Колко продължава един работен ден? За депутатите – под час

Народните избраници поработиха днес едва 43 минути
15
Колко продължава един работен ден? За депутатите – под час
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Колко продължава един работен ден? За някой 6 часа, за други 8, 12, или повече, но за депутатите може и да е по-малко от час.

Такъв е случая и в сряда. След като бяха в предизборна ваканция две седмици, днес отново седнаха на банките си, но за кратко.

Още по темата
Поработиха само 43 минути.

През това време успяха ударно да гласуват оставките на Лиляна Павлова от ГЕРБ, която е избрана за заместник-председател и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка и на Волен Сидеров от "Атака", който още по време на предизборната си кампания за кмет на София я депозира в деловодството на НС с мотива, че иска да е честен спрямо избирателите.

Законотворците удължиха и работата на комисията, която разследва теча на данни от НАП, гласуваха си и нова ваканция в четвъртък и петък, защото в неделя ще се проведе втория тур на изборите на много места.

Накрая депутатите изслушаха и декларацията на червената шефка Корнелия Нинова за манипулациите по време на местния вот в неделя и отговора на шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

След това в 9,43 ч. председателстващият заседанието Емил Христов от ГЕРБ би звънеца и обяви, че следващото редовно пленарно заседание ще се проведе на 6 ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
teo преди 4 години
Крайно време е депутатите в българския парламент да се намалят на СТО И ЕДИН и да разберат, че ние ги избираме ДА РАБОТЯТ, А НЕ ДА КРЪШКАТ!!! Българино!!!!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко продължава един работен ден? За но за депутатите може и да е по-малко от час, а за работещите в БГ може и малко по-малко от денонощие.
10
0
 
6
 
! Отговори
zs преди 4 години
Предлагам всички работещи да могат да предлагат и сами да си одобряват повече дни отпуск и максимум 1-2 ч. работен ден.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странно как тогаз печелят избори като пазарен дял на тоз пазар щом всичко се определя от пазара,че други които са извън не могат да се вредят за ниша на пазара,което явно не е в норми за поставеност на нишите за които излиза,че са спазарени също за толкоз кратко време,а в останалото време се оглеждат нишите коя на кого е.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един час - надница 20 лева.Така е справедливо.Така ще стимулираме работата на партийните избраници.Повече работа - повече пари.Почасовото заплащане на партийните избраници трябва да е следващата тема за референдум.
7
0
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Или журналистите не са добре с математиката или почивка от днес до 6.11 не е 6 дена, а четири! А като се добави и днешния ден защото той не е бил работен излиза 7 дена почивка за уморените кратуни на безполезните ни и никому непотребни дупедати. Направо да ги закриват и да се приключва цялата история! Или да им направят заплатите 1/10 от минималната за страната и без това и толкова не заслужават, ама да видят, че и ние сме хора!
6
5
 
1
 
! Отговори
Смирен депутат преди 4 години
За три средни български заплати-4 хилки, депутатите няма зор да си дават.Бройката на депутатите трябва от 240 трябва да станат 480 е икономически стабилна България.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ РЕЗНАХА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА АГИТАЦИЯ СРЕЩУ КОНГРЕСА.
4
1
 
5
 
! Отговори
mery преди 4 години
Бързат народните представители, много работа ги чака с тези балотажи!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народните избраници поработиха днес едва 43 минутиАЗ НЕ ВИЖДАМ "НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ" - ВИЖДАМ САМО НОМЕНКЛАТУРА НА БКПНИКОЙ НЕ СЪМ ИЗБИРАЛ
2
0
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо,антигерб преди 4 години
не ги обвинявайте!..Просто "народните любимци" са изморени от непрекъснатите ваканции,които си.."ГЛАСУВАТ"..!
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работната им седмица продължава 2 дни - сряда и четвъртък. Трябва да се въведе почасово заплащане за депутатите.