Трябва да има някаква реформа в НСО, смята Милен Михов

Депутатът от ВМРО определи годината като успешна за "войводите"
18 дек 2019 22:35, Красимир Ангелов
12

Трябва да има някаква реформа в НСО, заяви депутатът от ВМРО доц. Милен Михов.

"Трябва да има дебат по въпроса къде се намира НСО, кой я ръководи, какви са отношенията с останалите служби. Възможно е да бъде пренаписан този списък на охраняемите, но това е задължение на първите хора в държавата. Тук трябва да се води експертен, не политически дебат", каза Михов за Bulgaria ON AIR.

Той коментира и предложените от патриотите по-сурови наказания за насилие над медици.

Още по темата
"Ясно е, че с по-високите наказания при насилие над медици няма да се реши проблема, но това е една от стъпките. Ако към това се прибави работата на органите на реда, ако се приложи работата на съда и органите на прокуратурата, това ще бъде отговор на очакванията на нашите лекари по подобаващ начин", заяви депутатът от ВМРО в студиото на "Денят ON AIR".

"Когато веднъж се действа законно, това има дисциплиниращ ефект", категоричен беше доц. Михов.

Според него 2019 година е била трудна, но успешна година за ВМРО с два пъти успешно проведени избори.

"Най-важното е, че опитът да бъде провалена идеята за обединение на патриотичните сили под формата на "Обединени патриоти" беше осуетена", отбеляза Михов.

Относно последните действия на Ангел Джамбазки Михов заяви, че евродепутатът е понесъл и ще понесе цената на това, че е седнал зад волана пил. А тя е ерозия на неговия имидж, който е граден дълго време. А по повод обидните реплики на евродепутата към негови колеги доцентът подчерта, че подкрепя неговото действие в двете му части - това, което е написал във Facebook и неговото извинение.

"Ние няма да се извиним на тези пазители на европейските ценности, за това, че те подкрепят пакта "Макрон", категоричен беше Михов.

По темата за политиката, провеждана от министър Каракачанов, Михов заяви, че в последните 30 години не е имало период, в който разходите за заплати за социални дейности на хората под пагон да са били увеличавани три години подред.

"За тази година напусналите, спрямо постъпилите са в отношение 20% плюс. Разликата е 20% в полза на тези, които постъпват в армията", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Депутатът от ВМРО определи годината като успешна за "войводите"" - да......много успешна за тях - взеха огромни комисионни за F16 и май нито 1 кметско кресло - народът вече го е гнус от това, в което се превърнаха тези псевдопатриоти
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябват реформи във ВМРО ...
6
0
 
12
 
! Отговори
мнение преди 4 години
най-добрата реформа е закриване наНСО на който му требват пъдари да си наеме частни
5
0
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Също така да се въведе категория В2 за МПС над 2 тона до 3,5 т, където всички мутраци и мутреси да доказват, че имат акъл за управление на тежки джипове. Да се наблегне на аварийно спиране, паркиране и змейки.
4
1
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Трябва да има престестация с петчлено жури от психиатри и всички тьпи ко пелета, които не знаят защо са там, да отиват по строежите.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те като оня де напъна оня ден хюндая на развигорна с 100 километра и викам на диспечерската що за мод Ел е това да са тонеижъри не са гледа ме умно жената сигорно онемя уплаши се то си за уплаха при позволена скорост 60 да стъпиш на 100 идилия маистор
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми те братята са по добри от тия минат по Витошка като културните хора тия се станало.ми със спту гордост е академията на науките им връчи грами
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знаем че са безобразование стигаха до полковници какво очаквате с купени книжки и образования това води