Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя

Проф. Христова и Първан Симеонов с коментар на политическия му продукт
Обновена: 8 окт 2019 15:21 | 8 окт 2019 14:53, Анисия Иванова
114
Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов и неговият политически продукт ще влязат в парламента, ако се явят на избори. Около това мнение се обединиха политическият анализатор проф. Антоанета Христова и социологът Първан Симеонов.

"С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави Трифонов ще влезе в парламента. Не мога да кажа с колко процента, но определено има хора, които искат промяна. И те влизат в сегмента, който търси нещо ново, нещо различно, които не могат да преценят дали предлаганата промяна може реално да се осъществи. Това са по-млади хора, хора от концертите му”, изброи проф. Христова пред Нова тв.

Още по темата

Според нея учредяването на партията „Няма такава държава” в затъмнение е PR ход. Шоуменът бил принуден да го предприеме, защото закъснял с формирането й на базата на обещанията, които е дал.

"Той трябва да задържи вниманието за определен период от време. Този период трябва да бъде наситен със скандали”, коментира тя

Според нея тепърва ще гледаме драми около признаване на името на партията. Христова направи аналогия и с това, което направи Волен Сидеров.

По думите й Слави започва да готви структурите си, "защото да направиш партия е много сериозно, това не е шоу", той има организационна практика и умее.

Според Симеонов сегментът, който интересува Слави, са тези, които гласуват протестно, които са против и десния, и левия елит, а искат само власт на народа. Скришно беше учредяването, за да задържи внимание. И наред с това като медиен човек той е свикнал на единоначалие, да може да контролира посланието, обясни Симеонов.

Той смята, че и БСП, и ГЕРБ са застрашени от отнемане на част от електората им от новата партия. На Слави му е ясно, че голяма част от подкрепата му е от млади хора, които могат отидат да гласуват, но може и да не отидат, каза още той..

Според него големият въпрос е какъв дял ще има Слави Трифонов на политическата сцена. „Трудно ми е да кажа, че ще бъде от величината на Борисов или Сакскобургготски. Не знам дали ще е и с величината на Марешки и Бареков. Може би ще бъде някъде по средата”, коментира Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
28
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Колкото крадлив дедо и други особи оправиха държавата, толкова ще я оправи и Слави, ама здраве да е.
16
6
 
22
 
! Отговори
леля Пена преди 4 години
То тези рангове какво нартавиха?Единият за 800 дни нищо,а другият Аз раздава пари все едно от собствения си джоб,а не нашите и същевременно държавата не работи.Той вместо да принуди институциите да работят, всячески изземва функции на главен пожарникар и накрая наистина няма такава държава.Всичко е мишмаш.
15
8
 
20
 
! Отговори
сара преди 4 години
Те пък едни рангове на Борисов и царя...
14
26
 
15
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
бай Бойко е класа - недостижим дори за следващите 100 години, единственият качествен политик, който някога сме имали, затова хората масово гласуват за него!
13
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо , беше избран преди известно време , само дето сега ни го съобщават и на нас !Той вече се движи с бодигардове и всичко , както си му е ръдът за народен избранник - да ви е честит новия Месия !
12
9
 
24
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Аман от слагачи разни набедени професори и социолози! Не съм му фен на дългия, но какъв е по-точно ранга на тиквата и на мадридският крадец, че не мога да се сетя и двамата са си чисти нули използвали момента и глупостта на хората за да яхнат властта.
11
12
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 4 години
Точно те му манипулираха референдума, не видя ли Боко как седеше като ученичка в Шоуто на Слави и как плачеше вий тука в туй шоу ля ля ля ля, пляс пляс ***.
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави, Марешки, Краси, Доган като ревниви съпруги ще се предлагат на Герб. Може да се каже, че това е Харемът на Боко и той може да си избира от тях. Прибавя се нова наложница в харема.
9
7
 
4
 
! Отговори
Некъв кестен преди 4 години
До ТоНо е факт, че на изборите 2001 не му достигнаха съвсем малко гласове, че да управлява сам, имаше 120 депутати, което май е рекорд за демокрацията ни.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лявата ръка е символ на партията на Слави. Левак от ранга на Яне Янев.
7
3
 
26
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Щом *** и Пульо може да са в парламента, защо не и Слави. Друг е въпроса дали от тези 240 има един, дето да работи за народа?
6
7
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Щом вече...слугинажа от коментатори на властимащите,спрягат...гологлавия за Парламента,скоро Тиквата ще хвърли...пешкира.Следващата патерица е...ясна,а народеца,пак излъган.Умни ейй,голям ум го е...измислил това.
5
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новата Левица на Слави ще влезе и със златно пръстче ще подкрепи Герб.
4
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При едни честни избори Слави ще ги отвее като л***йнян вестник. Изсъхналите милиционерски мозъци, като нямат никакви идеи, които да приложат лъжат и плюят по Слави за да не ги отвее като л***йняни вестници.
3
2
 
27
 
! Отговори
То преди 4 години
пък така наречения цар беше една величина. Хайде, всички помним как ни оправи за 800 дни.
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
V bg parlament i prezidentstvo e palno s teroristi hayduti....neka ima i edin bg buntovnik, istinski hash...
1
9
 
25
 
! Отговори
Ха-ха-хаааа преди 4 години
Борисов и ранг, смях от сърце!