прочете световните книги, и нищо от това дето са измислили, там го няма, кво прави?Скочила мравката на слона. Я да си вървим по пътя. Или до нас ще застанат, или на кучетата курбан ще станат.
8
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Меки китки-мека политика.
7
10
 
12
 
! Отговори
Проф на 7. преди 4 години
така изкелифинчват българската история,като че ли те творят историята ни сега и тя започва от тях,и не си дават сметка че с това погубват нацията.Австрийците например не са унгарци а немци,макар че са били в Австроунгарската империя.Защо ние българите да не сме един народ,макар и от различно потекло,след като сме били в Османската Империя и заедно сме се борили за освобождението на Българските земи от османското иго.Македония е област в България а не националностКога това ще се разбере от всички
6
4
 
4
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
Problem Makedonia stoi na saden plan.V momentaima drug.Tova e prodajnata politika na na6ti upravliava6 spriamo bg narod I decata ni.Ve4e ustana da sa sabuia I niakoi djendjer da gi opane .Pak niama da reagirat adekvatno.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се има на предвид,че македонска нация и македонски език няма,защо се играе чужда игра?Просто трябва да им се оженя големите че Македония,цяла е вече в ЕС.Ние отдавна им даваме паспорти и те стават по наша воля европейци,а не по тяхна или чужда воля.Щом България е в ЕС то значи че и македонците са в него.Какви пет лева.Братя Миладинови още преди век са доказали че македонците са българи и говорят на македонско наречие а не на македонски език.Ама политиците за да влезнат и те в историята,така
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този консултант иска съвсем правилните неща. Ама откъде такива политици у нас? У нас кажат ли им нещо те веднага се съгласяват Така, че Боко ще клекне веднага без да се замисли даже. Никога не се е интересувал от българските интереси.Я това, което ни се случва да беше се случило с Унгария. Ама на Орбан никой не смее да му се опълчи, когато става въпрос за Унгария. Камък върху камък ще обърне, но няма да позволи да си играят с унгарските интереси, нито с унгарската история.
3
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствената причина България да "помага" на макетата е защото се надява един ден да прилапа македония.