Дариткова си пожела: Смирение и по-малко конфликти

ГЕРБ ще продължава да е фактор на стабилност, заяви тя
40
Дариткова си пожела: Смирение и по-малко конфликти
Снимка: БГНЕС
За повече смирение и по-малко политически конфликти призова шефката на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова в декларация от името на партията в първия работен ден на НС за тази година.
 
Тя увери, че ГЕРБ има ангажимент да продължи да е фактор на стабилонст в политиката и генератор за развитие на страната.
 
"Хората показаха, че искат промяна, но не през радикализъм,а чрез работа и заради това тази година няма да има предсрочни избори, те ще се редовни през следващата година", отсече Дариткова.
 
Тя призова опозицията за съгласие по дългосрочни приоритети за страната.
 
Според нея, въпреки че през 2020 г. избори няма да има, вече се очертават контурите на напрежение между опозиция и управляващи, а за да могат да отговорят политиците на предизвикателствата, трябва да проявят воля за диалог.
 
Дариткова предложи няколко теми, по които е важно да има съгласие – образованието, развитието на водния сектор, промени в Изборния кодекс.
 
"Наясно сме, че от нивото на образованието зависи развитието на икономиката, на правосъдната система и ценностите на всяко общество, така че този основен приоритет трябва да бъде припознат от всички политически сили", призова тя.
 
По думите й освен за образованието мнозинството ще търси съгласие и по изграждането на модерна водна инфраструктура.
 
"Пред нас стоят редица предизвикателства в сферата, защото това е дълъг процес, политиките в това отношение не могат да са еднократни, тези усилия изискват постоянна приемственост", коментира шефката на ПГ на ГЕРБ.
 
Дариткова даде заявка, че управляващите ще внесат промени в Изборния кодекс и Закона за политическите партии, като ще настояват те да бъдат приети още през първата половина на тази година, за да са максимално отдалечени от редовните избори догодина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ГЕРБДаниела Дариткова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
До СТРАНДЖАТА, бай ти тошо не обикаляше да реже ленти,но любимата ти тиква стигна чак ,до Кайро,да реже ленти.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дариткова, ако ти спра водата и не можеш да се изкъпеш и да си направиш прическата, можеш да ходиш като смирено ***, но не искай това от нас! Дори и изкъпани, вие смърдите на нечистоплътност!
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдете примерни християни и се смирете! Вода няма и сме затрупани с ***, но важното е, че има стабилност!
34
0
 
6
 
! Отговори
БАЙ Х*О*Й* преди 4 години
Г-жо Дариткова случихте на опозиция и на народ !!! Какво ли би станало с вас , ако тези безобразия ги вършехте във Франция или Румъния !!!???!!!??? Аз знам , а вие г-жо ?
33
0
 
8
 
! Отговори
ПОБЯСНАЛА ДАРИТКОВА преди 4 години
НЯМА МЛАДА ЖЕНА В СМОЛЯН, КОЯТО ДА НЕ Е БИЛА ОБЕКТ НА АГРЕСИВНО "УХАЖВАНЕ" ОТ СЪПРУГА НА Г-ЖАТА ДАРИТКОВА. ТОЙ Е ВСЕИЗВЕСТЕН РОДОПСКИ ХУЛИГАН И ТЪ ПКАЧ. ДАРИТКОВА СЕ Е ПОМИСЛИЛА ЗА МНОГО ВАЖНА, КАТО И ПОДХВЪРЛИХА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ГЕРБАВИТЕ. И ТЯ КАТО ЕДНА ГЕРБЕРСКА КАЛИНКА НАПАДА И ГРОМИ КОМПЕТЕНТНИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗАЩОТО ТЯ Е ПОРЕДНАТА СМЕШКА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА.ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ И СИ ОТМЪЩАВА ЗА ЗАБЕЖКИТЕ НА МЪЖА СИ И Е ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНА В КАЧЕСТВАТА СИ И Е ЖАЛКА
32
0
 
12
 
! Отговори
Свободен българин преди 4 години
Какво иска Дариткова? - да ги оставим да си правят каквото им скимне и да не им се пречкваме. Много удобно, няма що! И Перник, най-вече, да се смири! И без конфликти, моля, бъдете възпитани роби!Що за наглост!!!!!!!!!!!!
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kаква стабилност? Страната се раздира от нечувана престъпност! За каква стабилност става въпрос?
30
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Другари Тодор Живков няма да се върне, но вие гарантирано ще отидете при него.
29
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГробокопачНЕ ИСКАТЕ БОЙКО ИСКАТЕ СИ ТОДОР ЖИВКОВ, АМА ТОЙ Е УМРЯЛ ХАХАХА ТАКА ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА ХОДИТЕ ПРИ НЕГО ЩОМ ГО ИСКАТЕ
28
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ САМО КОГАТО Е СЪС ЗАПАДНА ЕВРОПА, САЩ И КАНАДА. Всичко друго сме го опитвали и не е добре. Докато България се управлява от БКП, социалисти, руски агенти и подобни промити мозъци България ще е бедна и мизерна.
27
0
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Kaква Вещица! Предсрочни Парламентарни Избори! Ние не уискаме Стабилност! Не искаме Бойко! Не искаме ГЕРБ!
26
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-грозна беше България по времето на социализма и бай Тошо. Отвратителна бедност, престъпност, корупция и селяния. България беше най-бедната социалистическа страна, по-зле дори от Куба.
25
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БЪЛГАРИЯ ИМА ДУШЕВНОБОЛНИ КОИТО СИ ВЯРВАТ ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ХАХАХ
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов се продаде за два руски политически проекта. Лакомията го победи.
23
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стабилност като при Тодор Живков - мизерия, бедност, корупция и простотия. Руска окупация и руски сакати *** бе ум и образование накичени с кухи дипломи и титли.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е смирвно..сега да гласувате законопроекта на Пеевски...нй важното нещо.Така..смирени.
21
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИЗЕРИЯ И РУСКА ВЛАСТ, ТО ЩЕ РЕЧЕ СТАБИЛНОСТ.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смирете се и но оставете да си кр..адем на воля, един Димов ще е достатъчен....но и него ще го пратим най-много посланик някъде..
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** изпратена по линия на БКП да учи псевдомедицина в русия, където медицината е копирана от ЗАПАДА както всичко останало.
18
0
 
14
 
! Отговори
Перник преди 4 години
Дариткова да се одаритка отзад.Къв стабилитет, като вече дори водата свърши.Да заповяда довечера на протеста, много народ ще иска да я одаритка.