Двама нови депутати положиха клетва

Заеха местата на Лиляна Павлова и Сидеров
Обновена: 6 ное 2019 09:27 | 6 ное 2019 09:22, Камелия Цветанова
2
Двама нови депутати положиха клетва
Снимка: архив, БТА

Двама нови депутати положиха клетва в първия работен ден на Народното събрание след ваканцията му заради местните избори, които приключиха в неделя.

В стола на Лиляна Павлова седна Руслан Тошев, а мястото на Волен Сидеров зае Мария Цветкова.

Тошев е новият депутат от ГЕРБ от избирателен район Варна. ЦИК го обяви за народен избраник, след като Павлова стана вицепрезидент и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка.

Още по темата

Мария Цветкова е новото попълнение на парламентарната група на Обединени патриоти. Тя е от избирателен район Ямбол и наследява лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

Миналата седмица парламентът прие подадената от него оставка.

Сидеров се отказа от поста си в парламента по време на предизборната си кампания за кмет на София. Според него да подаде оставка като депутат е честно спрямо избирателите.

Въпреки че не стигна до балотажа на вота, Сидеров стана общински съветник в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Преместили го от левия в десния джоб. Местят се като улави и смисъл от тях нулев! Какво ни занимавате кои дупедат заменил кои си дупедат които заменил незнам си кои дупедат в незнам си коя структура на дупедаването? Абе тая коледа няма ли да дойде и звездния миг на Свинетзила? Колко мандата вече Бай Тиквондур я угоява, време и е, за къде я бави? По дебела надали може да стане, или той иска да я направи следващата Искра Фидосова? Новия стар титаничен цвяр на Баш Тиквондур, ще изяжда опозицията!