Марешки против Симеонов: Парламентът не е ТВУ

Майките са напълно прави, смята лидерът на "Воля"
23
Марешки против Симеонов: Парламентът не е ТВУ
Снимка: Булфото

Парламентът не бил трудово-възпитателно училище за провалени вицепремиери, скочи лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който зае страната на протестиращите майки на деца с увеждания, които настояват за оставката на Валери Симеонов като зам.-шеф на НС.

Още по темата
Според Марешки майките от инициативата "Системата ни убива" са напълно прави да недоволстват.

Симеонов си навлече гнева им като ги нарече "кресливи жени с уж болни деца" и заради това подаде оставка като вицепремиер, а сега отново е на мушката им.

"Имахме работна среща с представители на майките на деца с увреждания и изразихме пълна съпричастност към техните справедливи искания за това Валери Симеонов да не бъде заместник-председател на българския парламент", обяви Марешки.

"Понеже ние сме партия на действията, аз обявявам, че докато Валери Симеонов е заместник-председател, аз няма да се доближа до тази трибуна, осквернена с неговото присъствие", каза още лидерът на "Воля", който също е зам.-шеф на НС.

Според него, ако и останалите опозиционни парламентарни групи са искрени в противопоставянето си срещу избора на Симеонов, оставката му щяла да стане факт до края на седмицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
АГЕНТ 007 преди 4 години
марешки---275 000 000 НАТРУПАНИ ОТ НАДЦЕНКИ НА ЛЕКАРСТВА И НЕФТОПРОДУКТИ КАНДИДАТ Е ЗА НАРОДНИЯ СЪД МАКАР И КЪСНО НО ЩЕ ГО ИМА КАКТО И ЗА ВСИЧКИ СПЕКУЛАНТИ НА ПРЕХОДА И ВСИЧКИ УЧАТНИЦИ В НЕГО
14
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
хм!...Пълна лудница!....Обаче не се разпада и не се разпада!!..Това е фрапантно!..Защо ли?...Как мислите,защо хем се "лаят" едни-други,хем "въртят номера " на Еднокнижника,хем..ВСЕ СА ЗАЕДНО?!..Не е ли Чудо на Чудесата тая побъркана дивотия?
13
3
 
2
 
! Отговори
Даниела преди 4 години
До АНОНИМЕНЯ, вземи майките на отглеждане у вас, и тогава ни пиши, че не сме човечни. Кой храни моите деца, кой плаща лекарствата им, учебниците им, дрехите им. С какво тези майки са допринесли за България? Всички работим, грижим се за семействата си и гледаме децата си с много по-малко пари, от колкото получават тези"майки". Всички искаме по-големи майчински, но не, загрижени сте само за онези "майки. В цял свят благотворителни организации подкрепят семейства в нужда. Направи такава и работи з
12
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
До всички *** които не са на страната на клетите майки с болни деца вие сте срам за България. Те ли ви открадоха парите от данъци? Коя от тях се вози в бентли или алфа ромео ? Коя от тях има имение в Халкидики или Майорка? Коя от тях има дворец в Лос Анжелис ? Коя от вас знае как се гледа болно дете и дали тези помощи са му достатъчни? Защо тогава е т.н. БГ коледа щото тези болни деца са цъфнали и вързали? Нямаме като Румъния детска болница и мед. хеликоптери. Гади ми се от вас деца на Сорос.
11
7
 
4
 
! Отговори
Кънчо преди 4 години
До АнонименКато редовен и дългогодишен данъкоплатец, съм обиден от претенциите на "майките" да се разпореждат с парите от данъците ми, да определят политиката на България, ежедневно да ме тормозят с протести/отразявани във всички медии/, да затварят възлови кръстовища, да веят траурни знамена и други простотии. Като не им стигат 2000 лв. месечно - да се хванат на работа, от заплатите си да плащат на рехабилитатори и жени да гледат децата им, които са родили на своя воля въпреки риска.
10
6
 
4
 
! Отговори
СТИГА ВЕЧЕ преди 4 години
С ТЕЗИ "МАЙКИ" - ЩЕ ПОВЪРНА. Само не разбирам защо корнелия се крие, а не застане до тях. Никого няма да учуди - толкова е прозрачно всичко.......... Ох...........
9
8
 
5
 
! Отговори
Да, ама не. преди 4 години
До АнонименИ, кого е "обидил" Сивеонов като каза истината? Тези "майки" не са работели с години, но получават всеки месец по 1927 лв. от нашите данъци. Дори да се чувстват обидени, това не им дава право да управляват България и да определят съдбата на нашите деца и родители. Така, че да си направят партия, да се явят на избори....и ще установят колко са мразени от всички работещи хора, и от останалите инвалиди, които получават 150-200 лв., често след 30 г. трудов стаж....
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей жалки български същества, не е важно кой е бил на протеста, а кого е обидил този нещ'астник в главата Симеонов, защото всяка демокрация се управлява от народ който умее да брани достойнството си, а не от крадливи и алчни за грабеж политици, това ако го проумеете и го реализирате тогава можете да поспорите със светът, че не сте ОВЦЕ !
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Панаири, Панаири в Народното събрание.
6
22
 
10
 
! Отговори
Хей преди 4 години
Марешки, след като толкова обичаш и съчувстваш на "майките" на деца-касички, 87% от оня етнос, повечето с фалшиви ТЕЛК-ове, защо не ги вземеш на отглеждане? Ти си милионер, защо товариш бюджета????
5
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Марешки, не ме разочаровай.тези, дето крещят по протестите не са типични представителки на майките с проблеми, а са шпицкоманда на знаеш кои.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека разрешат проблемите си с ръкопашен бой, Сидеров и Джамбазки ще са съдии.
3
9
 
16
 
! Отговори
Ж преди 4 години
За това, че е против Валерката браво, но има и слрит под текст. Надя ва се тези майки да станат клиенти на аптеките му. Вече е проучил какви лекарства им трябват ....
2
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки знае ,че за едно престъпление следва съд и наказание!Няма повторен съд и повторно наказание,Симеонов си изтърпя наказанието!
1
10
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Преиграва, Марешки.