Сидеров се закани: Аз направих Кошлуков шеф, аз ще го сваля!

"Бойко да каже редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка"
Обновена: 5 окт 2019 18:53 | 5 окт 2019 18:45, Анисия Иванова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Както бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 часа протестът на "Атака“ пред телевизията продължава." Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров, на когото миналата седмица генералният директор на телевизията Емил Кошлуков забрани достъп до ефир заради скандалното му поведение в предаването "Референдум“ във вторник вечер.

От решение на УС на БНТ стана ясно, че забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението си към Националната телевизия и нейните служители.

Снощи участието на националиста в "Панорама" беше отменено. Според Сидеров това е цензура, а генералният директор на БНТ е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично е подписал.

"Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров пред "24 часа".

Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да казваш мнението си.

"Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той заяви още, че няма да пропусне утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, те му отговарят, че не са страна. А наред с това го глобяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Пенчо преди 4 години
Що ли си вдигаме кръвното едни на други преди избори ? Нали виждате ,че никой не ни еб.ва за сливи-хиляда протеста станаха , а безхаберника ни говори на път и под път ,че сме цъфнали и вързали. Сега се стреснаха малко преди изборите и двата синдиката се събудиха ,но това е временно. След 2-3 месеца всичко ще е по старо му.
115
3
 
0
 
! Отговори
Аз Избирателят преди 4 години
съм по-важен от Кошлуков и ти казвам, Волене, че при такова поведение от твоя страна, учудвам се как още БНТ не е представила случая на прокурора. Слаб си, Волене. Липсват ти задръжки и хладнокръвие. Вдигаш скандали. В политиката това е също като диария. Учудвям се още - с какъв гьосурат седиш в парламента с присъда зад гърба? Ти доказа, че си негоден за политик - това не е първият скандал, в който си замесен.
114
1
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Не бил пил вода! Ами пий бе, кой те спира! Уф, забравих, ти вода не пиеш!
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кошлуков се оказа глупав .Вместо да разчисти авгиевите обори в БНТ той се замеси с Атака.Чешмеджиева беше на мушката заради милионите за това жалко предаване и той трябваше да я махне още септември .Вместо това тя организира тази лудница .А сега да се маха глупавия Кошлуков .
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами това когато я ли е ?По скоро сборище на мафиоти от Коза Ностра.
111
0
 
3
 
! Отговори
Зоби, зоби преди 4 години
Драматична всенародна пидкрепа от 3-*** човека с 4 плаката. И гледат също толкова "умно" като Болен след назобване, но при феновете му е по-рождение или след удар с талпа по главата.
110
0
 
5
 
! Отговори
Атакаааа преди 4 години
Че стана "а-така"! Няма как да продължава до безкрай това фъчкане и голи приказки! О Сидеров отива в постоянен "отпуск", пък бил и той незаслужен! Всяко нещо е до време, хората определено вече не го припознават като един от тях. Не довиждане, а Сбогом!
109
0
 
7
 
! Отговори
4-ТИ километър преди 4 години
Воленеее изпили си хапчетатаааа. ...
108
0
 
6
 
! Отговори
4-ТИ километър преди 4 години
Воленеее изпили си хапчетатаааа. ...
107
0
 
6
 
! Отговори
Психо тест преди 4 години
Предлагам всеки, преди да се кандидатира да минава психо тест. Така има шанс такива недоразумения да не влизат в парламента.
106
3
 
0
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До До ЗозоЕмо...;))) Какво галено име. Щом моментът за Емо е бил лош, то това е наказанието, което Съдбата му налага,з а да ни отърве от него! За да ни отърве от него! Съдбата си знае работата, а човешката намеса в нея причинява земетръсни разломи в целият социум. Научете се, да не се бъркате в работата на Съдбата! Слава на Тангра!
105
1
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Самият факт, че Волен урежда американски възпитаник и изпечен мошеник и тарикат по времето на социализъма, като Кошлучето, говори, че е станал двоен агент, хем на Москва, Хем на Вашингтон. Много зле, трябв ада си с главата,з а да сложиш Кошлуков на какъвто и да е пост в България. Това момяе, през живота си, се оформяше само като изпеяен мошеник и тарикат. Но е факт, че щом Бойко е мин. пред. съвсем в реда на нещата е мошениците и тарикатите да заемат важни постове!
104
2
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До До ЗозоИ Болен и Емо са едни и същи руски екскременти! Заедно с Доган и още много...
103
4
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Анонимен ....мафията на Сорос го прати да завърши политология в САЩ....Хахахахахааааа, и после започна работа в ТВ Атака нали. Много сте жалки, елементарни това атако-путинистите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
102
10
 
15
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Сидеров може да е всякакъв,скандалджия и т.н. но в прав 100 %..................такава цензура не е имало и по времето на бай Тошо.А тия които пишат срещу него, да прочетат книгите и статиите му.................най - лесно е да оплюеш някого, без да знаеш много за него.Типичен български селяндурски манталитет!!!
101
6
 
8
 
! Отговори
айде бе преди 4 години
Па той не е ли в управлението?Не знаех,че управляващите са бита карта..
100
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1,35 висок,назобан с амфетки,корумпиран комплексар!Така ще е докато не ги проверяват с дрегера на КАТ!
99
2
 
15
 
! Отговори
??? преди 4 години
Ами като е толкова издръжлив и патриот да стане гвардеец.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Алекс2Ма клетката трябва да е бая голяма.200 кила не се побират лесно.Пардон,ти говориш за 50 килограмов.Става.
97
2
 
14
 
! Отговори
БНТ преди 4 години
....Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна..........Ходи, ходи, недей да лъжеш. Периодично изчезваше от кадър. Гледах го целия цирк.