Патриотите: Проблемът у нас е маргинализацията, не водата

ОП няма да излизат управление, защото ДПС ще заеме мястото им
35
Патриотите: Проблемът у нас е маргинализацията, не водата
Архив: БГНЕС

Докато останалите преекспонирали темата за кризата с безводието в Перник, за Обединени патриоти основният проблем в страната си останал маргинализацията.

"Всички са приковали поглед в Перник, има нарочен за виновник, а вината е от много години. За Обединени патриоти най-важна си остава социалната сфера. Не минава ден без показно убийство и друго престъпление на маргинали. Вече имаме второ поколение социопати - чуждата собственост не означава нищо, чуждият живот не означава нищо. Чувството за безнаказаност се възпитава“, отсече съпредседателят на ПГ на ОП Искрен Веселинов.

Така че акцентът на патриотите ще е социализацията на марганилизираните ромски общности.

Веселинов настоя да се приеме нова концепция, която да бъде изготвена от МС.

Една от мерките, според него, е повишаване на обхвата на 5-6-годишните деца в училище, както и въвеждане на задължително предучилищно образование за 4-годишните.

От ОП настояват и за повече патриотизъм в учебния процес и изчистването му от антибългарска идеология.

Освен това патриотите искат мерки за активно противодействие на битовата престъпност и създаването на доброволни отряди.

"Искаме нова наказателна политика и нов НК. Промяна на определението за маловажен случай, разширяване на неизбежната отбрана. Искаме целенасочена политика за поддържане на българската идентичност в традиционните ни общности в чужбина", посочи Веселинов.

Той обяви още, че ОП не смятат да напускат управлението, но не защото за тях то било самоцел или пък са особено доволни от ГЕРБ, а защото излязат ли от властта, ДПС щяло да заеме мястото им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е ДИКТАТУРАТА ГЕРБ-ВМРО-БСП-ДПС
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ти кръцнат водата да се усмъдиш няколко месеца не те ли маргинализират ?Като затворим 60% от електро мощностите си със закриването на АЕЦ Козлодуй, няма ли маргинално да си живуркаме с постоянен режим на тока ?Като ти е заплатата 30% от тази в останалите европейски държави ?А пътищата, а здравеопазването, околната среда, образованието ?!?Да, проблем е маргинализацията на цялата нация в следствие на безхаберната политика в последните десетилетия.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, ще заемат мястото им, когато и сега управляват заедно с ДПС
2
2
 
10
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 4 години
Нека да видим кои са големите проблеми у нас. Това не е че нямало било вода, не е чудо невиждано. Знаете ли колко хора по света нямат вода, случва се? Ще свикнат хората и без вода.Има много по-важни проблеми за решаване. Да се стабилизира управлението, да погледне добрите резултати които постигнахме последните години, да задържим стабилитета.
1
1
 
28
 
! Отговори
L. преди 4 години
Аз мисля, че проблемът ни са фалшивите патриоти.