Карадайъ съзря: Кризите в страната заради 10 г. управление на ГЕРБ

Според него кризите са сериозни и има нужда от промяна
46

Здраве, берекет и вода във всеки дом, пожела в изказването си в първия работен ден на парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Според него това управление не решава проблемите на страната.

"Началото на годината е и време за равносметка и оценка за поглед към новите хоризонти. Днес време за предупреждения няма. Излишно е де посочваме проблемите пред управлението, които не просто спират развитието на страната, но ни връщат назад. Всички важни въпроси за българските граждани, трябва да намерят решение. Сериозни и тежки са проблемите, които стоят пред нас за решаване. Нека ясно да го заявим - проблемите трябва да бъдат решени в много кратък срок и то преди да е настъпила парламентарната криза“, коментира той.

Според него тежките кризи в началото на новия политически сезон са достатъчно сериозни и достатъчно красноречиви, което показвало, че има нужда от промяна.

Карадайъ обаче смята, че и кризата във водния сектор, и тази в здравеопазването са били очаквани, защото тези сектори са нереформирани.

"Тези бомби са предварително заложени поради отказ от реформи и заради модела на властта - без ясна визия, без ясни приоритети, без ясна програма, с ясни приоритети. Последните 10 години властта се упражнява като решения на конкретни решения на пожар, на принципа на проба-грешка, което закономерно води до криза и така от криза в криза“, заяви той.

Според него сегашните кризи са заради 10-годишното управление на ГЕРБ и защото липсата на визия не може да се потушава с персонални проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
3
 
! Отговори
Петълчо преди 4 години
Само БСП! Пповече нокога няма да гласувам за разни неграмотни селски тарикати или славуци и тем подобни клоуни. Кул за боко.
38
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
За алчността лек няма.Живота се свежда до това един да се раздава и постоянно да дава,което добре се вижда при капитализма,също така и в партньорството между хората,но този модел тази година вече започва да се вижда,че няма да работи дълго и е време за промяна.Нужно е да има взаимна обмяна в даването и енергиите. Не случайно се казва,че няма да е все така.Балъците е време да изчезнат и с тях да си ходят и тарикатите.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките в прламента сте един дол дренки.Абе Карата.шак забрави ли че само преди месеци се дереше ти лично по медиите че ГЕРБ прави грешка като е в коалиция с ОП ми трябвало да е с вас ме вие сте им били естествения съюзник или амнезия получи бе ***.наф продажен?Сега са лоши щото не са в коалиция с вас.Чудя се дали ти или Сидеров сте по-големи политически *** въртите си гъзовете на където духа вятъра като ветропоказатели.Ама от толкова въртене и вие и ГЕРБ и всичките ще цунете хубаво дедовия.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нали и вие сте в тази коалиция но няма страшно още 1 година ще изтърпим
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37Хо-хо-хо-хо......"държавата се управлява от валутен борт"......валутния борт не управлява, а ОГРАНИЧАВА!!! И не се прави на ударен..........цялата тази инфлация си беше чисто провокация да ни ограбят и това не са никакви "червени", защото парите ИЗТЕКОХА в скапания и п-рок-лет запад!!!! Който сега БЛАГОПОЛУЧНО ЗАПОЧВА ДА СЕ СРИВА така, както нас ни сринаха!!! РАДВАМ СЕ ДА ИМ ВИДЯ КРАХА....БАВЕН, МЪЧИТЕЛЕН И НЕИЗБЕЖЕН!!!!
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ща чуя 34Я се разкарай.......от 30-те години на "прехода", гробаджиите управляват 10 години!!!!! Значи една трета от времето! А за останалото време е имало 9 (!!!!!!) кабинети!!!! Така, че ГЛАВНИЯТ ЗА ВСИЧКИ БЪРКОТИИ си остава този, който има най-много време за УЖ-реформи!!!!
33
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
35- ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВАЛУТЕН БОРД, ВЪВЕДЕН В БГ ЮНИ МЕСЕЦ 1997Г СЛЕД КАТО ЧЕРВЕНИТЕ ДОКАРАХА 1 ДЛ ДО 3000ЛВ, А МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛ 3 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2500%- СПРАВКА НСИ И КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИРАХА 15 БАНКИ КАТО РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ- НЯМА В СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИЯ ТАКАВА ПАРТИЯ КАТО БКП/БСП- СЪТВОРИЛА ТОЛКОВА ЗЛО НА СВОЯ НАРОД.
32
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че гербавите са бетствие е вече ясно на всички, но е странно защо пропуща коалицията бостан която си гласува всичко което им е угодно заедно с ГЕРБ.
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз приказва истината но тези гледат към Турция.ГЕРБ са нищо държавата е разбита отдавна още от Станишев дето сега е Европейския парламент .Каквото да се пише няма излизане от кризата.Сащ управлява ГЕРБ тези са слуги,надолу всеки ден.Пишете пак форумите и манипулирайте оВЦЕТЕ.
30
4
 
7
 
! Отговори
Финансист преди 4 години
До анонимен 32 . Името на държавата България ли трябва да се смени ? Да я прекръстим на Борисова, но това няма да се разглежда като нов възродителен процес.
29
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кораба потъва мишоците бягат от голямата софра към новата която няма да е по различна. Сменя се името и всичко е точно за следващите десет години.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кризите в българия започнаха, когато убиха почетния им председател на ДПС-то.
27
3
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До да попитам 17 Че няма да рекламира БСП , я !Те си имат телевизия и се рекламират сами.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тайно са ортаци в почти всяко правителство и управление, Дебелян движи съда и прокуратурата негласно, не по-малко виновни са!!!
25
16
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Анонимен 20 Вярно сме унищожена държави. Няма къде да паркираш от коли. За година се строи повече от Живков за 33г.За празниците опашки на границите. В големите супермаркети количките препълнени. Държавата никога не е била по богата.
24
12
 
3
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
Най постоянната българска партия.Ще гласувам за вас.
23
6
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Карадайъ ще си строши краката , ако Борисов го покани в каолиция.Ако не , БСП е насреща.Ама няма как да стане.Между другото ДПС е по адекватна партия от БСП.
22
6
 
24
 
! Отговори
Нож в гърба ... преди 4 години
Помниме тройната ви коалиция!!! И как забихте нож в гърба на БСП при премиера ОРЕШАРСКИ, точно преди да реализира ЮЖЕН ПОТОК !!!/ сега Турски Поток /
21
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе сега ли разбра а когато гласувахте заедно с тях не мислеше така. Що се праиш на девица като че ли аз ги подържам у парламата. Голем тарикат се праиш бе Сеяндур и български неможеш да говориш ама си фанал кокала и народа български ти го плаща. Оди си у Турция да видим дали турците ше те бръснат за слива. Те не са балами като българското племе.
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде, и това изпълзя да хъхри.