Протест на жълтите павета срещу избора на Симеонов. Кой го организира?

За Валери Симеонов недоволните са като от футболна агитка
Обновена: 20 ное 2019 13:43 | 20 ное 2019 13:41, Камелия Цветанова
110

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Спонтанен протест се проведе на жълтите павета пред Народното събрание срещу избора на Валери Симеонов за зам.-шеф на парламента.

Той беше избран днес от квотата на Обединените патриоти, след като Явор Нотев заедно с останалите си колеги от "Атака“ напуснаха ПГ. Според правилника за дейността на НС независимите депутати нямат право да заемат ръководни постове, така че Нотев напусна стола си на зам.-председател.

Още по темата
Срещу избора на Симеонов се обявиха категорично само ДПС и "Атака".

Самият той не беше изненадан нито от реакциите на двете политически сили, нито от протеста пред парламента, който по думите му е организиран от "Атака“.

"Всичко е въпрос на пари, като има пари всичко може да има и протести може да има. Съставът е много странен, като на футболна агитка е“, коментира Симеонов.

Според него зад протеста не стои ДПС, защото политиците от движението са доста по -инертни от "Атака".

От пресцентъра на "Атака" пък в съобщение до медиите твърдят, че протестиращите са привърженици на ГЕРБ.

"По наша информация са забелязани членове на секционни комисии на партия ГЕРБ, участвали на последните избори. Сред множеството има и дългогодишни привърженици на партията на Бойко Борисов, които са участвали в протестите срещу Валери Симеонов през миналата година, когато тогавашният вицепремиер нарече майките на деца с увреждания "кресливи жени" на "уж болни” деца", пише в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Гледах го на живо по ТВ атака-comedy вчера. Имаше някви неадекватни младежи, трима откровени скитници - рошави и мърляви с бутилка в ръка :)))))))))))))))))))))))))))Никой не знаише за какво е там :)))))))))))))))))) Типично в стилът на Болен-кримския.
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЛЕДАХ СНОЩИ ИНТЕРВЮ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ПРОТЕСТИРАТ- ОКАЗА СЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ТОЧНО СА ТАМ- ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ СА ПЛАТЕНИ- АМА МОЛЯ ВИ ИНФОРМИРАЙТЕ ХОРАТА СИ КОГАТО ГИ ВОДИТЕ ПО ПРОТЕСТИ, ПОНЕ ДА НЕ ВИ ИЗЛАГАТ. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ГОЛЯМ ПОЗОР СТЕ!
96
11
 
18
 
! Отговори
Джон Ленин преди 4 години
ПРОФЕСИЯ - ПРОТЕСТИРАЩ ...НА КАКВА ЗАПЛАТА СА ??? И АЗ СИ ТЪРСЯ РАБОТА . КЪДЕ ДА ПУСНА МОЛБА ???
95
11
 
27
 
! Отговори
Деян Стоилов преди 4 години
ДПС да бяха стояли в зала и да гласуват "Против", а не да излизат и косвено да подпомогнат избирането на Далаверко! БСП, уж "опозиция", гласуваха "За"... С това доказаха че са "опозиция" само на думи! Единствено депутатите от Атака ясно и категорично до един гласуваха "Против" това скандално назначение. За което заслужават адмирации!!!
94
6
 
9
 
! Отговори
Дедо ви преди 4 години
Права за жълтите павета!
93
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валери е един частен интересчия попаднал случайно в политиката,благодарение на Волен,който обедини патриотите,включително и фалшивите патриоти НФСБПодкрепям протеста!
92
2
 
12
 
! Отговори
Майка ти преди 4 години
И аз бях няколко пъти в секционна комисия, и застъпник.. и отдавна не помня за кои, всеки път за различни. Плащат ми - върша работата. За протести и гласуване още никой не ме е търсил :(
91
12
 
14
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
И пак заради 20 човека затвориха цялата улица в час пик!?
90
12
 
17
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Пак са събрали ромите срещу 20 лева да протестират. Не могат да навържат и едно просто изречение от три думи но ги броят като протестиращи а снимката е направена под такъв ъгъл, че да изглеждат повече от 1 футболен отбор. Така или иначе са си една шепа тъ..па..ци.
89
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симеонов,той е по лош и от турците от турското ни робство,клали ни и бесили ни.Въпреки всичко те са имали некакви граници и норми за човечност.Имам предвид майките с осакатените деца които той нарече кресливи а децата им изчадия.
88
18
 
23
 
! Отговори
Къната преди 4 години
Протестират... По същия начин протестираха, когато Симеонов каза истината за майките на децата-касички. В резултат Мая Общата и Славуцата Чалгата си вдигнаха рейтинга, тя за да се кандидатира за кмет, той за да си направи партия.., а майките на децата-касички, 96% от оня етнос с фалшиви ТЕЛК-ове, получават по 1927+лв. месечно за сметка на истинските инвалиди.
87
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво народе браво България
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Допълнение към 90Названието на емблематично нарицателно за герои на Толкин се цензурира от Админа и се отбелязва със звездички.
85
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистка разпитва *** за какво протестират и най-ученият ат тях се изцепи: "Ми срещу Симьонов, повишиха го!"- И в какво го повишиха?- Ам в заместник-министър преЦедател на Народното събрание!Една перхидролена бабичка отсече:- ПротИстирам срещу сичко!- Какво по-точно?- Ам сичко, дет го вършат!Болен очевидно се оказа неподговен - ама той си е такъв очевидно по рождение.Протестъри, сър!
84
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 88 Пред който е Гей Джамбазки, който чака да бъде о.н.оден и да снимат фетишистко ге.й порно пред македонски знамена с нацистки униформи.Пишете си минусите псувните и заплахите.И без това друго не можете.Или недейте и без това тролски глупости не чета.
83
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ББ винаги си е приличал на нещо средно между Тодор Живков и Хитлер но сега пък затвърди впечатлението.Ге.й фашистката клика обединени мафиоти пак изнудва за постове вече нестабилния кабинет на ББ който след излизането от коалицията на Атака пак се крепи на Сидеровия златен среден пръст заврян в Бойковия златен г.ъз.Някога мислех, че кабинета на ББ на нищо не прилича, но съм грешал.Прилича на един ч.еп ББ, под който се мандахерцат два со.л та.ша.ка Каракачанов и Симеонов и пред който е
82
8
 
21
 
! Отговори
Н.Кейдж от Узунджово преди 4 години
До Деян СтоиловБаце, ти сляп ли си или се правиш на улав !Не видя ли физиономиите на тези ***, които немогат да кажат едно свързано изречение пред репортерките !Това ли ти е "будната съвест" дошла от кв.Филиповци . . . срещу 30 лева !
81
19
 
16
 
! Отговори
Деян Стоилов преди 4 години
Браво на хората, те са будното Българско общество! И не знам дали някой хора организирал, мисля, че е спотанен гражданско Протест, но ако все пак има организатор, Адмирации за този човек, или организация!!!
80
11
 
19
 
! Отговори
Станимир преди 4 години
Явно е че в столицата има една немалка групичка от урунгелии ***, които се препитават с взети пари от отделни партииза това да . . .протестират срещу някого !
79
5
 
6
 
! Отговори
L. преди 4 години
до 81 - съгласен, ама трябваше да почнем в далечната година на орешака и протестерите. Сега вече е късно и като зле субсидирано - рехаво даже.