Джамбазки: "Северна" към Македония е недомислица

Френската доктрина е антибългарска, заяви евродепутатът
79

Македония да бъде част от ЕС. Това е борбата ни, така  ще завършим националното си обединение. Това е задача, която стои недовършена пред нас от 1944-1945 година, заяви Ангел Джамбазки в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"И защо я наричаме "Северна"? Това име беше недомислица", смята евродепутатът.
 
Според него Макрон се опитва да влезе в политическия ръст на един далечен свой предшественик - Наполеон.

"Според френската доктрина тази част от Европа свършва при Виена, на Дунава. За тях Балканите и тази част на Европа са територия, която могат да договарят, да търгуват с Русия, с Турция. Европа е и Северна Африка. Затова Макрон говори за това, че пред българите и украинците предпочита северноафриканци. Само че е пропуснал, че България е част от ЕС и се движи свободно. Френската доктрина е антибългарска, тя винаги е била такава. Съюзник на Франция на Балканите винаги е била Сърбия. Неслучайно Макрон насърчава президента Вучич да прави някакво балканско обединение, това обаче не е част от българския интерес", каза още Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макарон иска,е да,всъщност симулира ,че внася нещо ново,и а да каже, а то нищо!Говори за реформи ,хвърля думи без конкретика,по скоро внася хаос,да покаже,че е фактор,но няма покритие ,всичко е лицемерие,няма идеи,а реално подкопава.И във Франция прави "реформи",а страната му се раздира от стачки.Прилича на борсов спекулант,което не е добре.Колкото до Сърбия,където загинаха хиляди французи през ПСВ за кефа на сърбите ,трябва добре да си помисли с кого си има работа,но не е толкова прозорлив.
69
1
 
7
 
! Отговори
Джамбаз ефенди, преди 4 години
то и "Патриоти" до ВМРО е недомислица.
68
1
 
7
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 4 години
То и само Македония без майка България също е недомислица, при това още по-голяма
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
супер интелигентен тип, дискредитиран от шефа си
66
6
 
16
 
! Отговори
Щ. Младши преди 4 години
Имената "Мизия", "Тракия" и "Македония" са отменени още в IX век по заповед на княз Крум, за да бъдат заменени от единствено вярното име: България!
65
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тракия фалшиво и набутано от траките ли е? Македония е област също като тракия и мизия.
64
10
 
28
 
! Отговори
Щ. Младши преди 4 години
Името "Македония" е фалшиво и е набутано на тази земя от чужди гъркомани и славяномани! Истинското й име е Западна България или ако щете- Вардарска България!
63
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
маЦедония, джамбазки, отдавна е маЦедония. А сега вече и северна.
62
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазки,сърбята никак не те обичат,мачкай ги!Името,може отново да го сменим и да си върнат името Македония.
61
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като покажат Джамбазки и турците се юрват да го оплюват,хахахааа!
60
17
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Тоя кой го пита , та все се вре като джамбазин в чужда конюшня?
59
19
 
16
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
Тоя със турската фамилия Джамбаз ,,крадец,, в превод е абсолютно недоразумение ,непрекъснато лае и насъсква срещу някои не дай боже да стане някакъв конфликт този македонски юнак които дори се е скатал и от казармата първи ще ИЗБЯГА
58
12
 
9
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
тоя нещо не е добре ? мани го
57
4
 
15
 
! Отговори
X преди 4 години
Макрон изведнъж му се вдигна самочувствието. Клати се съола на който седи .... стачки, недоволств, едно бабе в къщи. Франция не е това което беше, съшото се отнася и за Германия
56
28
 
10
 
! Отговори
дора цакри пела преди 4 години
ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ СИ ОТИВА ОТ *** ***!ОБЕДИНЕНА ЕГЕЙСКА ВАРДАРСКА И ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ СЪС СТОЛИЦА СОЛУН!
55
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбаски е чисто полудел както казват по пиринско,Каракачанов поне на приказки се изказва като нормален човек знаещ за какво иде реч.Джамбаски ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ,просто не е истина какви глупотевини дрънка.Заради такова ненормално мислене отпреди 100 години тип да спасяваме бракята во Македониясега в НАТО ще влезе държава с национален химн възпяващ Делчев и Сандански ама като НЕбългари!Честито да ни е,почти националното обединение.Не мога да повярвам,Джамбаски ,да не ти плаща Заев??
54
2
 
6
 
! Отговори
а него кой ще провер преди 4 години
кой ще проверява него би трябвало българите ако са недоволни чреэ поискване на национален иэбор на такъв прукорор,как ибираме преэидент
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те нещата вече са много ясни на всички и лагерите са доста добре очертани или които е със нас и кои е против нас .Тия неща на всички са ни ястни. Сега остава да втвърдим позициите и да се готвим за щурм няма ЕС няма МС щом си срещу нас значе си ни враг и ния така ще те третираме
52
8
 
20
 
! Отговори
Mopcku преди 4 години
Джамбазки дрънка пълни глупости. Поредния политикант бръщолевейки угодни за ухото глупости с шанс да се случат 1 на няколко милиарда. Това е Волен Сидеров в дипломираната му и все още не освидетелствана от квалифициран психиатър версия.
51
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един геостратег беше казал:македония има по-благоприятно положение от гърция и българия.причината е техния югоизточен съсед.там на юг вече мирише на война,а пък наш джамбазки ги блещи едни...нещата в източното средиземноморие се усложняват...ами черно море.българия е тотално неподготвена за каквото и да било.